Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبر حذف نسخه‌های کاغذی و اجبار به ثبت نسخه الکترونیک در آذرماه امسال، در شرایطی که پزشکان کشور به دلیل پاندمی کرونا و آثار تورم بی‌سابقه درگیر مشکلات فراوان هستند، ‌موضوعی نیست که بتوانیم از کنار آن به سادگی عبور کنیم. برخلاف تصور ما بسیاری از پزشکان، به خصوص پزشکان‌ جوان تر در استان‌های مختلف کشور با مشکل تجهیزات الکترونیکی مطب روبه‌رو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الزام تهیه موبایل یا لپ‌تاپ مناسب برای نسخه‌نویسی الکترونیک و عدم امکان ادامه فعالیت به شکل سنتی، شرایط را برای بسیاری از افراد سخت کرده‌است. از طرفی نبود زیرساخت مناسب باعث شده‌ است تا عملا استفاده از سامانه‌های سازمان‌های بیمه در محیط موبایل به کاری بسیار دشوار تبدیل شود و پزشکان برای ثبت نسخه به لپ‌تاپ روی بیاورند که قیمت بالایی دارد و در برخی مواقع به تجهیزات جانبی دیگری هم نیاز دارد.

دکترنکست، ‌ سامانه تخصصی نسخه‌نویسی و پرونده الکترونیک سلامت با تامین ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار، ‌طی همکاری با دیجی‌کالا و دیجی‌پی، وام ۳۰ میلیون تومانی تجهیز مطب جهت تسهیل نسخه‌نویسی و تکمیل پرونده الکترونیک سلامت اعطا می‌کند. به علت اهمیت نیاز پزشکان به ابزار کارآمد جهت شروع فرایند نسخه‌نویسی الکترونیک، این وام جهت خرید لپ‌تاپ، تبلت، ‌ گوشی موبایل، ‌ تجهیزات ارتباطی و موارد مشابه  قابل استفاده خواهد بود.

پزشکان محترم جهت دریافت این وام نیازی به معرفی ضامن ندارند. در مقایسه با سایر وام‌ها، ‌بازپرداخت دو ساله و نرخ سود پایین از مهمترین ویژگی‌های این وام است. با توجه به توافق صورت گرفته، پزشکان می‌توانند با مراجعه به سایت دکترنکست و تکمیل فرم درخواست، نسبت به تهیه این وام اقدام کنند. پرداخت وام بسیار سریع خواهد بود و این فرایند در طول تنها ۱۰ روز انجام می‌شود.

دکترنکست به عنوان یکی از پیشرفته‌ترین سامانه‌های نسخه‌نویسی الکترونیک، امکان استفاده از هر نوع ابزار دیجیتال جهت ثبت نسخه را به پزشکان می‌دهد، استفاده از ابزار به‌خصوص مانند لپ‌تاپ در آن اجباری نیست و حتی پزشک می‌تواند تجویز خود را با استفاده از فرمان صوتی انجام دهد. در این طرح نیز امکان انتخاب ابزار الکترونیک به خود پزشک سپرده شده‌است تا جهت تجهیز مطب، بر اساس کاربری و نحوه استفاده مورد نظر خود از سایت دیجی‌کالا انتخاب کند. همچنین دیجی‌پی با بررسی مشخصات و وضعیت اعتبارسنجی افراد و ایجاد اعتبار جهت پرداخت، قسمت دیگری از این فرایند را پوشش می‌دهد.

این طرح انحصاری در رویداد اولین سالگرد تاسیس دکترنکست، توسط  سعید طاهری، بنیان‌گذار و مدیرعامل این شرکت در دفتر روز اول گروه علی‌بابا عنوان شد. همچنین وضعیت سامانه‌های نسخه‌نویسی الکترونیک و نیازهای این حوزه در قالب پنل تخصصی با حضور مقامات دولتی، ‌ پزشکان تراز اول کشور، انجمن‌های پزشکی و خبرنگاران مورد بحث قرار گرفت. از مهمترین موارد مطرح شده در این رویداد می‌توان به انتشار گزارش عملکرد یک‌ساله این شرکت اشاره کرد که آمار منحصر به فردی از وضعیت نسخه و پرونده سلامت الکترونیک در کشور ارایه می‌کند.

