Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-04-30@20:09:11 GMT

مدل واگذاری سرخابی ها هنوز مشخص نیست

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۹۳۴۷۱

مدل واگذاری سرخابی ها هنوز مشخص نیست

به گزارش ورزش سه، پروسه فرسایشی خصوصی سازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس همچنان ادامه دارد و پس از اینکه طی ۸ سال اخیر به سرانجام نرسید، در دولت جدید نسبت به اجرایی شدن آن تاکید می شود. وزیر ورزش و جوانان در چند اظهار نظر اطمینان داده که استقلال و پرسپولیس برای خصوصی شدن مشکلی ندارند و حسین قربان زاده، رئیس کل سازمان خصوصی سازی هم امروز از پذیرش و ارزش گذاری این دو باشگاه در بورس خبر داده و توضیحاتی داد که در ادامه می خوانید:

 

حسین قربان زاده، رئیس کل سازمان خصوصی سازی در پاسخ به این سوال که آیا واقعا استقلال و پرسپولیس تا آخر سال بعد خصوصی می شوند گفت: اساسا الزام و قاعده حاکمیت شرکتی و رقابت های لیگ این گونه است که هیچ وقت یک مالک نمی تواند دو تیم را همزمان اداره کند چون در صورت نیاز هر کدام شاید این شائبه به وجود بیاید که به دیگری کمک بیشتری می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نه اینکه خدای نکرده الان این کار انجام می شود بلکه در موضع اتهام هست. بنابراین باید مالک اینها متفاوت باشد.

 

وی با اشاره به مدت زمان طولانی این کار که هنوز به نتیجه نرسیده تاکید کرد: این دو باشگاه از ۱۳-۱۴ سال پیش در فرایند واگذاری بودند ولی نکته این است که باید مسیر سودآوری یک باشگاه مشخص باشد. همین اتفاقی که در مورد شرکت های دیگر هم هست. هر کدام از این باشگاهها بالای ۲۰ میلیون هوادار دارند که نگران هستند. اگر این شرکت به سرنوشت برخی از بنگاه ها دچار شود واویلاست. پس حتما ما باید دقت و ملاحظه کنیم که شیوه و نحوه واگذاری درست انجام شود. 

 

 

رئیس کل سازمان خصوصی سازی با اشاره به یک موضوع مهم ادامه داد: از همه مهمتر یک شرکت باید منبع درآمد مستمری داشته باشد که این ها الان ندارند. موضوع حق پخش با سازمان صدا و سیما باید تعیین تکلیف شود. موضوع تبلیغات محیطی و سودآوری های دیگر هم باید مشخص شود. تکلیف مالکیت ورزشگاههایی که الان دارند و در مالکیتشان آمده هم باید مشخص شود. ما پیش بینی مان این است که اگر بتوانیم با مدل افزایش سرمایه از محل صرف سهام آورده جدیدی اضافه و درآمدزایی این شرکت ها در آینده تضمین شود روند واگذاری خیلی طولانی نخواهد بود.

 

* یکی از روش‌های افزایش سرمایه، افزایش سرمایه به روش صرف سهام است. در این روش، شرکت سهام خود را از طریق پذیره‌نویسی و با قیمتی بیش از قیمت اسمی در بازار به فروش می‌رساند. سپس تفاوت حاصل از قیمت فروش و قیمت اسمی را یا به حساب اندوخته منتقل می­‌کند یا در ازای آن، به سهامداران سابق شرکت، سهام جایزه تخصیص می‌دهد.

 

قربان زاده در پایان گفت: این دو باشگاه آماده پذیرش در هیئت پذیرش بورس هستند. ارزش گذاری شان در سازمان انجام شده است. تضمین از موفقیت آنها و درآمدزایی مستمرشان نیاز است. همچنین در مدل واگذاری باید با مشورت پیشکسوتان و هواداران به یک مدل مطلوبی برسیم که مدیریت شایسته ای داشته باشد.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: استقلال تهران پرسپولیس تهران خصوصی سازی دو باشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۳۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ژاله معماری، عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) در یک گفتگوی رادیویی درباره چالش‌های ورود باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی اظهار كرد: فرآیند خصوصی‌سازی موانع زیادی دارد و تنها مختص باشگاه‌ها نیست. در سایر كشورها نیز این چالش‌ها وجود دارد. متأسفانه در ایران خصوصی‌سازی به تعویق افتاده در حالی که چالش خصوصی‌سازی در همه صنایع وجود دارد.

معماری در این باره ادامه داد: امروز با توجه به فشارهای AFC و تعویق ایجاد شده در آن، خصوصی‌سازی باشگاه‌ها تنها راه ممكن بود. باید به بعد از این فكر كرد چرا كه در شرایط موجود خصوصی‌سازی بهترین راه‌حل بوده است. خصوصی‌سازی نسخه‌ای بوده كه با شرایط موجود حداكثر همخوانی را دارد.

هلدینگ خلیج‌فارس و بانک‌ها تخصص كافی برای مباحث مالی و ترازنامه‌ها را دارند. اما بقای تیم‌ها در بازی‌های آسیایی و توقعات هواداران، مورد نگرانی است و باید فكر خوبی برای آن موارد كرد تا كمترین آسیب وارد شود و فرآیند انتقال و افزایش سهم بازار انجام شود. امید می‌رود با تقویت فعالیت‌های اقتصادی این ۲ باشگاه شرایط خوبی را شاهد باشیم.

معماری با اشاره به انتقال‌های مشابه در سایر كشورها خاطرنشان كرد: خصوصی‌سازی بسیار حساس است و با توجه به جمعیت فوتبال دوست ایران باید مراقبت بیشتری از آن صورت گیرد تا به تدریج هلدینگ‌ها و بانک‌ها بتوانند سهام را وارد فرابورس كرده تا به سوددهی برسد و سهم هواداران بیشتر شود و به ۵۱ به ۴۹ برسیم. كسانی كه برای این نسخه تصمیم‌گیری كردند، به همه شرایط آن واقف بودند.

عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به پیش‌بینی موانع این مسیر گفت: دولت باید بخش خصوصی را حمایت كند و منابع درآمدی حق پخش و قانون کپی‌رایت نیز برای باشگاه‌ها فراهم شود. توجه بخش خصوصی در قسمت تربیت بازیكنان و خریدوفروش آنها قرار دارد و باید مراقب بود توسعه ورزش در اولویت‌های بعدی قرار نگیرد. البته در همه دنیا این‌گونه است و به همین دلیل دولت با حساسیت بالایی خصوصی‌سازی را انجام می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال درباره سرخابی‌ها
  • هشدار درباره وضعیت پرسپولیس و استقلال
  • چه زود زنگ خطر برای استقلال و پرسپولیس به صدا درآمد؟/ رفتارهای خریداران این دوتیم ،غیرحرفه ای است
  • واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • اعلام نحوه واگذاری سهام به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • جزئیات نحوه بررسی صلاحیت متقاضیان بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها