Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مسعود یونسیان، اپیدمیولوژیست روز  در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا اظهار داشت: به جای گمانه زنی روی آغاز یک پیک جدید کرونا باید تمرکزمان بر برنامه ریزی و اجرای مدون و منسجم مداخلاتی برای کاهش شاخص های کرونایی مانند ابتلا و مرگ باشد.

وی تاکید کرد: موضوع اصلی این است که اوضاع کرونایی در کشور نگران کننده است و همه ما باید همچنان مراقبت‌های بهداشتی را ادامه دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یونسیان ادامه داد: هرچند ادامه روند مناسب واکسیناسیون در کشور می تواند از بروز مرگ ها و بستری در بخش های مراقبتی در آینده نزدیک بکاهد اما در حال حاضر نیاز اصلی ما در کنار تزریق واکسن، رعایت کامل پروتکل های بهداشتی است.  

این اپیدمیولوژیست ادامه داد: هموطنان باید توصیه های بهداشتی به خصوص استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی، حضور نیافتن در تجمعات و دورهمی ها و بهداشت دست ها را به دقت رعایت کنند.  

مراقب باشیم؛ کرونا همچنان جان می‌گیرد

عضو کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ اظهار داشت: روند شاخص‌های کرونایی مانند شناسایی مبتلایان جدید، بستری‌ها و مرگ و میرها نشان می‌دهد که اوضاع کرونایی خوبی در کشور نداریم و همه باید مراقب باشیم.

یونسیان با اشاره به اینکه مرگ های روزانه ناشی از کرونا در کشور همچنان بالای ۱۰۰ نفر است، گفت: اوضاع کرونایی خوبی از نظر مبتلایان جدید به بیماری و مرگ و میر ناشی از کرونا نداریم. اگر قرار باشد روزانه همین تعداد ۱۰۰ تا ۱۵۰ هموطن را بر اثر بیماری کرونا از دست بدهیم، سالانه حدود ۴۰ هزار نفر در بین ما نخواهند بود که این تعداد بیش از دو برابر فوت شدگان بر اثر حوادث ترافیکی و جاده ای است که این موضوع بسیار جای نگرانی دارد.

از هرگونه ساده‌انگاری به شدت پرهیز کنیم

عضو کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ از مردم تقاضا کرد که از هرگونه ساده انگاری به شدت پرهیز کنند و گفت: این کار می تواند زمینه افزایش ابتلا و بستری و در نهایت مرگ ناشی از کرونا را در کشور را فراهم کند.

یونسیان، دریافت واکسن و کاهشی شدن روند موارد جدید را از مهمترین عوامل ساده انگاری برخی از مردم اعلام کرد و گفت: برخی ها فکر می کنند که با زدن ۲ دز واکسن می توانند رعایت توصیه های بهداشتی را به طور کامل کنار گذاشت، این باور اشتباه و بسیار خطرناک است.

وی تاکید کرد: شرایط فعلی، شرایطی نیست که با سادگی بتوانیم با آن کنار بیاییم. حتی اگر شاهد افزایش موارد ابتلا هم نباشیم، روزانه حداقل به تعداد سرنشینان یک هواپیمای مسافربری، هموطن از دست می دهیم و این موضوع ساده ای نیست که به راحتی بتوان از کنار آن گذشت.

این اپیدمیولوژیست، شرایط فعلی را نامطلوب اعلام کرد و گفت: نباید شاهد این تعداد مرگ و بستری بر اثر کرونا در کشور باشیم، به عبارتی در این شرایط نباید اصلا بی خیال و ساده انگار باشیم.

برچسب‌ها کرونا پروتکلهای بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران واکسیناسیون

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا پروتکلهای بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران کرونا پروتکلهای بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران واکسیناسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۴۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، شاخص کل بازار سرمایه امروز (یک شنبه ۹ اردیبهشت) ۲۰ هزار و ۱۴۴ واحد افت کرد و در کانال دو میلیون ۲۸۴ هزار واحدی ایستاد. بدین ترتیب در این روز شاخص کل بازار سرمایه ۰.۸۷ درصد ریزش کرد.


شاخص هم وزن ۰.۹۸ درصد افت کرد و در کانال ۷۵۷ هزار واحدی قرار گرفت.


در این بازار ۳۳۰ هزار معامله به ارزش ۴۷ هزار میلیارد ریال انجام شد.


در این روز به ترتیب نماد‌های فملی، فولاد، شپنا و وبملت بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل بازار سرمایه داشتند و عامل افت بازار سرمایه شدند.


در مقابل نماد‌های حکشتی و وامید بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل بازار سهام برجای گذاشتند.


شاخص کل فرابورس افت ۰.۹ درصدی را تجربه و در کانال ۲۵ هزار و ۲۸۹ واحدی ایستاد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شاخص کل بورس تهران با کاهش روبرو شد
  • افت ۱۲ هزار واحدی شاخص بورس
  • ژاوی: تصمیم‌ به ماندن در بارسلونا ساده بود؛ همه باید در فصل آینده پیشرفت کنیم
  • راهکار ساده برای کمک به رژیم‌تان؛ نوشیدن آب داغ چگونه باعث کاهش وزن می‌شود؟
  • کاهش نقدینگی و تورم با تمرکز بانک مرکزی در حوزه ریال
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • کاهش ۲۰ هزار و ۱۴۴ واحدی شاخص کل بورس
  • تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳
  • گمانه‌زنی تایمز درباره بازداشت سران تل‌آویو به اتهام جنایت جنگی