Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-28@12:55:32 GMT

رشد قیمت زعفران کاذب و غیرمنطقی است؟

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۹۶۷۷۶

رشد قیمت زعفران کاذب و غیرمنطقی است؟

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محسن احتشام رئیس شورای ملی زعفران ایران با بیان اینکه افزایش قیمت منطقی و منصفانه زعفران را همیشه حق مسلم کشاورزان زحمتکش می‌دانم؛ گفت: من خود یک کشاورززاده قایناتی و زعفرانکار هستم و زندگی من از زمان کودکی فارغ از هیاهوی شهر‌های بزرگ در روستا و در میان گل‌های زیبا زعفران سپری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: همیشه این آرزو را در سر می‌پروراندم که آه سرد و نگاه ناامید عجین شده با دستان خسته و انگشتان ترک خورده و صورت آفتاب سوخته و چشمان به گود نشسته پدر و مادرم و دیگر کشاورزان زحمتکش قایناتی را به امید فعالیت و حرکت به سمت فردایی بهتر تبدیل کنم تا کودکان زعفران‌کار دیروز مردان و زنان مدافع امروز زعفران باشند و در سایه همدلی و هم صدایی زعفران ایران را جهانی کنند تا حسرت دسترنج خود را برای کاشتن طلای سرخ بر دل نداشته باشند.

رئیس شورای ملی زعفران ایران ادامه داد: سخن من از ادعا گذشته و به درک و درد رنج زعفرانکاران بدل شده چرا که با این مردم عجین و بزرگ شده‌ام و سال‌ها است که دل سوخته دفاع از زعفران ایران در سطح بازار‌های جهانی هستم.


احتشام بیان کرد: از این رو افزایش قیمت منطقی و منصفانه زعفران را همیشه حق مسلم کشاورزان زحمتکش می‌دانم و سالیان سال است که از دغدغه حفظ منافع کشاورزان و آورده دسترنج آن‌ها در جلسات، مصاحبه‌ها و مکاتبات و نمایشگاه‌های سراسر جهان دفاع کرده‌ام.

او با بیان اینکه جای تاسف است که سخنانم توسط بعضی افراد سهواً یا به عمد تحریف شده است، تصریح کرد: تاکنون کسی سخنی از من درباره کاهش قیمت زعفران یا نخریدن آن سراغ ندارد و گواه این ادعا حمایت قاطع از طرح‌های خرید زعفران توافقی بوده است.

رئیس شورای ملی زعفران ایران با بیان اینکه مخاطب صحبت اینجانب کشاورزان و دسترنج زعفران آن‌ها نبوده است؛ تاکید کرد: بلکه اظهاراتم درباره زعفران دپو شده در انبار سازمان تعاونی روستایی بوده است.


احتشام اظهار کرد: برای ثبات بازار و کمک به کشاورزان اعلام کردم این زعفران که در انبار تعاونی روستایی مشهد دپو شده باید از طریق بورس کالای کشاورزی عرضه شود تا لطمه‌ای به ارائه محصول جدید کشاورزان نخورد و نیاز صادرات و صنعت زعفران تا جمع‌آوری محصول جدید تامین و بازار مدیریت و این زعفران صادر شود.

او افزود: متاسفانه چنین به نظر می‌رسد که مسئولی که درباره زعفران‌های دپو شده صحبت یا اشاره‌ای دارد با حمله عده‌ای ناآگاه مواجه می‌شوند در صورتی که رسالت اصلی شورای ملی زعفران دفاع از منافع ملی، کشاورزان، حقوق مصرف کنندگان و حفظ جایگاه زعفران ایران در جهان است نه خوش خدمتی برای منافع افراد خاص.

رئیس شورای ملی زعفران ایران ادامه داد: زنجیره زعفران باید طبق مولفه‌های اقتصاد مقاومتی به نفع زعفرانکاران و صنعت زعفران اصلاح شود.

 

انتهای پیام//م.ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زعفرانکاران طلای سرخ رئیس شورای ملی زعفران ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۶۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تعیین تکلیف چای سنواتی/ دغدغه کشاورزان برطرف شود

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس هیأت مدیره سندیکای کارخانجات چای شمال با حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی رئیس کل دادگستری استان گیلان دیدار کرد.

«حجت الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی» رئیس کل دادگستری استان گیلان با اشاره به اینکه وضعیت صنعت چای همواره در دستور کار دولت قرار دارد، اظهار کرد: دولت برای کمک به چایکاران ۲۵ درصد قیمت مصوب را پرداخت می‌کند تا با حمایت از این صنعت، شاهد افزایش تولید چای در کشور باشیم.

وی با توجه به نامگذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» افزود: بخشی از تولیدات استان گیلان به صنعت چای اختصاص دارد باید تلاش شود تا با مشارکت مردم و بخش خصوصی تمام اقدامات لازم در راستای افزایش تولید چای صورت گیرد.

رئیس شورای قضائی استان یکی از مشکلات استان را معضل چای سنواتی دانست و تصریح کرد: چای گیلان همواره در سبد غذایی خانواده‌های ایرانی جای داشته و مساله چای سنواتی نباید موجب خدشه دار شدن نام و نشان چای گیلان شود.

وی حل دغدغه چای سنواتی را در گرو تدبیر و اتخاذ روش‌های منطقی و عقلانی عنوان نمود و افزود: اراده همه مسؤولان بر این است که این مشکل بدون شتابزدگی و با کمک دولت و بخش‌های خصوصی و مردمی مرتفع گردد.

این مقام ارشد قضائی با اشاره به اینکه چای سنواتی اکنون به یک تهدید برای استان تبدیل شده اضافه کرد: چای سنواتی باید تعیین تکلیف شده و نگرانی کشاورزان و کارخانجات چای، برطرف شود.

وی تصریح کرد: تعیین تکلیف و خروج چای سنواتی از انبارها باید مدبرانه باشد و چای‌های سنواتی تاریخ مصرف گذشته در صورت صرفه اقتصادی کمپوست و در غیر این صورت امحاء گردد.

کد خبر 6090030

دیگر خبرها

  • رفتارهای غیرمنطقی انسان الگوی جدید هوش مصنوعی شد
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • ضرورت تعیین تکلیف چای سنواتی/ دغدغه کشاورزان برطرف شود
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟
  • رفع نگرانی کشاورزان با مصرف کود یارانه ای
  • پیش بینی رئیس اتاق ایران و عراق از قیمت دلار
  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی