Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- فرمانده سپاه استان کرمان با بیان اینکه مدیران ما باید نگاه پیشبرنده و تحولگرا داشته باشند گفت: نباید در مهارت‌آموزی گرفتار مدرک‌گرایی شویم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، سردار حسین معروفی ظهر امروز در نشست استانی قرارگاه مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه سپاه ثارالله استان کرمان و دستگاه‌های دولتی با اشاره به تفکر شهید سپهبد قاسم سلیمانی اظهار داشت: شهید سلیمانی یکی از بزرگترین فرماندهان جهان اسلام است که 40 سال مقابل جهان استکبار ایستاد اما خود را یک سرباز می‌دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سرباز ارزشمند است و اینکه موی سرباز تراشیده می‌شود در نظام تربیتی پیام داشته و اهمیت زیادی دارد گفت: بزرگترین سرمایه ما در کشور جوانان هستند و در گام دوم انقلاب این جوانان هستند که باید کار را به دست بگیرند.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به اینکه در کشور تحول باید ایجاد شود، تحولی که پیشبرنده باشد و ما باید به قله برسیم افزود: در گام دوم انقلاب کشور باید با نگاه پیشبرنده و تحولگرا مدیریت شود و مدیری که چنین دیدگاهی نداشته باشد، محافظه کار است.

وی با بیان اینکه باید دید اگر سربازان ما صاحب مهارت شوند چه اتفاقی در اجتماع و زندگی آنها رقم می‌خورد ادامه داد: در حوزه مهارت‌آموزی سربازان به دنبال خروجی کار هستیم و دستگاه‌های متولی در این حوزه باید پاسخگو باشند.

معروفی با اشاره به اینکه باید مهارت‌آموزی انجام شود تا جوانان ما خود را برای ایجاد اشتغال در آینده آماده کنند تصریح کرد: اگر همه در مناسب دولتی مشغول به‌کار شوند کشور دچار مشکل می‌شود، چرخ کشور نمی‌چرخد و چنین چیزی امکان‌پذیر نیست.

وی با بیان اینکه نگاه ما به این سرمایه عظیم باید نگاه مقام معظم رهبری باشد گفت: نگاه ما باید نگاه جامع‌الاطراف، بدون رنگ، بدون خط‌کشی‌های سیاسی و جناحی بوده و یک نگاه پدرانه باشد.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به اینکه همه این جوانان فرزندان ما هستند و باید نگاه‌ها را درست کرده و اندیشه‌ها را اصلاح کنیم افزود: در حرفه‌آموزی باید اندیشه زیبا را جایگزین کنیم و باید به هر کاری زیبا و ارزشمند نگاه کرده و هر کار را با توجه به نیاز جامعه ارزشمند ببینیم.

وی با بیان اینکه مهارت‌گرایی نباید به مدرک‌گرایی تبدیل شود گفت: بعضی از افراد مدارک بالایی دارند اما بی‌سواد هستند و اگر کسی مدرک در جیبش بود اما نتوانست با آن کاری انجام داده و تولیدی داشته باشد این مدرک اهمیتی ندارد.

معروفی با اشاره به مشکلات امروز استان در حوزه کشاورزی بیان کرد: اینکه امروز در کشاورزی مشکل داریم برای این است که کشاورزی ما علمی نیست.

نظام آموزشی ما نتوانسته به اشتغال کشور کمک کند

محمدرضا جهانگیری مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه نظام آموزشی ما به شدت دچار نقص است اظهار داشت: این نقص هم در دانشگاه‌ها و هم در آموزش و پرورش ما وجود دارد.

وی با بیان اینکه بخش عمده‌ای از این نقص در این است که در نظام آموزشی ما به توانایی فردی افراد توجهی نداشته و می‌خواهد همه را یک طور تربیت کرده، به یک روش آموزش داده و یک خروجی دریافت کند گفت: معضلاتی که امروز کشور در حوزه بیکاری و عدم اشتغال با آن مواجه است، ارتباط گسترده‌ای با ضعف سیستم آموزشی دارد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کرمان با اشاره به اهمیت مهارت‌آموزی در بین جویندگان کار بیان کرد: فردی که مهارت دارد عمدتاً بیکار نیست.

فرمانده سپاه استان کرمان: نظام آموزشی باید مثلث مقاومت؛ ولایت و شهادت را در مدارس نهادینه کندفرمانده سپاه استان کرمان: راه نجات کشور عملیاتی کردن تفکر شهید سلیمانی در جامعه استفرمانده سپاه استان کرمان: دشمن امروز به دنبال شکستن وفاق ملت و انشقاق امت و حاکمیت است

وی با بیان اینکه نرخ بیکاری در استان کرمان 11.5 درصد است افزود: این در حالی است که نرخ بیکاری در بین فارغ‌التحصیلان دانشگاهی ما بیش از دو برابر است.

جهانگیری با اشاره به اینکه این آمار نشان از آن دارد که نظام آموزشی ما نتوانسته در حالت کلی به اشتغال در کشور کمک کند تصریح کرد: نظام آموزشی ما عموماً به سمت مدرک‌گرایی و کارمندی رفته است.

انتهای پیام/511/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مهارت آموزی استان کرمان مهارت آموزی استان کرمان فرمانده سپاه استان کرمان استان کرمان نظام آموزشی ما مهارت آموزی مدرک گرایی باید نگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۹۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات اعطای مشوق‌های مهارت آموزی به سربازان ماهر اعلام شد

به گزارش خبرآنلاین، مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح از اجرایی شدن مشوق‌های سربازان ماهر خبر داد.

سردار موسی کمالی در گفت‌وگو با ایسنا درباره جزئیات اعطای مشوق‌های مهارت آموزی به سربازان ماهر و شرایط بهره‌مندی از آن‌ها گفت: همانطور که بارها اعلام شده است، هدف قرارگاه مهارت آموزی، ارتقاء مهارت سربازان، تسهیل در اشتغالزایی برای آنان پس از پایان خدمت و خوشایندسازی دوران سربازی است. در همین راستا و همچنین به منظور ترویج فرهنگ مهارت آموزی و ایجاد انگیزه وتشویق جوانان به مهارت آموزی، مشوق‌هایی نیز برای سربازان ماهر در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه بخشی از این مشوق‌ها مربوط به سربازانی است که قبل از اعزام به خدمت مهارتی را فراگرفته و آن را در سامانه سرباز ماهر به ثبت برسانند، گفت:‌ اعطای یک ماه کسری خدمت، تعیین سازمان محل خدمت، تعویق اعزام به مدت حداکثر شش ماه، انتخاب استان محل خدمت، بخشش اضافه خدمت سنواتی سربازان، استفاده از یک ماه مرخصی، اعطای یک درجه بالاتر، استفاده از سرباز ماهر به عنوان کمک مربی و مربی در نیروهای مسلح، بکارگیری تخصصی در داخل نیروهای مسلح و اولویت برای استخدام در نیروهای مسلح از جمله مشوق‌های موجود برای سربازان ماهر است.

هر سرباز امکان بهره‌مندی از چند مشوق را دارد؟

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح درباره اینکه هر سرباز وظیفه ماهر امکان بهره‌مندی از چند مشوق را دارد، گفت:‌ هر فرد می‌تواند حداکثر از یک مشوق استفاده کند و حین ثبت نام بر اساس اولویت بندی، می‌توانند تا چهار مشوق را برای خود انتخاب کنند.

وی از رفع مشکلات فنی در خصوص اعمال مشوق‌ها خبر داد و گفت: اعطای مشوق‌های سربازان ماهر از ۱۵ اردیبهشت ماه عملیاتی خواهد شد.

جزئیات بهره‌مندی از مشوق‌های سرباز ماهر

کمالی با بیان اینکه مهارت آموزان به چهار گروه دوره‌های کوتاه مدت، فارغ التحصیلان هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش، گروه پزشکی و پیراپزشکی، فارغ التحصیلان سایر دانشگاه ها تقسیم می‌شوند، گفت: دوره‌هایی که در فنی‌وحرفه‌ای، جهاد کشاورزی، جهاد دانشگاهی، فناوری اطلاعات و… سپری می‌شوند کوتاه مدت هستند. این گروه با کسب ۲۴۰ امتیاز می‌توانند از بالاترین مشوق استفاده کنند و اگر فردی امتیاز کمتری کسب کند، از مشوق‌های کمتری بهره‌مند می‌شود.

