Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شستا گفت: با یک ریل‌گذاری مشخص و هدف‌گذاری دقیق و آماری، باید سهم صادرات ایران در بازار جهانی تقویت شود. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، علی رستمی در نشستی که برای ارزیابی و بررسی ظرفیت‌ها و بسترهای شستا برای توسعه صادرات محصولات برگزار شد،  گفت: با یک ریل‌گذاری مشخص و هدف‌گذاری دقیق و آماری، باید سهم صادرات ایران در بازار جهانی تقویت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 رستمی، با بیان اینکه مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ظرفیت و قابلیت گسترده‌ای در زمینه تولید محصولات و افزایش صادرات به کشور‌های هدف دارد، افزود: با شناخت کافی از بازار‌های هدف، می‌توان این محصولات را با برنامه‌ریزی مناسب و دقیق به این کشور‌ها صادر کرد.   وی به هدف‌گذاری شرکت مس شهید باهنر یکی از شرکت‌های زیر مجموعه شستا اشاره کرد و اظهار داشت: افزایش سهم ۳۰ درصدی این شرکت در بودجه صادراتی پیش‌بینی شده است.
مدیرعامل شستا بر لزوم شناخت بازار‌های جدید صادراتی تاکید کرد و بیان داشت: در این راستا، نیازمند شناخت کافی بازار‌های جدید در منطقه هستیم و با انجام مطالعات جامع بین‌المللی می‌توان سهم این شرکت‌ها را در بازار‌های جدید صادراتی افزایش داد.
وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حمایت از صادرات تصریح کرد: با رایزنی‌های صورت گرفته در سطح وزارت‌خانه‌ها، این آمادگی اعلام شده که می‌توانیم رایزن‌های بازرگانی در سفارت‌خانه‌های کشور‌های هدف را از مجموعه خانواده رفاه انتخاب کنیم تا به کمک آن‌ها بتوانیم فعالیت بیشتر، عمیق‌تر و دقیق‌تری داشته باشیم.
مدیرعامل شستا بر بهره بردن از دیپلماسی اقتصادی اشاره کرد و افزود: می‌توانیم از سفیران کشورمان در کشور‌های دیگر برای دیپلماسی اقتصادی و ایجاد فرصت صادراتی بهره‌مند شویم.
وی با اشاره به اینکه باید یک پلتفرم مناسب در خصوص صادرات محصولات شرکت‌های این وزارتخانه طراحی شود گفت: در این زمینه می‌توان از جدیدترین فناوری‌های نوین استفاده کرد.
رستمی با تاکید بر لزوم مدیریت صادرات در مجموعه‌های شستا با هدف افزایش سطح صادرات، اظهار داشت: تا قبل از این در مجموعه شستا و هلدینگ‌های وابسته به آن، مدیریت صادرات وجود نداشته است.
مدیرعامل شستا، با بیان اینکه با هدف توسعه صادرات باید زنجیره تولید داخل را تقویت کرد، تصریح کرد: با حذف دلالی‌گری و واسطه‌گری، ریسک و خطرپذیری تولید کاهش خواهد یافت.

نگاه هلدینگی صادرات باید تقویت شود
مدیرکل امور بین ملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم در این نشست با بیان اینکه به دستور وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی باید هر سه ماه یکبار گزارشی از صادرات شرکت‌های زیرمجموعه این وزارتخانه ارائه شود، گفت: با بازاریابی و شناخت دقیق شرایط موجود، می‌توان سهم و سطح صادرات محصولات این وزارتخانه را به کشور‌های هدف گسترش داد.

حامد فروزان با اشاره به اینکه فرایند صادرات محصولات شرکت‌های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و اجتماعی باید روند صعودی داشته باشد، اظهار داشت: در این فرآیند هر جا لازم باشد با رایزنی مناسب و فعال در سطح مقامات سیاسی ایران با کشور‌های هدف می‌توان به افزایش سهم صادراتی کمک کرد.

