Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@23:10:45 GMT

بیگی‌نژاد: غوغازیست‌ها تلاش بیهوده نکنند

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۰۱۰۱۴

بیگی‌نژاد: غوغازیست‌ها تلاش بیهوده نکنند

یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: عدم اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش یک اختلاف نظر کارشناسی با دولت است.

به گزارش ایسنا، هادی بیگی نژاد نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود در توئیتر، نوشت:

« ‏با عدم رأی اعتماد به آقای فیاضی عده‌ای تقابل مجلس و دولت را تبلیغ می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


موضوع عدم اعتماد یک اختلاف نظر کارشناسی است، غوغازیست‌ها تلاش بیهوده نکنند.»

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس برنامه ها و صلاحیت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش را بررسی کرده و در نهایت با تصدی مسعود فیاضی بر این وزارتخانه مخالفت کردند.

عدم داشتن سابقه مدیریتی در حوزه آموزش و پرورش و گزارش کمیسیون آموزش مجلس در خصوص مدرک تحصیلی وزیر پیشنهادی از جمله دلایل مخالفت نمایندگان با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش استانی سیاسی مجلس یازدهم وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۱۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش

به گزارش صدای ایران از ایسنا،حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل امشب در نشستی با کارکنان، طلاب و اصحاب رسانه، با بیان اینکه حوزه علمیه خواهران با ۵۰۰ مدرسه در ۲۸ استان فعالیت دارد، اظهار کرد: یکی از رسالت‌های مهم حوزه علمیه خواهران نظارت و ارزیابی بر انجام فعالیت آموزشی، پژوهشی و تربیتی است که در استان‌ها به این مهم پرداخته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برنامه ۵ ساله حوزه‌های علمیه خواهران در سال ۱۴۰۱ تصویب شد، بیان کرد: مقرر شد در سال ۱۴۱۴ به یک افق در حوزه خواهران دست پیدا کنیم تا به نوعی بانوان اقدامات خودشان را بتوانند عملی کنند.

فاضل از برنامه‌های مهم سفر به مازندران را پیگیری توسعه آموزش عالی در استان و ارتقای برخی مدارس از سطح ۲ به سطح ۳ دانست و گفت: سالانه حدود ۱۱ هزار نفر در حوزه‌های علمیه ثبت نام می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین فاضلی اظهار کرد: لشکر ۷ هزاره سفیران رضوان در ایام ثبت نام حوزه‌های علمیه فعالیت دارند که بصورت چهره به چهره اقدام به تبلیغ می‌کنند، امسال از اول اردیبهشت ثبت نام حوزه‌های علمیه شروع شده است.

وی با اعلام اینکه تاکنون برای حدود ۵۰ هزار نفر طلبه خواهر در سطوح ۱ تا ۳ ثبت نام صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: پیگیری‌ها جهت احداث سایت اداری مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران صورت گرفته است که امیدواریم در سال ۱۴۰۳ عملی شود.

وی با بیان اینکه اشتغال فارغ التحصیلان حوزوی در گذشته از دغدغه مدیریت مرکز حوزه علمیه نبوده است لذا جهت بکارگیری فارغ التحصیلان حوزوی در دستگاه‌های اداری پیگیری‌های لازم صورت گرفته است، یادآور شد: آموزش مشترک فارغ التحصیلان حوزه و مرکز قضا در قم آغاز شده و توافقات خوبی با معاونت آموزش قوه قضاییه صورت گرفته است.

فاضل گفت: در حال حاضر با نهاد‌هایی مانند آموزش و پرورش وارد گفتگو شدیم تا فارغ التحصیلان حوزه علمیه با شرکت در آزمون بتوانند جذب این نهاد شوند.

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • ثبات مدیریتی باید در آموزش و پرورش حفظ شود
  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی
  • زائران حج، سفیران جمهوری اسلامی هستند
  • برگزاری مراسم تجلیل از معلمان نمونه شهرستان میرجاوه
  • بزودی، ابلاغ نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • تجلیل از دانش آموزان برتر یزدی
  • ادعای علیرضا بیگی از مخالفت احمدی نژاد با گشت ارشاد
  • ۱۷۶ رتبه برتر آموزشی در رامسر کسب شد