امتیازبندی سربازان ماهر چگونه است؟

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح با بیان اینکه امتیازها را به سه دسته تقسیم کرده‌ایم، گفت: برای ورود به مشوق و بهره‌مندی از آن کسب حداقل ۸۰ امتیاز نیاز است. امتیاز ۸۰ تا ۱۶۰ جزو گروه اول مشوق محسوب می‌شود که به عنوان مثال در کسری خدمت و مرخصی، ۱۰ روز کسری یا مرخصی به این گروه تعلق می‌گیرد. در گروه دوم مشوق‌ها نیز لازم است که افراد ۱۶۱ تا ۲۳۹ امتیاز کسب کنند و از ۲۰ روز مرخصی یا کسری می‌توانند بهره مند شوند. اما در گروه سوم افراد می‌توانند از مشوق‌ به صورت کامل بهره‌مند شوند و ۲۴۰ امتیاز برای این گروه نیاز است.

وی با بیان اینکه به گروه آموزش‌های کوتاه مدت، بسته به میزان آموزش امتیاز تعلق می‌گیرد گفت: گروه هنرستانی ها ۲۴۰ امتیاز به بالا و برای گروه پزشکی و پیراپزشکی ۲۴۰ امتیاز به بالا در نظر گرفته شده است. برای گروه سایر فارغ التحصیلان که بیشتر از طریق دانشگاه‌های کشور فارغ التحصیل شده‌اند روش محاسبه تفاوت دارد. سایر فارغ التحصیلان هم از شش آیتم می‌توانند امتیاز کسب کنند.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح ادامه داد: این افراد به ازای هر ساعت دوره تخصصی یک امتیاز دریافت می‌کنند و تا ۱۰۰ امتیاز امکان دریافت امتیاز وجود دارد، آیتم دوم مهارت‌های شغلی عمومی است که به ازای هر سه ساعت آموزش، فرد می‌تواند امتیاز دریافت کند و حداکثر ۴۰ امتیاز دارد. همچنین اگر فرد سابقه دستیاری داشته باشد به ازای هر پنج ساعت یک امتیاز و تا ۴۰ امتیاز می‌تواند دریافت کند و آیتم چهارم نیز مربوط به کاراموزی و سابقه آزمایشگاهی است که تا ۶۰ امتیاز تعلق می‌گیرد و هر پنج ساعت یک امتیاز دارد.

کمالی ادامه داد: آیتم پنجم تدریس است و کسانی که در سطح پایین‌تر رشته خود را تدریس می‌کنند به ازای هر پنج ساعت تدریس می‌توانند ۱ امتیاز دریافت کنند و تا ۴۰ امتیاز به این افراد تعلق می‌گیرد. دوره‌ عملی و آزمایشگاهی تا ۵۰ امتیاز تعلق می‌گیرد و هر واحدی پنج امتیاز دارد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه سازمانی قرار است صحت سنجی داشته باشد گفت: دوره‌های کوتاه مدت را خود سازمان‌ها، مدارس را وزارت آموزش و پرورش، گروه پزشکی را وزارت بهداشت، سایر رشته‌ها را نیز وزارت علوم و دانشگاه های خود و دانشگاه آزاد را نیز همین دانشگاه صحت سنجی مدارک را انجام می‌دهد.

مشوق‌ها شامل سربازان در حین خدمت نمی‌شود

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح درباره اینکه چطور می‌توان از این مشوق‌ها بهره‌مند شد، گفت: افراد برای ثبت نام می‌توانند به سامانه سخا پلیس مراجعه کنند. اعزامی‌های تیر ماه به بعد می‌توانند از این مشوق‌ها بهره‌مند شوند و شامل افراد حین خدمت نمی‌شود. متقاضیان حداقل دو ماه قبل از اعزام به خدمت باید نسبت به ثبت نام اقدام کنند و از ۱۵ اردیبهشت ماه اعزامی‌های تیر ماه به بعد می‌توانند اقدام کنند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900087

دیگر خبرها

  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • اعلام جزئیات مشوق های سربازی
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • جزئیات مشوق‌های سربازی اعلام شد
  • جزئیات اعطای مشوق‌های مهارت آموزی به سربازان ماهر اعلام شد
  • مشوق‌های مهارت‌آموزی اعلام شد + جزئیات
  • جوانان باید به دنبال کسب مهارت برای ایجاد شغل باشند