Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحلیلگر امور دفاعی و امنیتی پایگاه تحلیلی آمریکایی نشنال اینترست، به بررسی ابعاد مختلف نیروی دریایی کشورمان پرداخته است. خبرگزاری میزان – پایگاه «نشنال اینترست» در یادداشتی به قلم «مارک اپیسکوپوس»، تحلیلگر امور دفاعی و امنیتی، به بررسی توانمندی نیروی دریایی ایران پرداخته است.   براساس یادداشت «اپیسکوپوس»، مهم‌ترین نکته درباره توانمندی نیروی دریایی ایران و چشمگیرترین جنبه فهرست زیردریایی‌های این کشور، تعداد بسیار زیاد آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  دلیل این که نیروی دریایی ایران به عنوان هسته قدرت نظامی متعارف این کشور، چهارمین نیروی دریایی برتر جهان محسوب می‌شود، زیردریایی‌های متعددی است که در اختیار دارد.   به نوشته نویسنده یادداشت، نیروی دریایی ایران حول محور هدف ویژه ایمن سازی خلیج فارس و به ویژه تنگه هرمز تشکیل و سازماندهی شده است؛ از این رو زیردریایی‌های ایرانی با قابلیت حرکت در محدوده‌های کم عمق خلیج فارس، گزینه‌ای مطلوب برای عملیات گشت زنی و کمین شناور‌های سطحی متخاصم هستند. بیشتر بخوانید: گزارش نشنال اینترست از استراتژی جنگ نامتقارن ایران در خلیج فارس گزارش پایگاه آمریکایی از توانمندی‌های دریایی ایران ایران اخیرا اقدام به متنوع کردن صنعت زیردریایی‌های بومی خود کرده و علاوه بر زیر دریایی‌های کلاس «غدیر»، اقدام به ساخت زیردریایی‌های کلاس «فاتح» کرده که به گفته مقام‌های ایرانی توانایی شلیک موشک‌های کروز ضد کشتی را دارند.   نویسنده یادداشت، در بخش دیگری نوشت که نیروی زیردریایی ایران، پرتعدادترین و از نظر فنی تواناترین بازوی نیروی دریایی این کشور است و با توجه به سرمایه‌گذاری ژئوپلیتیک تهران در منطقه خلیج فارس، قرار است در آینده نیز همین گونه باقی بماند.   انتهای پیام/ برچسب ها: تحولات بین الملل ایران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ایران تحولات بین الملل ایران نیروی دریایی ایران نشنال اینترست خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۵۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پسوند «خلیج فارس» به نام استقلال اضافه نخواهد شد

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، عبدالعلی علی عسکری در حاشیه بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در خصوص مباحث اخیر پیرامون تغییر نام تیم استقلال، گفت: کنسرسیومی از گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، ۸۵ درصد سهام شرکت استقلال ایران را خریداری کرده و این موجب مسرت و افتخار ماست که در کنار هواداران پرشمار این تیم، انشاالله به تعالی این تیم و ورزش کشور بویژه در عرصه‌های بین‌المللی کمک خواهیم کرد.

وی ادامه داد: در خصوص تغییر نام شرکت استقلال ایران مباحثی در جریان است و این رویه در هلدینگ خلیج فارس وجود دارد که شرکت‌های تابعه، پسوند خلیج فارس را داشته باشند، منتها اولویت اول ما حفظ نام استقلال ایران برای این شرکت است و تمام تلاش خود را در این راستا می‌کنیم، اما در صورتی که مراجع ذیصلاح بر حذف پسوند ایران اصرار داشته باشند با هماهنگی با وزارت ورزش و طبق قانون تجارت و ضوابط حاکم بر شرکت‌های بورسی درباره تغییر پسوند شرکت استقلال ایران اقدام خواهیم کرد.

علی عسکری خاطر نشان کرد: تمام تلاش ما برای موفقیت استقلال است و این نام زیبا بر روی تیم استقلال برقرار خواهد ماند.

لازم به ذکر است که پیش از این علی عسکری خبر از اضافه شدن پسوند خلیج فارس به انتهای نام باشگاه استقلال داده بود و حالا از تصمیم خود منصرف شده است.

کد خبر 6100694

دیگر خبرها

  • عسکری: نام استقلال تغییر نخواهد کرد
  • خبر جدید پتروشیمی خلیج فارس درباره تغییر نام استقلال
  • علی عسگری: استقلال، استقلال می‌ماند
  • پسوند «خلیج فارس» به نام استقلال اضافه نخواهد شد
  • فناوری کوانتومی یک ضرورت برای نیروی دریایی است
  • خلیج فارس توفانی می‌شود
  • نیروی دریایی ارتش هیات پژوهشی به قطب جنوب اعزام می‌کند
  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود