Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@12:30:32 GMT

۱۶ درصد یزدی ها از تزریق واکسن کرونا خودداری می کنند

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۰۰۴۶۱

۱۶ درصد یزدی ها از تزریق واکسن کرونا خودداری می کنند

دکتر محمدحسین زارع روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: طبق بررسی ها پنج درصد از این تعداد از تزریق واکسن می‌ترسند و از آن استقبال نمی کنند و ۶ درصد بقیه کسانی هستند که خود و یا خانواده آنها درگیر بیماری هستند، لذا میلی به تزریق واکسن علیه کرونا که منشای بیماری بیماری کووید ۱۹ است، ندارند. 

وی با بیان اینکه خط ثبات شکننده ای بر کرونا در استان حاکم است تصریح کرد: تعداد بستری ها و ترخیصی ها در آبان ماه جاری ۸۰ تا ۱۰۰ نفر در نوسان بود؛ ۱۶ درصد هنوز دُز اول واکسن کووید ۱۹ را در استان نزدند و میزان تزریق واکسن علیه کرونا در دز دوم هم ۶۴ درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از شهروندانی که هنوز واکسن تزریق نکردند، خواست در کوتاهترین زمان ممکن به مراکز تزریق واکسن در استان مراجعه و واکسن دریافت کنند و افراد ۶۰ سال به بالا هم برای دریافت دُز سوم مراجه کنند.

زارع با بیان اینکه اگر فردی بیمار بود، باید هر چه زودتر به مراکز درمانی مراجعه کند و آن را به تاخیر نیندازد، ادامه داد: ۲۴ ساعت گذشته ۴۳۸ بیمار در مراکز درمانی استان بستری بود که از این تعداد ۳۲۱ نفر در بخش های عادی و ۹۴ نفر در بخش های ویژه( I.C.U) بستری شدند.

وی تعداد پذیرش بیماران در همین مدت را ۸۷ نفر و تعداد ترخیصی ها را ۷۸ نفر اعلام کرد و یادآور شد: در این مدت ۲ نفر فوت کردند ضمن آنکه ۲۳ نفر هم در بخش های اورژانس تحت مراقبت و بررسی هستند.

تخت های آی سی یو هیچوقت خالی نمی شود

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد در ادامه با بیان اینکه به هیچ وجه تخت های آی. سی. یو در استان خالی نمی شود، افزود: این به معنای آن است که کرونا همچنان در حال گردش در گروه های مختلف جمعیتی است و درگیری ایجاد می کند و مردم باید مراقب باشند، کرونا را شوخی نگیرند.

وی با این حال تعداد بهبودی ها و درمان افراد مبتلا به ویروس کرونا در استان یزد را بالا دانست و گفت:  هیچگونه کمبودی در بخش های درمان استان وجود ندارد .

۸۷ درصد از یک میلیون و ۲۳۶ هزار نفر جمعیت استان در ۲۴ شهر و بقیه در روستاها و آبادی ها زندگی می کنند  و ۸۳۰ هزار نفر  آن بالای ۱۲ ساله دارند. 

به گزارش ایرنا ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان جهانی بهداشت در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌ گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد ،این ویروس با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطره های تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود. 

کارشناسان همچنان توصیه می کنند مردم اصول سه گانه « شفا» یعنی شست و شوی دست ها، فاصله گذاری اجتماعی و فیزیکی، اجتناب از ترددها و استفاده از ماسک را باید بیش از گذشته مورد توجه قرار دهند.

حدود ۸۰ درصد افراد مبتلا بدون نیاز به درمان خاصی از این بیماری بهبود می‌یابند، برخی گزارش‌ها نشان می‌دهد که ویروس کرونا حتی از افرادی که هیچ علایمی ندارند قابل انتقال است و میزان انتقال از این طریق هنوز مشخص نیست که تحقیقات در این زمینه جریان دارد.

برچسب‌ها کرونا ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد واکسن کووید 19 یزد بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا کرونا ویروس کرونا واکسن کووید 19 یزد بهداشت و سلامت ویروس کرونا تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۰۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان،محمد علی مجذوبی افزود: این آمار شامل ۱۲۱ هزار و ۱۱۸ دُز واکسن خوراکی و ۴۰ هزار و ۷۰۰ دُز واکسن تزریقی می‌شود.

او گفت: واکسن فلج اطفال تکمیلی همزمان با دیگر نقاط کشور برای گروه‌های هدف دارندگان کودک زیر پنج سال شامل فرزندانی که احتمال می‌رود همراه مادران خود در زندان باشند، اتباع خارجی و کارگران فصلی سیار و کودکان ساکن در مراکز تجمعی همزمان با آغاز هفته سلامت شروع شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی همدان افزود: نوبت اول واکسیناسیون از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه به گروه‌های هدف خورانده شد و مرحله بعدی یا همان نوبت دوم یکماه دیگر آغاز می‌شود.

مجذوبی با بیان اینکه تیم‌های سیار در شهرستان‌های همدان، نهاوند، ملایر و رزن حضور دارند، گفت: برخی افراد غیر بومی در مزارع کشاورزی همدان به صورت فصلی فعالیت دارند بنابراین با شناسایی و مراجعه به این مراکز نسبت به واکسینه کردن کودکان زیر پنج سال در برابر فلج اطفال اقدام می‌شود.

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است