مدیرکل امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به توافق با مقامات کشور افغانستان به منظور صادرات فولاد به این کشور اشاره کرد و افزود: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته صادرات فولاد به این کشور توسعه پیدا خواهد کرد.

فروزان با اعلام آمادگی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی به منظور ارائه ضمانت به تجارخارجی با هدف اطمینان بخشی به آنان گفت: با سیاست‌گذاری مناسب، می‌توان مسیر توسعه صادرات را تسهیل کرد.   بیشتر بخوانید: وزیرکار: در ارائه و اشاعه داده‌های آماری نباید خساستی وجود داشته باشد   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی وزارت تعاون شستا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت تعاون شستا کار و رفاه اجتماعی صادرات محصولات مدیرعامل شستا کشور های هدف وزارت تعاون سهم صادرات تقویت شود شرکت ها کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۱۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین

به گزارش خبرگزاری مهر، مجیدرضا حریری رئیس اتاق مشترک ایران و چین، گفت: به طور کلی و در سال‌های گذشته بیش از ۳۳ درصد صادرات غیرنفتی به چین داشتیم، بزرگترین بازار کالای صادراتی ما چین است البته ترکیب صادراتی ما به همه کشورها بر اساس آمار گمرک بیش از ۸۰ درصد کالا بر اساس مواد نفتی و معدنی و خام فروشی است؛ به غیر از صادرات ما به به عراق و افغانستان که تولیدی بوده است.

رئیس اتاق مشترک ایران و چین در یک گفت‌وگوی رادیویی، تاکید کرد: ۹۱ درصد کالای صادراتی ما به چین از فراورده‌های نفتی است که اصولاً در ترکیب صادرات مشکل داریم. در بازارهای بین‌المللی کیفیت و قیمت اهمیت دارد؛ پسته و زعفران ما از نظر کیفی رقیب ندارد که بازار دست ایران است.

وی با بیان اینکه ۱۸ سال پیش با برگزاری سمینار فرصت‌ها و چالش‌های صادرات به چین را بررسی کردیم، خاطرنشان کرد: حدود ۵ سال پیش بر کالاهای ساخته شده با رفع موانع و اشکالات صادرات به چین کارهایی انجام شد تا با گرفتن مجوزها میگو و ماهی، انجیر، سیب و مرکبات، فرش و صنایع دستی، سفال همدان، لبنیات، پای مرغ و زعفران به عنوان کالای غذایی صادرات انجام شد.

این مسؤول افزود: میزان صادرات کشورمان به چین در طول یکسال اخیر ۹۰ درصد محصولات خام پتروشیمی و معدنی بوده که در سال‌های اخیر با پیدا کردن بازارهای متنوع در این کشور به سمت صادرات غیرنفتی پیش رفتیم.

حریری لیست کالای صادراتی ایران به چین را بسیار متنوع دانست و بیان کرد: سال گذشته ماشین آلات الیاف نانو و هایتک به چین صادر کردیم و درصدد پیدا کردن بازاری برای اقلام جدیدی مثل آبمیوه‌ها، کفش دست سوز و شیرینی و شکلات، در حوزه ظروف آشپزخانه پلیمری که تولیدات به روزی هم داریم، فروش پوشاک مردانه با برندهای معتبر متمرکز شدیم.

رئیس اتاق مشترک ایران و چین در پایان تصریح کرد: همه کالاهای تولید کشور که در فرایند تولید میزان ارز آن کمتر از ۲۵ درصد هزینه کالا را داشته باشد و میزان رقابت بزرگی در بازار خواهد داشت را برای صادرات آماده کنیم.

کد خبر 6097279 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • چگونه بازار مرغ ترکمنستان را از دست دادیم؟
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • حمایت‌های صندوق ضمانت صادرات از صادرکنندگان
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • ضرورت توسعه صاردات سیمان
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم