Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-26@15:13:22 GMT

اندروید 12L، تازه‌ترین تلاش گوگل در عرصه تبلت‌ها

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۹۵۲۸۶

اندروید 12L، تازه‌ترین تلاش گوگل در عرصه تبلت‌ها

ایتنا - عجیب آنکه از مستندات گوگل برای این شبیه‌ساز اینگونه پیداست که کاربر گزینه Pixel C را در طبقه‌بندی Tablet برای یک دستگاه تست مجازی جدید انتخاب می‌کند. همچنین توسعه‌دهنده می‌تواند گزینه 7.6 اینچی تاشو با نمایشگر بیرونی (7.6inch Fold-in with outer display) را نیز در طبقه‌بندی گوشی انتخاب نماید. گوگل از نسخه جدیدی از اندروید به نام اندروید 12L، با نگاهی به نمایشگرهای بزرگ، رونمایی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت از یک سو می‌گوید که در اندروید 12L «یک قابلیت ویژه حذف شده است»، و از سوی دیگر گفته است که اندروید 12L «یک سیستم عامل بهینه‌سازی‌شده برای نمایشگرهای بزرگ» است. گوگل همچنین اعلام کرد که اندروید 12L «پالایشی در رابط کاربری سیستم» اندروید 12 انجام داده است، که باعث شده تا اندروید 12 برای آینده موج بعدی نمایشگرهای بزرگ و تغییرشکل دستگاه‌های صفحه‌بزرگ آماده باشد.  
 
به گزارش ایتنا و به نقل از اسلش‌گیر، این نسخه از این جنبه منحصر‌به‌فرد است که گوگل در حال حاضر دستگاهی ندارد که مجهز به سخت‌افزار کاملی باشد که این نرم‌افزار بر روی آن اجرا شود. در حالت نرمال، گوگل نسخه جدیدی از اندروید را نشان می‌دهد، سپس نرم‌افزار مذکور را در یک Developer Preview (پیشنمایش توسعه‌دهنده) منتشر می‌کند تا دستگاههایی همچون گوشی Pixel بتوانند این سیستم‌عامل را برای عموم اجرا کنند.
 


از آنجا که در حال حاضر هیچ دستگاه اندروید 12 صفحه‌بزرگی وجود ندارد که گوگل بتواند برای این نرم‌افزار هدف قرار دهد، این شرکت آن را برای توسعه‌دهندگان به عنوان یک شبیه‌ساز با Android Studio منتشر کرده است. به این ترتیب یک توسعه‌دهنده این سیستم‌عامل را به صورت یک دستگاه مجازی بر روی کامپیوتر دستکتاپش، با نرم‌افزار Device Manager گوگل، اجرا کند.
 
عجیب آنکه از مستندات گوگل برای این شبیه‌ساز اینگونه پیداست که کاربر گزینه Pixel C را در طبقه‌بندی Tablet برای یک دستگاه تست مجازی جدید انتخاب می‌کند. همچنین توسعه‌دهنده می‌تواند گزینه 7.6 اینچی تاشو با نمایشگر بیرونی (7.6inch Fold-in with outer display) را نیز در طبقه‌بندی گوشی انتخاب نماید. از همین‌ها می‌توان به طور بالقوه حدس زد که گوگل قرار است از آن برای نخستین دستگاه تاشو خود استفاده کند – ولی گوگل هنوز به واقعیت پیوستن چنین دستگاهی را تایید نکرده است.
 


توسعه‌دهندگان از هم‌اکنون می‌توانند به صفحه مستندات اندروید 12L مراجعه کنند تا از مزیت دسترسی زودهنگام پیش از رونمایی رسمی‌تر آن در اوائل سال 2022 بهره‌مند شوند. علاقه‌مندان امیدوارند که این بار دیگر تجربه به‌هم‌ریخته Android 3.0 Honeycomb تکرار نشود که در آن سازندگان دستگاهها و توسعه‌دهندگان برای استفاده از قابلیتهای "tablet" برای اسمارتفون‌هایشان، فارغ از سایز نمایشگر، تلاش می‌کردند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: اندروید 12L سیستم عامل گوگل طبقه بندی توسعه دهنده اندروید 12L نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۵۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ پهلوانی باید در تمام عرصه‌های ورزشی تثبیت شود

سرتیپ دوم خلبان محسن حیدریان رئیس هیئت ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای ارتش و فرمانده پایگاه هوایی شهید عبدالکریمی بندرعباس در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ورزش‌های زورخانه‌ای را جزو آئین‌های پهلوانی و سنتی ایرانیان دانست و گفت: در این ورزش باستانی در کنار فنون رزمی و نمایشی شاهد حاکمیت اصول اخلاقی هستیم که این ورزش را از سایر ورزش‌ها متمایز کرده است.

وی افزود: از یک ورزشکار باستانی کار در کنار آمادگی جسمانی، انتظار خصوصیاتی مانند جوانمردی، دستگیری از ضعفا، گشاده رویی و مهمان نوازی نیز وجود دارد.

رئیس هیئت ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای ارتش عنوان‌کرد: از زیبایی‌های ورزش زودخانه‌ای عجین شدن این ورزش با نام و یاد حضرت امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام است که جایگاه این ورزش را در میان سایر ورزش‌ها ارتقا می‌دهد.

امیر حیدریان با اشاره به نقش ورزش‌های باستانی در توسعه سبک زندگی ایرانی و اسلامی گفت: توسعه ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ ای یک اقدام مؤثر در ارتقای فرهنگ و ارزش‌های حسنه است چرا که این ورزش نماد غالب فرهنگ پهلوانی است.

وی ادامه داد: فرهنگ پهلوانی باید از گود زورخانه به تمام عرصه‌های ورزشی ورود پیدا کند و ورزشکاران این مرام و مسلک جوانمردانه را در مقام عمل به کار گیرند.

رئیس هیئت ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای ارتش با اشاره به اقدامات انجام شده برای توسعه و ترویج ورزش زورخانه‌ای و تثبیت فرهنگ پهلوانی در ارتش گفت: مسابقات این ورزش در سطوح مختلف یگانی، نیرویی و کل آجا سالیانی است که برگزار می‌شود ضمن اینکه تلاش می‌کنیم جوان‌ها را به این ورزش جذب کنیم.

فرمانده پایگاه هوایی شهید عبدالکریمی بندرعباس اظهار داشت: در نیروی هوایی ارتش همه پایگاه‌ها دارای زورخانه هستند و در دیگر نیروها هم وضعیت مطلوبی داریم چنانچه اکثر یگان‌های نیروی زمینی دارای زورخانه هستند.

وی تصریح‌کرد: ما یک طرحی را هم ارائه دادیم به این شکل که هر افسر یا درجه داری که از مراکز آموزشی ارتش فارغ التحصیل می‌شود، همانطور که لوگوی یک شمشیر را به عنوان نماد نظامی‌گری دریافت می‌کند، یک جفت میل باستانی هم به او اعطا شود تا بتواند از آن استفاده کند.

وی در رابطه با چالش‌های موجود در ورزش‌های باستانی نیز گفت: معتقدم انتصاب رئیس فدراسیون و رؤسای هیئت‌های استانی باید توسط بزرگترها و خاک خورده‌های گود انجام شود و تشریفات مرسوم، احکام ریاستی و روابط خارج از گود از این بین کنار رود تا شکل سنتی این ورزش حفظ شود.

کد خبر 6088481

دیگر خبرها

  • رادان: موضوع حجاب اصلا موضوع امنیتی نیست
  • نگاه ما به موضوع حجاب و عفاف هرگز امنیتی و انتظامی نیست
  • توریسم درمانی در سیستان و بلوچستان باید توسعه یابد
  • بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر
  • فرهنگ پهلوانی باید در تمام عرصه‌های ورزشی تثبیت شود
  • مدل تازه تقلب در کنکور؛ پای ابزار جاسوسی در بدن وسط آمد!
  • برخورد با متصرفان اراضی ملی و ساحلی جدی و قاطع است
  • قابلیت جدیدی از اندروید 15 برای استفاده از گوشی در تاریکی
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی