Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، در دیدار «مولود چاووش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در روز دوشنبه ۱۴۰۰ در تهران برگزار شد، مهمترین موضوعات مرتبط با روابط دو کشور و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی مورد گفتگو قرار گرفت.

امیرعبداللهیان در این دیدار با تأکید بر رویکرد دولت جمهوری اسلامی ایران مبنی بر گسترش مناسبات با همسایگان و جایگاه مهم ترکیه در این خصوص، ابراز امیدواری کرد سفر رئیس‌جمهور ترکیه به تهران با هدف برگزاری هفتمین اجلاس شورای عالی همکاری دو کشور در آینده نزدیک صورت پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، تدوین سند جامع همکاری بین دو کشور را مفید برشمرد و افزود: تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری و توسعه همکاری‌های اقتصادی از اهمیت زیادی در روابط دو کشور برخوردار است.

در این ملاقات وزیر خارجه کشورمان همکاری دو کشور در حفاظت از محیط زیست و مدیریت منابع مشترک آبی را مورد تأکید قرار داد.

«چاووش اوغلو» نیز در این دیدار ضمن استقبال از دیدگاه‌های وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: ترکیه همواره با تحریم‌های غیرقانونی علیه جمهوری اسلامی ایران مخالفت نموده و ما سرمایه‌گذاران و شرکت‌‍‌های ترکیه‌ای را برای همکاری با ایران ترغیب می‌کنیم و تسهیل زمینه‌های همکاری در این عرصه را خواستاریم.

وزیر خارجه ترکیه، نهایی‌سازی اسناد مورد نیاز برای توسعه روابط و نیز افزایش ارتباطات بین مقامات دو کشور را لازمه گسترش مناسبات برشمرد و از آمادگی اردوغان برای سفر به ایران در اولین فرصت مناسب خبر داد.

گفتگو درباره همکاری‌های پارلمانی و رسانه‌ای، تلاش مشترک برای رفع مشکلات کنسولی و قضائی، تسهیل فعالیت نمایندگی‌های دو کشور، مبارزه با قاچاق موادمخدر، مهاجرت غیرقانونی و تروریسم از دیگر موضوعات مورد گفتگو بین امیرعبداللهیان و «چاووش اوغلو » بود.

در این ملاقات همچنین دو وزیر امور خارجه درباره اهم تحولات منطقه‌ای بویژه شرایط جاری در افغانستان و یمن تبادل نظر کرده و بر همکاری دو کشور در راستای تحکیم ثبات و امنیت در منطقه تأکید کردند.

کد خبر 5352720

منبع: مهر

کلیدواژه: امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تروریسم مجلس شورای اسلامی مسعود فیاضی سیدابراهیم رئیسی دولت سیزدهم وزارت آموزش و پرورش صحن مجلس محمد باقر قالیباف هیئت دولت حسین امیرعبداللهیان حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی بندرعباس علی باقری ایالات متحده امریکا ایران جمهوری اسلامی ایران وزیر خارجه دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۳۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود

سید عزت‌الله ضرغامی امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دیدار با لیلا بنت احمد بن عواد النجار وزیر توسعه اجتماعی عمان که در محل دفتر وزیر میراث‌فرهنگی برگزار شد، با اشاره به اهمیت تقویت روابط فرهنگی، اجتماعی و سیاسی بین دو کشور ایران و عمان، اظهار کرد: شما یک وزیر زن هستند. از این که یک خانم مسلمان مسئولیتی بزرگ دارد، برای جامعه اسلامی بسیار حائز اهمیت است و من از این بابت بسیار خوشحال هستم.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، افزود: همکاری بین دانشگاهی بین ایران و عمان می‌تواند تقویت شود. با توجه به وجود دانشگاه الزهرا در عمان و نیز دانشگاهی به همین نام در ایران می‌توان راهکار‌های تقویت همکاری‌های دانشگاهی را بررسی کرد چرا که تبلیغات جهانی برخی از رسانه‌های مختلف منفی است و این گونه وانمود می‌کنند که حجاب مانع کسب علم است. اما این اقدامات مدیریتی توسط خانم‌ها می‌تواند باعث شود تا این تبلیغات منفی خنثی شود.

گردشگری مسئولیت اجتماعی ماست

او سپس به حوزه گردشگری اشاره کرد و ادامه داد: ما حدود ۳۰ حوزه گردشگری داریم که عمانی‌ها از گردشگری سلامت استقبال کردند و ۳۰ درصد گردشگران عمانی که به ایران سفر می‌کنند گردشگران سلامت هستند.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: سیاست دولت آقای دکتر رئیسی بر این است که گردشگران ایرانی نیز به عمان سفر کنند و روابط گردشگری دو کشور تقویت شود. سیاست ایران این است که عمان را در حوزه گردشگری در اولویت قرار بدهیم.

او در ادامه صحبت‌های خود به سابقه تاریخی و تمدنی ایران اشاره کرد و افزود: ما با عمان اشتراکات زیادی داریم. تمایل داریم روابط بین ملت‌ها تقویت شود و شما به‌عنوان وزیر توسعه اجتماعی عمان می‌توانید نقش مهمی در تقویت و ارتباط این روابط اجتماعی ایفا کنید.

گردشگری دریایی ایران و عمان تقویت می‌شود

ضرغامی سپس به مرز دریایی ایران و عمان اشاره کرد و افزود: گردشگری دریایی یکی از ظرفیت‌های مهم بین ایران و عمان در حوزه توسعه گردشگری است. با این حال متأسفانه گردشگری دریایی ایران و عمان در وضعیت خوبی قرار ندارد. اگر گردشگری دریایی تقویت شود به طور حتم باعث تحکیم و تقویت روابط اجتماعی بین دو کشور خواهد شد.

همکاری در حوزه میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سپس به اهمیت مشارکت دو کشور در حوزه مرمت آثار تاریخی اشاره کرد و افزود: آمادگی داریم در پروژه‌های مرمتی در عمان مشارکت داشته باشیم.

ضرغامی افزود: صنایع‌دستی ایران جایگاه اول را در سطح جهان دارد و در ۳۰۰ رشته صنایع‌دستی فعال هستیم. در این باره نیز آماده همکاری با عمان هستیم و امید داریم مسئولان عمانی درباره حضور هنرمندان صنایع‌دستی و برگزاری نمایشگاه‌ها همکاری کنند.

او در بخش دیگری از صحبت‌های خود به اهمیت حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور و مدیر اشاره کرد و افزود: بانوان ما در دستگاه‌های مختلف در سطوح مدیریتی مختلف حضور دارند. این که یک مشاور امور بانوان مسائل مرتبط با زنان را به طور ویژه ارتقا دهد، اهمیت دارد.

پیشنهاد برپایی نمایشگاه‌های مشترک صنایع‌دستی

لیلا بنت احمد بن عواد النجار وزیر توسعه اجتماعی عمان نیز در این نشست با ابراز خرسندی از توسعه گردشگری بین ایران و عمان، گفت: یک کنفرانس به زودی قرار است در حوزه تخصصی گردشگری با حضور وزیر گردشگری عمان برگزار شود و از شما نیز برای حضور در این کنفرانس دعوت می‌کنیم.

او به حوزه صنایع دستی و اهمیت همکاری‌ها در این حوزه نیز اشاره کرد و گفت: در حوزه صنایع‌دستی نیز ۹۰ درصد فعالان صنایع دستی در عمان را بانوان تشکیل می‌دهند. در این باره آماده و علاقه‌مندی برای همکاری در حوزه صنایع‌دستی هستیم. از این رو پیشنهاد می‌دهیم نمایشگاه‌های مشترک برای فروش صنایع‌دستی برپا کنیم.

این مسئول عمانی در ادامه به حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور اشاره کرد و افزود: در ایران دستگاه‌های مختلف از بانوان به عنوان مشاور استفاده می‌کنند و نیز مشاور امور خانواده و بانوان دارند و این بسیار کار ارزشمندی است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • تاکید ایران و قطر بر توسعه روابط تجاری و سرمایه گذاری
  • افزایش حجم تجارت ایران و کوبا به بیش از ۲۴۳ میلیون دلار می‌رسد
  • توسعه تجارت و مراودات مرزی از سیاست‌های دولت سیزدهم است
  • پیام امیرعبداللهیان به همایش روز ملی خلیج فارس
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • بازداشت ۳۸ نفر به ظن همکاری با داعش در ترکیه
  • امیرعبداللهیان بر استمرار همکاری های دو کشور در عرصه های بین المللی تاکید کرد
  • امیرعبداللهیان روز ملی آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است