Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: برای ارتقا ۱۰ هزار سایت bts به ۲۰ هزار میلیارد تومان نیاز داریم.

مجید سلطانی، امروز سه‌شنبه، ۲۵ آبان‌ماه، در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار کرد: اگر نگاه ما دولتی بود سرمایه‌گذاری نکرده و تعداد زیادی سامانه هزینه کردیم برای رصد رضایت مشتریان خودمان، بنابراین شرکت مخابرات مانند دیگر شرکت‌ها برای افزایش رضایت مشتری‌های خود برنامه دارد که هنوز به نقطه ایده‌آل نرسیدیم و هنوز نیاز به کار دارد، بنابراین باید کوشش کنیم که رضایت مشتریان را افزایش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما هیج موقع ادعا نکردیم که شرکت مخابرات چه در بخش سیار و چه در بخش ثابت پوشش ۱۰۰ درصدی در همه استان‌ها دارد، ولی این موضوع به سرمایه‌گذاری نیاز دارد.

سلطانی عنوان کرد: در موضوع پوشش سیار، پروژه USO طی چند سال گذشته کلید خورد که در قالب آن تعداد زیادی از روستاهای ما زیر پوشش سیار رفتند که همه اپراتورها در این زمینه کمک کردند و شرکت مخابرات نیز که وظیفه بردن زیرساخت‌ها را به این روستاها داشت، بنابر آماری که منتشر شده از حدود ۳۹ هزار و ۵۰۰ روستایی که هدف‌گذاری شده بود تنها ۵۰۰۰ روستا در کل کشور باقی مانده که در فاز دوم بحث اعتبارات و دیگر کارهای آن در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به این‌که ما بحث تبدیل تکنولوژی ۲G به ۳G و ۴G که در لرستان و همه استان‌ها این مشکل را داریم، عنوان کرد: حدود ۱۰ هزار سایت bts تنها در همراه اول داریم که برای ارتقاء آن حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم، با توجه به میزان عددی که در بخش سیار هزینه می‌کنیم این کار در حال انجام است و طی همین هفته ابلاغ جدید واگذاری تجهیزات به استان‌ها توسط همراه اول داده شده و به زودی این تجهیزات به استان‌ها خواهد رفت.

وی ادامه داد: ما براساس میزان توان سرمایه‌گذاری که در بخش سیار داریم، حداکثر تلاشمان این است که زمان پوشش ۱۰۰ درصدی را کوتاه کنیم.

سلطانی بیان کرد: اگر بخواهیم یک کار جهشی در کشورمان انجام شود باید در بحث منابع یک کار جهشی انجام شود، ما چنانچه با آهنگی که الان داریم و میزان درآمدی که اپراتورها دارند و سرمایه‌گذاری که می‌توانند انجام دهند، آن جهشی که مدنظر ما و مردم است اتفاق نخواهد افتاد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به این‌که وزارتخانه به شدت در پی تأمین منابع هستند، عنوان کرد: اگر تأمین منابع به صورت جهشی اتفاق بیافتد ما یک پیشرفت و توسعه جهشی خواهیم داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شرکت مخابرات ایران توسعه زيرساخت سايت شبکه مخابراتی شرکت مخابرات سرمایه گذاری استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۰۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی

مدیرعامل شرکت ملی مس تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای با هدف افزایش ظرفیت تولید در صنعت مس را یک ضرورت و راهبرد اساسی برشمرد و گفت: ایجاد سامانه استعلام قیمت کالا‌های مورد نیاز شرکت مس به شفاف سازی خرید‌ها و جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی کمک می‌کند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حسین مدرس خیابانی مدیرعامل شرکت ملی مس در نشستی با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه اظهار کرد: شرکت‌های زیرمجموعه بنگاه‌های اقتصادی یک ظرفیت ارزشمند به حساب می‌آید که استفاده درست و هدفمند از این ظرفیت برای انجام امور و اجرای پروژه‌ها، باعث ایجاد ارزش افزوده و نتایج مطلوب‌تر می‌شود.

* چالش تامین مالی پروژه‌ها 
* ⁠
وی یکی از مهمترین چالش‌های موجود بر سر راه پروژه‌ها را تامین مالی دانست و ادامه داد: در راستای تسریع در تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای، باید از همه ظرفیت‌ها مانند اخذ تسهیلات، گواهی سپرده، برات و... برای تامین منابع مالی مورد نیاز بهره گرفت و مانع از تعطیلی پروژه‌ها شد.

او همچنین با تاکید بر اینکه ایجاد سامانه استعلام قیمت کالا‌های مورد نیاز شرکت مس به شفاف سازی و جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی کمک می‌کند، طراحی و اجرای این مدل را به عنوان یک مطالبه از شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه مطرح کرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین در نشست دیگری با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت کانی مس، بر ضرورت تلاش برای تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای با هدف افزایش ظرفیت تولید در صنعت مس و همچنین تولید مستمر طرح لیپ لیچینگ سونگون از خردادماه تاکید کرد و گفت: در سال مزین به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، پایداری وضع موجود و تلاش برای افزایش تولید محصول در مجتمع‌های تولیدی شرکت مس و سرعت بخشیدن به روند تکمیل پروژه‌ها از جمله طرح تولید کاتد و کنسانتره مس به عنوان یک راهبرد اساسی مدنظر قرار دارد.

همچنین ایجاد یک پلنت بالانس ملی از طریق واگذاری یک معدن کوچک، استحصال نیکل و سایر عناصر گرانبها، مشارکت در افزایش راندمان خطوط تولید مجتمع‌ها، پیگیری موضوع واگذاری مالکیت و همچنین توانمندسازی صندوق cvc ویرامس، پنج مطالبه مدرس خیابانی از شرکت کانی مس بود که در این جلسه مطرح و مقرر شد اقدامات لازم در این راستا دنبال شود.

دیگر خبرها

  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • اورهال واحد سیار فرآورشی اسکید مونتد با ظرفیت بیش از ۵۰ هزار بشکه در روز
  • توسعه نهالکاری در ۵۰ هکتار از تفرجگاه عینالی تبریز
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد
  • سایت بازیافت در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان
  • سایت بازیافت شهرداری در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان شهر
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان