Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی فرماندار هشترود با انتقاد از عملکرد اداره امور آب شهرستان گفت: متاسفانه این اداره به بهانه‌های واهی از انجام وظایف خود سر باز می‌زند و در خصوص آزادسازی حریم و بستر رودخانه‌ها به خاطر عدم مـوجودی نقشه، کارهای قانونی خود را انجام نمی‌دهد.

امین امینیان روز سه‌شنبه، ۲۵ آبان ماه در جلسه ستاد مقابله با بحران هشترود خاطرنشان کرد: شرکت نفت باید برای جلوگیری از عدم دسترسی مردم به گاز طبیعی به خاطر مسدودی احتمالی راه های روستایی که فاقد گاز طبیعی هستند، در فصل سرما و بارندگی برف، برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشد تا آنها از نبود سوخت اذیت نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: کلیه‌ی مصوبات ستاد مقابله با بحران باید اجرایی شود چرا که همه دستگاه‌های اجرایی ملکف به اجرای قانون هستند تا مردم در مواقع بحران متضرر نشوند. 

امینیان بیان کرد: پیش‌بینی و کاهش خطر که شامل شناسایی و الزام به کارگیری بخش‌های گوناکون است باید در مواقع بحران به کار گرفته شود. 

وی با بیان اینکه دستگاه‌های متولی باید در رفع بحران آماده باشند، یادآور شد: کلیه ادارات باید عملکرد خود را در پیشگیری از بحران به کار گیرند تا ضعف کارکرد گریبانگیر ادارات متولی نشود.

وی اضافه کرد: همه مراکز درمانی و امداد و نجات باید آمادگی خود را بیشتر کنند که در مواقع بارندگی به موقع به داد مردم برسند تا هموطنان حادثه را تجربه نکنند.

شهردار هشترود نیز در این جلسه از آمادگی کلیه نیروهای این اداره در خصوص جلوگیری از بحران احتمالی بارش برف و باران خبر داد. 

مهدی پورصاق اظهار کرد: تمهیدات لازم برای ذخیره‌سازی سوخت جایگزین بخصوص در مناطق صعب العبور پیش‌بینی شده و نیروهای لازم در آن اماکن مستقر خواهند شد. 

وی اضافه کرد: ساماندهی و لایروبی رودخانه‌های شهری، جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی، جلوگیری از ساخت‌وساز در حریم رودخانه‌ها و چندین مورد دیگر در دستور کار شهرداری قرار گرفته است. 

وی خاطرنشان کرد: هرس درختان برای جلوگیری از شکسته شدن در ایام بارندگی برف و پاکسازی انهار با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و مردم در دستور کار شهرداری قرار گرفته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۹۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ هشدار هواشناسی در هرمزگان صادر شد

ایسنا/هرمزگان مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان از صدور یک هشدار سطح نارنجی و یک هشدار سطح زرد هواشناسی در سطح استان خبرداد.

مهرداد حسن‌زاده شامگاه ۱۰ اردیبهشت در جمع خبرنگاران با اشاره به هشدارهای هواشناسی گفت: در روزهای آینده شرایط ناپایدار جوی و دریایی استان ناپایدار است و شاهد تشدید فعالیت سامانه بارشی در روزهای چهارشنبه تا پنج‌شنبه این هفته خواهیم بود.

وی عنوان کرد: این سامانه با رگبار شدید باران، رعد و برق، تگرگ و تندباد لحظه‌ای همراه خواهد بود و چهارشنبه در شهرستان‌های بستک، پارسیان، جزیره کیش، جزیره لاوان، جزیره سیری، ابوموسی، بندرلنگه، حاجی آباد و تنب بزرگ بیشترین فعالیت را خواهد داشت.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اضافه کرد: روز پنج‌شنبه نیز این سامانه بارشی در بندرعباس، بستک، خمیر، سیریک، بندرلنگه، پارسیان، تنب بزرگ، جاسک، ابوموسی، جزیره سیری حاجی آباد، رودان، بشاگرد، قشم، کیش، جزیره لاوان، میناب و هشتبندی فعالیت دارد.

وی تصریح کرد: این سامانه سبب سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، احتمال خسارت در اثر تندباد لحظه‌ای و خسارت به محصولات کشاورزی می‌شود.

این مسئول گفت: همچنین بر این اساس هشدار سطح زرد هواشناسی شاهد فعالیت سامانه بارشی در پاره‌ای از نقاط استان از صبح چهارشنبه تا آخر وقت جمعه هفته جاری خواهیم بود.

وی گفت: بر اساس این سامانه رگبار باران و رعدوبرق گاهی تندباد لحظه‌ای با احتمال تگرگ با تاکید بر سراسر استان از جمله در شهرستان‌های بندرعباس، خمیر، سیریک، جاسک، میناب، رودان، قشم، بشاگرد، حاجی‌آباد، بندرلنگه، ابوموسی، جزیره سیری، جزیره کیش، جزیره لاوان، بستک، پارسیان، تنب‌بزرگ، هشتبندی سواحل و ارتفاعات را شاهد خواهیم بود.

حسن‌زاده تصریح کرد: در نتیجه فعالیت این سامانه، آبگرفتگی معابر عمومی، احتمال طغیان رودخانه‎‌های فصلی، بالا آمدن آب رودخانه‌ها و احتمال آسیب به محصولات کشاورزی وجود دارد.

وی ادامه داد: توصیه می‌شود از تردد و اسکان در حاشیه رودخانه‌های فصلی، صعود به ارتفاعات و چرای دام در مناطق مرتفع خود داری شود و از استحکام سازه‌های سبک، احتیاط در ترددهای جاده‌ای، محافظت از محصولات کشاورزی اطمینان حاصل شود

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: اعضای ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان و شهرستان‌های تابعه ضمن آمادگی کامل، هماهنگی لازم را به‌منظور فراهم‌ کردن تمهیدات لازم از جمله اطلاع‌رسانی و هشدار به‌موقع از طریق رسانه‌های محلی و رعایت نکات ایمنی به‌عمل آورند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شوراها عملکردهای خود را به مردم اطلاع رسانی کنند
  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید
  • بیت المقدس عملیاتی منجر به آزادسازی پاره تن ایران+فیلم
  • ۲ هشدار هواشناسی در هرمزگان صادر شد
  • رفع تصرف ۲۰۰۰ متر از رودخانه‌های استان یزد
  • رفع تصرف ۵۵ هکتار از بستر زرینه‌رود
  • رفع تصرف ۲ هکتار از رودخانه‌های استان یزد
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • مسدود شدن ۴۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در سطح کرمانشاه
  • کرمان/ فوت پسربچه ۵ ساله در سایه اهمال کاری‌ ها