Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از engadget، دارندگان خودرو‌های الکترونیکی تسلا گیرنده‌های اینترنت ماهواره‌ای استارلینک را در ایستگاه‌های سوپرشارژر این شرکت مشاهده کرده اند که نشان می‌دهد تسلا قصد دارد رانندگان را در زمانی که باید برای شارژ شدن وسیله نقلیه خود صبر کنند، سرگرم نگه دارد.

هنوز مشخص نیست که تعداد این گیرنده‌ها چقدر است یا در حال حاضر امکان استفاده از آن برای رانندگان وجود دارد یا خیر، اما گفته شده که استقرار این گیرنده‌های اینترنتی فعلا در فلوریدا صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تسلا نیز هنوز در مورد این عرضه اظهار نظری نکرده است.

رانندگان خودرو‌های الکترونیکی برای شارژ شدن وسیله نقلیه خود باید در حدود ۳۰ دقیقه در ایستگاه‌های سوپرشارژر منتظر بمانند. تسلا برای مصرف کنندگان محصولاتش سرگرمی‌هایی را در نظر گرفته که شامل Tesla Theater می‌شود. این برنامه شامل محتوا‌هایی از نتفلیکس، توئیچ و دیگر برنامه‌های نمایش آنلاین است.

برای گیرنده‌های استارلینک در ایستگاه‌های سوپرشارژر استفاده‌های احتمالی متعددی در نظر گرفته شده است. در کمترین حالت ممکن، این وسیله می‌تواند جایگزین یا تکمیل کننده اتصالات موجود باشد که به پرداخت‌ها و وضعیت شارژر رسیدگی می‌کنند. این فناوری می‌تواند به شرکت تسلا کمک کند تا سوپرشارژر‌ها را در مناطق دورتر مستقر کند. این موضوع از آنجایی اهمیت پیدا می‌کند که این برند امیدوار است امکان شارژ خودرو‌های الکتریکی غیر تسلا را فراهم کند و از طرفی تعداد ایستگاه‌های سوپرشارژر خود را نیز سه برابر کند.

با این حال تنها انجام تراکنش‌ها و پردازش‌ها به پهنای باند زیادی نیاز ندارد و از سوی دیگر باید بدانید که سرعت اتصال استارلینک آمریکا حدود ۹۷ مگابیت در ثانیه است؛ بنابراین تعجب آور نخواهد بود اگر تسلا از اینترنت ماهواره‌ای برای ارائه وای‌فای به مشتریان سوپرشارژر استفاده کند.

بیشتر بخوانید

رقابت بوئینگ با اسپیس ایکس و آمازون بر سر شبکه پهن باند ماهواره‌ای

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استارلینک اینترنت ماهواره ای شرکت تسلا ماهواره ای گیرنده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۵۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، چین به تازگی تصاویر اولیه‌ای را که توسط ماهواره پرتو ایکس اینشتین گرفته شده است، منتشر کرده است.

این ماهواره که به افتخار فیزیکدان مشهور، آلبرت اینشتین به این نام نامگذاری شده است، توسط یک تیم از محققان چینی توسعه یافته و به کاوش‌های جذاب فضایی می‌پردازد.

تصاویر اولیه‌ای که توسط ماهواره انیشتین گرفته شده است، اطلاعات پرتو ایکسی از منابع فضایی مختلف را در اختیار می‌گذارد. این اطلاعات می‌توانند به محققان کمک کنند تا درک بهتری از ساختار و رفتار اجرام فضایی بدست آورند.

یکی از ابزار‌های روی کاوشگر، تلسکوپ پرتو ایکس میدان وسیع است که از طراحی شبیه چشم‌های خرچنگ برخوردار است.

ماهواره انیشتین ابزاری حیاتی برای مطالعه‌های مرتبط با فیزیک فضا و سیارات است و قادر است تصاویر با کیفیت بالا از منابع فضایی مختلف را ارائه دهد. چین به عنوان یکی از کشور‌های پیشرو در تکنولوژی فضایی، با ارسال ماهواره‌ها و فعالیت‌های فضایی خود، نشان داده که با جدیت به دنبال بررسی عمیق‌تر جهان خارج از جو سیاره زمین است. این تلاش‌ها به دستیابی به دانش‌های جدید و پیشرفت‌های بزرگ در زمینه فیزیک فضا کمک می‌کنند.

در همین راستا چین نخستین دسته از تصاویر گرفته شده توسط ماهواره کاوشگر انیشتین (EP) را در یک انجمن مرتبط با پکن منتشر کرد.

این ماهواره نجومی که در ژانویه به فضا پرتاب شد، مجهز به تلسکوپ پرتو ایکس میدان وسیع (WXT) و تلسکوپ اشعه ایکس (FXT) است که می‌تواند به طور همزمان به رصد میدان گسترده و تصویربرداری متمرکز بر اشعه ایکس بپردازد.

شمار تصاویر منتشر شده از این ماهواره یازده عدد است که شامل مشاهدات اجرام نزدیک به مرکز کهکشان راه شیری، سیاه‌چاله کلان‌جرم شگف‌انگیز «ام 87» و بقایای ابرنواختر مرتبط با آن و برخی از تصاویر دیگر است.

ماهواره مذکور در مراحل بعدی طبق برنامه از پیش تعیین شده، به تکمیل آزمایش‌های درون مدار ادامه می‌دهد و همکاری داخلی و خارجی و اشتراک‌گذاری داده‌ها را تقویت و به رصد و تحقیقات نجومی کمک می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایلان ماسک راه جولان خودروهایش در چین را باز کرد
  • نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی
  • جزئیات سفر محرمانه ایلان ماسک به چین!
  • مبارزه با تغییرات اقلیمی با استفاده از پوشش گیاهی
  • زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد
  • کمک تصاویر ماهواره‌ای به تدقین بیلان حوضه آبریز کارون بزرگ
  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم
  • نقص سیستم خودران تسلا دردسرساز شد