Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «داریوش امانی» امروز (سه‌شنبه) در نشستی خبری درباره آخرین وضعیت نوسازی در بخش مسافری و باری، افزود: نوسازی ناوگان مسافری و باری در دستور کار است.

رییس سازمان راهداری و حمل‌و نقل جاده‌ای با بیان اینکه با تنها شرکت تولیدکننده اتوبوس وارد مذاکره شده‌ایم، اظهار داشت: ۱۴ هزار دستگاه اتوبوس داریم و اگر بخواهیم معدل سن ناوگان اتوبوس را پایین بیاوریم، نیازمند نوسازی سه‌هزار دستگاه اتوبوس هستیم تا معدل سنی ناوگان‌مان به زیر ۱۲ سال کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در بخش نوسازی ناوگان باری نیز در حال رایزنی با شرکت‌های سازنده هستیم، گفت: ۱۵۰ هزار دستگاه ناوگان باری فرسوده وجود دارد که مذاکره برای نوسازی در این بخش نیز در دستور کار است.

امانی درباره کاهش قیمت بلیت اتوبوس نیز تصریح کرد: در ایام کرونا افزایش چشمگیری در قیمت بلیت اتوبوس نداشتیم. ضمن اینکه زیان ناشی از شیوع کرونا و اعمال محدودیت‌های سفر ناوگان اتوبوسی در بخش خصوصی، ۳ هزار میلیارد تومان بود. همین حالا درآمد اتوبوس داران از دخل و خرج آنان کمتر است و برای همین نمی‌توانیم با حذف فاصله‌گذاری اجتماعی در سفرهای برون شهری، انتظار کاهش قیمت‌ها را داشته باشیم.

وی درباره سهم ناوگان عمومی در تصادفات جاده‌ای نیز به خبرنگاران گفت:۲۴۰ میلیون جابجائی مسافر در سال با استفاده از ناوگان عمومی داریم اما سهم ناوگان در تصادفات جاده‌ای کمتر از ۳ درصد است.

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره اینکه آخرین وضعیت کامیون‌داران و واردات کامیون دست دوم اروپایی به کجا رسیده است، افزود: براساس آخرین آمار تاکنون ۶هزار و ۴۰۰ دستگاه کامیون وارداتی دست دوم اروپایی ثبت سفارش شده که از این تعداد حدود یک هزار و ۷۰۰ دستگاه کامیون ترخیص و حدود ۶۰۰ دستگاه کامیون شماره‌گذاری شدند.

امانی افزود: اکنون فرآیند ترخیص کامیون‌های وارداتی سرعت بیشتری نسبت به گذشته گرفته و براساس مصوبات،مقرر شده تا ۱۰ درصد نوسازی ناوگان باری از این طریق اتفاق بیفتد؛ همچنین با توجه به قراردادهایی که با تولید کنندگان داخلی منعقد کرده‌ایم بیش از ۶هزار دستگاه را نیز از این طریق نوسازی خواهیم کرد.

رییس سازمان راهداری و حمل‌و نقل جاده‌ای درباره میزان نقص فنی دوربین‌های ثبت تخلف در راه‌های برون شهری که به تازگی پلیس آن را ۴۹ درصد اعلام کرده است، افزود: یک هزار و ۷۰۰ دوربین ثبت تخلفات در راه‌های برون شهری نصب و فعال است که ۲۰ درصد آن به دلیل سرقت، تخریب یا نقص فنی قابل استفاده نیست که معمولا به طور مستمر درحال ارزیابی و رفع نقص هستیم.

داریوش امانی درباره بودجه نگهداری راه‌ها نیز گفت: ۲۲۱ هزار کیلومتر انواع راه در کشور اکنون درحال استفاده است که حداقل به طور سالیانه ۲۸ هزار میلیارد تومان هزینه نگهداری آن و ارایه سطح سرویس مطلوب به کاربران جاده می‌شود. این در حالی است که درآمد سازمان راهداری سالیانه ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد است که با احتساب بودجه‌ و اعتبار استانی که ۱۲ هزار میلیارد است، حدود ۱۶ هزار میلیارد برای نگهداری جاده‌ها در سال کسر بودجه داریم و به دنبال دستیابی به درآمدهای پایدار برای اداره راه‌ها هستیم.

برچسب‌ها کرونا سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اتوبوس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اتوبوس کرونا سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اتوبوس سازمان راهداری هزار میلیارد هزار دستگاه حمل و نقل جاده ای راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۱۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جابجایی بیش از ۵ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب سیستان و بلوچستان، شهرام مبارکی افزود: سال گذشته بیش از پنج میلیون و ۲۳۷ هزار و ۸۸۸ تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل کالای جنوب این استان جابجا شد که نسبت به سال قبل از آن هفت درصد افزایش یافته است.

وی ادامه داد: این میزان جابجایی کالا توسط ۲۹۶ هزار و ۹۸۶ سفر ناوگان حمل و نقل عمومی جاده‌ای جنوب استان و در قالب ۸۴ شرکت حمل و نقل زیر نظر این اداره کل انجام شد.

وی گندم، کلینکر، فرآورده‌های نفتی، ذرت و برنج را عمده کالاهای حمل شده این مدت در جنوب استان ذکر کرد و گفت: حمل کالا و مایحتاج عمومی مردم از اولویت‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب استان است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: از این میزان جابجایی کالا، سه میلیون و ۶۰ هزار و ۵۴ تن کالا درون استانی و دو میلیون و ۲۸۵ هزار و ۲۸۶ تن کالا، برون استانی بوده است.

مبارکی با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی رانندگان سخت‌کوش و فعالان حوزه حمل و نقل اظهارداشت: یکی از مشاغلی که خالصانه و متعهدانه در همه دوران‌ها و بحران‌ها خطر را به جان خریده و شب و روز خود را در دل جاده‌ها می‌گذرانند، فعالان بخش حمل و نقل جاده‌ای و رانندگان حمل بار هستند که با طی مسافت‌های طولانی رسالت خود را برای آسایش مردم به آخر رساندند.

کد خبر 6090497

دیگر خبرها

  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • درگیری مسافری با راننده اتوبوس منجر به تصادف شد (فیلم)
  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • از آغاز عملیات احداث خط ۱۱ تا نوسازی ۱۴۵۷ تاکسی
  • جابه جایی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا در سیستان و بلوچستان
  • جابجایی بیش از ۵ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل
  • افزایش و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی احترام به شهروندان است
  • آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد
  • دستور لازم برای رفع مشکلات آزاد راه پیامبر اعظم(ص) داده شده است