 م. خ 

منبع: دکتر نکست | ایرنا مسئولیتی در خصوص محتوای این خبر یا آگهی تبلیغاتی ندارد برچسب‌ها ویروس کرونا سیستم الکترونیک دیجی کالا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سیستم الکترونیک دیجی کالا ویروس کرونا سیستم الکترونیک دیجی کالا نسخه نویسی الکترونیک لپ تاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۲۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند

عباس مسجدی در جلسه شورای معاونین سازمان که با حضور دکتر سیدرضا مظهری رییس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، گفت: امکان دسترسی برخط به پرونده‌های بیمارستانی افرادی که برای تعیین خسارت به مراکز پزشکی قانونی مراجعه می‌کنند یکی از درخواست‌های جدی سازمان در سال‌های گذشته بود که خوشبختانه با همکاری مناسب وزارت بهداشت به تازگی امکان تبادل الکترونیک پرونده‌های بیماران محقق شده است.

وی افزود: درخواست پرونده‌های بیمارستانی از برخی مراجعین پزشکی قانونی که برای اعلام نظر کارشناسی نیاز به تکمیل پرونده دارند وقت زیادی از مردم تلف می‌کند، اما خوشبختانه با فراهم شدن امکان تبادل الکترونیک این پرونده ها، ضمن عدم نیاز به مراجعه حضوری مراجعین به مراکز درمانی برای دریافت تصاویر پرونده‌های بالینی، از اطاله دادرسی جلوگیری و سرعت در اظهار نظر کارشناسی افزایش می‌یابد.

دکتر مسجدی با اظهار امیدواری در خصوص ادامه دار بودن اجرای این طرح، خاطرنشان کرد: فراهم شدن این امکان برای کارشناسان سازمان در راستای پاسخدهی سریع­تر به مراجعین و تسهیل ارائه خدمت به آنان بسیار مهم است و مراجعین سازمان نیز که عمدتا افراد متألم و آسیب دیده هستند، از آن منتفع خواهند شد لذا امیدواریم زین پس همکاری‌های بین وزارت بهداشت و سازمان پزشکی قانونی کشور برای خدمت رسانی هرچه بهتر به مردم تداوم داشته باشد.

پیگیری‌های پزشکی قانونی برای تسهیل امور مراجعین قابل تقدیر است

در ادامه این جلسه دکتر سید رضا مظهری رییس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پیگیری و مطالبه پزشکی قانونی برای راه اندازی و فعال شدن سامانه دسترسی به پرونده‌های بیمارستانی مراجعین به منظور تسهیل امور مردم قابل تقدیر و قدردانی است.

وی افزود: موضوع تبادل اسناد بین وزارت بهداشت و سازمان پزشکی قانونی یکی از اهداف برنامه رگلاتور-اپراتور وزارت بهداشت در قالب برنامه پنج ساله هفتم است که به صورت پروژه‌ای مشترک با پزشکی قانونی اجرا خواهد شد.

دکتر مظهری اظهار داشت: در حال حاضر تمام زیر ساخت‌های لازم برای برقراری این تبادل فراهم شده است و پیش بینی می‌شود تا پایان ماه جاری (اردیبهشت ۱۴۰۳) امکان این دسترسی در مراکز پزشکی قانونی سراسر کشور فراهم شود.

به گفته رییس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در قالب این اقدام و از طریق این سامانه کارشناسان پزشکی قانونی که در خصوص میزان و نوع خسارت و آسیب‌های وارد شده به مراجعین اظهار نظر کارشناسی می‌کنند، می‌توانند به جزئیات پرونده‌های بیمارستانی و مراحل درمان او دسترسی داشته باشند و به این واسطه، پاسخدهی در زمان سریع تری به مردم صورت گیرد.

گفتنی است در این جلسه معاونین و جمعی از مدیران کل سازمان پزشکی قانونی کشور و دکتر حسن واعظی رییس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز حضور داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • توریسم درمانی در حال ترک ایران است؛ عراقی‌ها هم دیگر نمی‌آیند
  • جزئیات تازه از مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • اعلام تعداد پزشکان مسموم شده در ماجرای مهمانی شیراز
  • مسیر شفافیت از ارتباطات سامانه‌ای با حذف کاغذ می‌گذرد
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت