Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-27@13:58:47 GMT

اشتباه‌های رایج در استفاده از گوشی‌های هوشمند

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۰۰۷۶۶

اشتباه‌های رایج در استفاده از گوشی‌های هوشمند

اشتباه‌هایی هنگام استفاده از گوشی‌های هوشمند اندرویدی وجود دارد که ممکن است منجر به نصب بدافزارها بر روی گوشی شما شود. برای جلوگیری از این اتفاق، لازم است از این موارد خودداری کنید.

به گزارش مشرق، اگر کاربر تلفن اندرویدی هستید، توجه به آنچه دانلود می‌کنید و برنامه‌هایی که نصب می‌نمایید، مهم است. اندروید به عنوان محبوب‌ترین سیستم عامل گوشی‌های هوشمند در جهان، توجه هکرها، کلاهبرداران و تبلیغ‌کنندگان را به خود جلب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به غیر از بدافزار، برنامه‌های بی‌شماری وجود دارند که با نمایش مداوم تبلیغات، باعث کاهش سرعت و کارایی گوشی می‌شوند. در این مطلب به اشتباه‌هایی که هنگام استفاده از تلفن‌های اندرویدی به کلاهبرداران اجازه نفوذ می‌دهد، اشاره می‌کنیم.

بیشتر بخوانید

۱۵ کار جدید در اندروید ۱۲ که قبلا نمی‌توانستید انجام دهید

نگه داشتن نرم‌افزارهای Bloatware هنگام خرید گوشی جدید

نرم‌افزارهای Bloatware (نرم‌افزارهایی که در ازای کارایی و سود اندک، منابع زیادی را مصرف می‌کنند) به سادگی فضا را اشغال می‌کنند و حتی ممکن است باعث ایجاد مشکلاتی در پایداری گوشی شوند. در صورت امکان، پس از خرید یک گوشی جدید، آن‌ها را از گوشی خود حذف کنید.

ایمن نکردن گوشی اندرویدی در برابر سرقت

هر زمان که یک تلفن هوشمند اندرویدی جدید خریداری می‌کنید، سرویس Google's find device را فعال کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا گوشی خود را در صورت گم شدن یا دزدیده شدن ردیابی کنید. زیرا سارقان فقط به دستگاه شما علاقه ندارند، بلکه مشتاق سرقت اطلاعات شما نیز هستند. همچنین در بخش تنظیمات، قفل صفحه را فعال کنید تا هیچ‌کس نتواند بدون وارد کردن رمز عبور یا الگو، به گوشی و اطلاعات شما دسترسی داشته باشد.

بررسی نکردن لیست برنامه‌های نصب شده

مرور لیست برنامه‌های دانلود و نصب شده  را به یک عادت تبدیل کنید. بسیاری از بدافزارها یا جاسوس‌افزارها وجود دارند که آیکونی ایجاد نمی‌کنند و به سادگی داخل گوشی شما پنهان می‌شوند. بررسی کل لیست برنامه‌های دانلود شده، به شما کمک می‌کند تا برنامه‌های ناشناخته را شناسایی و حذف کنید.

حذف نکردن برنامه‌های قدیمی یا بی‌استفاده

اگر مدتی است که از برنامه‌ای استفاده نکرده‌اید، بهتر است آن را حذف کنید. نگه داشتن برنامه‌های قدیمی یا بی‌استفاده، صرفا حافظه گوشی را اشغال می‌کند و همچنین از آنجایی که این برنامه‌ها معمولا به‌روز نمی‌شوند، ممکن است باعث نفوذ هکرها و بدافزارها شوند.

نصب برنامه‌ها از منابع ناشناس

توصیه می‌شود که گزینه نصب برنامه‌ها را از منابع ناشناس و غیررسمی در منوی تنظیمات غیرفعال کنید. این گزینه، از نصب مخفیانه برنامه‌ها و دانلود بدون مجوز آنها جلوگیری می‌کند.

استفاده نکردن از فروشگاه و مارکت‌های رسمی

اگر نمی‌دانید فایل‌های APK چگونه کار می‌کنند، توصیه می‌شود که برنامه‌ها را تنها از فروشگاه‌های معتبری مثل گوگل‌پلی و کافه بازار دانلود کنید. برنامه‌های زیادی وجود دارند که در مارکت‌های معتبر، منتشر نمی‌شوند و باید فایل APK آن دانلود شوند. با این‌حال، این کار خطرات خاص خود را دارد، زیرا این برنامه‌ها توسط منابع معتبر تأیید نشده‌اند.

نخواندن شرایط، ضوابط و مجوزهای برنامه‌ها قبل از دانلود یا نصب آنها

خواندن مجوزهای مورد نیاز برنامه‌ها و شرایط استفاده از آنها را به یک عادت تبدیل کنید. هر زمان که برنامه‌ای، مجوزهای بیش از حد درخواست می‌کند، باید به امنیت آن برنامه شک کنید. به عنوان مثال، یک برنامه برای عوض کردن عکس پس‌زمینه صفحه گوشی، به مجوز دسترسی به گالری شما نیاز دارد، اما نباید درخواست دسترسی به دفترچه تماس یا میکروفون گوشی شما را نیز بخواهد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان اندروید گوشی های هوشمند اشتباه های رایج فناوری برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۰۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدیو) غوغای دوربین گوشی پی ۷۰ هواوی؛ سامسونگ و اپل گرفتار شدند

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • نزدیکی نگاه به حجاب در اسلام و مسیحیت
  • نصب سه هزار و ۲۰۰ دستگاه کنتور هوشمند روی چاه‌های آب
  • سقوط شدید فروش گوشی‌های اپل در چین
  • (تصاویر) اسکناس دوره ناصرالدین شاه قاجار چه بود و ارزش آن چقدر بود؟
  • (ویدیو) غوغای دوربین گوشی پی ۷۰ هواوی؛ سامسونگ و اپل گرفتار شدند
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