Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن هدایت گفت که قرار است به زودی سه رمان از او وارد بازار شود البته انتشار آن‌ها به دلیل وضعبت نامطلوب کاغذ به تاخیر افتاده است.

به گزارش قدس آنلاین، حسن هدایت کارگردان سینما و تلویزیون درباره کارهای خود چنین اطلاع رسانی کرد: هم اکنون مشغول نگارش رمان‌ هستم و چاپ رمان‌های قبلی ام به دلیل کاهش سهیمه کاغذ به عقب افتاده است، ولیکن اگر همه چیز به خوبی پیش برود، فکر می‌کنم تا دو ماه آینده سه رمان از من وارد بازار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره نام رمان‌های خود بیان کرد: رمان اول کاری است که برای بار دوم است که منتشر می‌شود و «وقایع نگاری یک لات چاقوکش» نام دارد. رمانی دیگر با نام «آگراندیسمان» دارم و رمان دیگر «میدان توپخانه» نام دارد.

هدایت در توصیف حال و هوای رمان هایش عنوان کرد: رمان‌هایی که من می‌نویسم عمدتا دو ویژگی دارند؛ ابتدا اینکه قصه‌گو است و نکته دوم اینکه در آنها به تاریخ معاصر پرداخته می‌شود. در واقع در کارهای من تلفیقی از تاریخ و رمان صورت می‌گیرد.

کارگردان سریال «کارگاه علوی» گقت: قصه «آگراندیسمان» درباره عکاسی ارمنی است که در ایام مشروطه در تبریز زندگی می‌کرده و آنچه در زمان ستارخان رخ داده، به عینه مشاهده کرده است. در «وقایع نگاری یک لات چاقوکش» قصه فردی بازگو می‌شود که در دهه ۲۰ و ۳۰ جزو گروه های فشار بوده است. در رمان «میدان توپخانه» نیز همانگونه که از نامش پیداست به آنچه که در این میدان در ابتدای ساخت رخ داده توجه می‌شود.

وی با بیان اینکه این رمان ها ظرفیت فیلم شدن را دارد، عنوان کرد: قصه‌های این سه رمان به گونه‌ای است که می‌توان از آن نسخه سینمایی یا تلویزیونی درآورد به شرطی‌که فردی علاقه‌مند به این حوزه وجود داشته باشد تا در این زمینه کار کند، البته اینکه آیا خودم می‌خواهم این کار را انجام دهم، باید بگویم با توجه به شرایط فیلمسازی در زمان حال، این امر کمی دور از ذهن به نظر می‌رسد.

این کارگردان ادامه داد: اگر این رمان‌ها قرار باشد تبدیل به کار نمایشی شوند، تنها در عرصه سینمای خانگی این امر امکان پذیر است، چون در سینما و تلویزیون شاید بنا به ملاحضاتی فعلا چنین کارهایی امکان جلوی دوربین رفتن، نداشته باشند.

این فیلمساز درباره آخرین کار خود توضیح داد: سال گذشته یک مینی سریال را کار کردم که به صورت محدود پخش شد، متاسفانه در زمان حال شرایط ساخت فیلم یا سریال چندان ربطی به کیفیت ندارد، بلکه آنچه مهم است روابطی است که باید وجود داشته باشد برای همین هم عده‌ای که کار بی‌کیفیت می‌کنند، دائما در حال ساخت اثر هستند.

وی در پایان تاکید کرد: برای سینما چند طرح در دست دارم، اما تا زمانی که شرایط ساخت آن کارها فراهم نشود، وقت خود را به نوشتن رمان اختصاص خواهم داد.

منبع: صبا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: حسن هدایت سه رمان رمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۸۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پل آستر»‌ درگذشت

«پل آستر»، نویسنده آمریکایی سه‌گانه «نیویورک»‌ درگذشت.

به گزارش ایسنا، «پل آستر» نویسنده‌ ۳۴ کتاب از جمله سه‌گانه مشهور «نیویورک» در سن ۷۷ سالگی درگذشت.

«گاردین» نوشت، «جکی لیدن»، دوست و همکار این نویسنده اعلام کرد که «آستر» در روز سه‌شنبه در پی عوارض ناشی از سرطان ریه درگذشت.

داستان‌های او مملو از مضامین اتفاقات تصادفی، شانس و سرنوشت نوشته شده‌اند. بسیاری از قهرمانان داستان‌ها، خود نویسنده هستند و مجموعه آثار او خودارجاعی است و شخصیت‌هایی از رمان‌های اولیه دوباره در رمان‌های بعدی ظاهر می‌شوند.

«آستر» در سال ۱۹۴۷ میلادی در «نیوجرسی»‌ متولد شد. به گفته خود این نویسنده، او روند نگارش را از سن هشت سالگی و زمانی آغاز کرد که امضا گرفتن از یک بازیکن بیسبال را به این دلیل از دست داده بود که نه او و نه والدینش با خود مداد همراه نداشتند. از آن زمان به بعد «آستر» همه جا با خود مداد می‌برد. «آستر»‌ در مقاله‌ای در سال ۱۹۹۵ نوشته بود: «اگر یک مداد با خود در جیبتان داشته باشد، احتمال زیادی وجود دارد که یک روز وسوسه‌ شوید که از آن استفاده کنید.»

«آستر» در «دانشگاه کلمبیا»‌ تحصیل کرد و در اوایل دهه ۷۰ میلادی به پاریس مهاجرت کرد و به فعالیت‌های مختلفی از جمله ترجمه کردن پرداخت. او در سال ۱۹۷۴ میلادی به ایالات متحده آمریکا بازگشت و ازدواج کرد.

در ژانویه سال ۱۹۷۹ میلادی پدر «آستر» درگذشت و این رویداد به دلیلی برای نگارش نخستین کتاب خاطرات این نویسنده تبدیل شد. «اختراع انزواء» در سال ۱۹۸۲ میلادی منتشر شد.

«آستر» با انتشار «شهر شیشه» در سال ۱۹۸۵ که نخستین جلد از سه‌گانه «نیویورک» بود به موفقیت چشمگیری دست یافت.

این نویسنده به طور مرتب در دهه ۸۰، ۹۰ و ۲۰۰۰ میلادی بیش از ده‌ها رمان از جمله «قصر ماه»(۱۹۸۹)،‌ «موسیقی شانس»(۱۹۹۰)، «کتاب توهم»‌(۲۰۰۲) و «شب پیشگویی»(۲۰۰۳) منتشر کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد
  • میراث «پل آستر» در سینما
  • «پل آستر»‌ درگذشت
  • ۱۰۰۰ قطعه زمین در راستای اجرای طرح جوانی جمعیت آماده سازی شد
  • حرکات نمایشی مارکوس تورام با توپ در جشن قهرمانی اینتر / فیلم
  • ۴ هزار واحد مسکونی در شهر پرند آماده تحویل
  • سالن های نمایشی در ۱۵ و ۱۶ اردیبهشت ماه اجرا نخواهند داشت 
  • سالن‌های نمایشی ۲ روز تعطیل می‌شود
  • حسام منظور به سراغ دراکولای برام استوکر می‌رود
  • بوکایو ساکا: کریستیانو رونالدو الگوی من و بسیاری از بازیکنان دنیای فوتبال است