Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-01@15:57:22 GMT

مشاور سابق ترامپ خود را تسلیم پلیس کرد

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۹۴۳۱۱

مشاور سابق ترامپ خود را تسلیم پلیس کرد

استیو بنن مشاور سابق دونالد ترامپ رییس جمهوری پیشین آمریکا، پس از محکوم شدن به بی توجهی به احضاریه کنگره، روز دوشنبه به وقت محلی خود را تسلیم پلیس کرد.

به گزارش مشرق،   این مقام سابق دولت ترامپ با دو اتهام بی توجهی به کنگره مواجه است. اولین اتهام شامل غیبت در جلسه ۱۴ اکتبر برای شهادت در مقابل کمیته مجلس نمایندگان است که در مورد حمله به ساختمان کنگره آمریکا تحقیق می کند  و دیگر اتهام وی، امتناع از ارائه مدارک به هیات منصفه در این خصوص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت دادگستری آمریکا روز چهارشنبه در خصوص این دو اتهام از بنن شکایت کرد و حالا در صورت محکوم شدن، وی با مجازات حداقل ۳۰ روز و حداکثر یک سال زندان و همچنین پرداخت جریمه نقدی از۱۰۰ تا یک هزار دلار مواجه می شود.

اقدام وزارت دادگستری آمریکا در شکایت از بنن درحالی صورت می گیرد که کمیته تحقیقات حمله به ساختمان کنگره در شش ژانویه تاکنون با عدم همکاری مقامات سابق کاخ سفید از جمله دونالد ترامپ و مارک میدوز رئیس دفتر وی مواجه است. ترامپ پیش از این مشاوران خود خواسته بود تا با این کمیته همکاری نکنند. وی اعلام کرده بود با استفاده از امتیازات اجرایی خود جلوی تحقیقات این کمیته را خواهد گرفت.

مارک میدوز رئیس دفتر سابق دونالد ترامپ نیز روز جمعه از حضور در جلسه شهادت کمیته تحقیقات شش ژانویه حاضر نشد.

اکنون وی با خطر ارجاع پرونده خود به وزارت دادگستری آمریکا مواجه است. در صورت ارجاع پرونده میدوز به دادگستری، وی دومین مقام دولت ترامپ خواهد بود که به دلیل بی توجهی به اخطارهای  کمیته ۶ ژانویه، پرونده اش به وزارت دادگستری ارجاع شده است.

بنی تامپسون رییس کمیته تحقیقات شش ژانویه گفت: بنن باید با تحقیقات ما همکاری کند یا با عواقب آن مواجه شود. شاید او می خواهد خود را در راه ننگین کتمان اتفاقات ۶ ژانویه فدا کند و وفاداری کامل خود را به رئیس جمهوری سابق نشان دهد.

با این حال بنن اخیرا تیم قانونی خود برای مقابله با این اتهامات را گسترش داده است و وکلای  ترامپ برای دفاع از خود را به خدمت گرفته است.

همزمان با برگزاری آخرین مرحله از انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا در صحن کنگره با حضور «مایک پنس» معاون وقت رئیس جمهوری و «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان در تاریخ ۶ ژانویه (۱۷ دی ماه ۱۳۹۹)،    گروهی از نژادپرستان پس از سخنرانی ترامپ مبنی براینکه درانتخابات تقلب صورت گرفته، به ساختمان کنگره یورش برده و برای ساعاتی آن را به تصرف خود در آوردند.

بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران این اقدام را حمله  به مردمسالاری در آمریکا خوانده  و حتی آن را بدترین واقعه تروریستی پس از حملات یازده سپتامبر ۲۰۰۱  در خاک آمریکا دانستند.

ترامپ در پی این رخداد برای دومین بار و البته پس از پایان دوره ریاست جمهوری اش، به اتهام تحریک مهاجمان استیضاح و همچون بار نخست، تبرئه شد.

به نوشته روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز؛ درخواست دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق آمریکا مبنی بر سری ماندن سوابق وی از کمیته تحقیق مجلس نمایندگان در باره رخداد حمله به کنگره، از سوی قاضی فدرال آمریکا رد شد.

وکلای ترامپ خواستار عدم دسترسی و مخفی نگاه داشتن اسناد، سوابق و تماس های تلفنی و اقدامات احتمالی ترامپ در رخداد حمله به کنگره شده اند.

منبع: ایرنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان انتخابات 2020 ایالات متحده آمریکا ترامپ نانسی پلوسی دولت ترامپ جمهوری سابق آمریکا وزارت دادگستری آمریکا وزارت دادگستری دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۴۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنگره آمريکا دیوان بین‌المللی کیفری را تهدید کرد

  

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از نشريه اکسيوس، کنگره آمريکا به دادگاه کیفری بین‌المللی هشدار داد حکم بازداشت مقامات ارشد اسرائیلی با انتقام‌جویی آمریکا مواجه خواهد شد.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژيم اسرائیل تا آنجا پیش رفته است که از بایدن خواسته است تا برای جلوگیری از صدور حکم مداخله کند. دیوان کیفری بین‌المللی در حال تحقیق درباره اتهامات جنایات جنگی علیه ارتش رژیم اسرائیل است.

کاخ سفید از اظهار نظر در مورد تماس نتانیاهو با بایدن خودداری کرد، اما گفت: دیوان کیفری بین المللی در این شرایط صلاحیتی ندارد و ما از تحقیقات آن حمایت نمی‌کنیم. 

مایک جانسون رئیس مجلس نمایندگان آمریکا روز دوشنبه بیانیه‌ای صادر کرد و حکم‌های گزارش شده را «شرم‌آور» و «غیرقانونی» خواند.

جانسون گفت: «اگر دولت بایدن به چالش کشیده نشود، دیوان کیفری بین‌المللی می‌تواند قدرت بی‌سابقه‌ای برای صدور حکم بازداشت علیه رهبران سیاسی، دیپلمات‌های آمریکایی و پرسنل نظامی آمریکایی ایجاد کند و آن را به دست گیرد.»

جانسون از دولت بایدن خواست که «فوری و با صراحت از دیوان بین‌المللی کیفری بخواهد از اين اقدام خوداری و از هر ابزار موجود برای جلوگیری از چنین اقدام تحقیرآمیزی استفاده کند.

رئیس مجلس به چندین قانونگذار جمهوری خواه می‌پیوندد که در روز‌های اخیر به شدت از دیوان کیفری بین المللی انتقاد کرده اند.

یکی از اعضای مجلس نمایندگان جمهوریخواه به آکسیوس گفت که پیش نویس قانونی برای پاسخگویی به هر گونه حکمی در حال تدوین است.

مایکل مک کال، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا (تگزاس) به آکسیوس گفت که انتظار دارد نسخه‌ای از لایحه سناتور تام کاتن (R-Ark) برای تحریم مقامات دیوان بین المللی کیفری درگیر در تحقیقات ایالات متحده و متحدانش ارائه شود. 

برد شرمن، نماینده کالیفرنیا، گفت که ایالات متحده باید به این فکر کند که آیا ما یکی از امضاکنندگان اساسنامه رم باقی می‌مانیم - معاهده‌ای که دادگاه بین‌المللی کیفری را تاسیس کرد.

وی افزود: «ما باید در مورد گفتگو با برخی از کشور‌هایی که [پیمان] را تصویب کرده اند فکر کنیم که آیا می‌خواهند از این سازمان حمایت کنند یا خیر.

ریچی تورس، نماینده سرسخت طرفدار اسرائیل و سناتور جان فترمن هر دو از حکم‌های گزارش شده انتقاد کرده اند.

پرامیلا جایاپال، رئیس انجمن پیشرو، منتقد سرسخت اسرائیل، گفت: «دیوان بین‌المللی کیفری یک نهاد مستقل است و باید کار‌هایی را که آنها باید انجام دهند ادامه دهد».

مارک پوکان، یکی دیگر از منتقدان مترقی اسرائیل، گفت: این موضوع به کنگره مربوط نیست که به آنها بگوید چه کاری انجام دهند. 

دیگر خبرها

  • ترامپ: حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا پول گرفته‌اند
  • دانشگاه کلمبیای آمریکا تبدیل به پادگان نظامی شد؛ ترامپ خوشحال شد
  • تمجید دونالد ترامپ از دستگیری دانشجویان معترض 
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • کنگره آمريکا دیوان بین‌المللی کیفری را تهدید کرد
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها