Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ بیست و ششمین جلسه قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا امروز به ریاست وزیر کشور و فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا برگزار شد و بر تسریع در انجام واکسیناسیون تاکید شد.

طبق گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ دکتر احمد وحیدی وزیر کشور و فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا در نشست امروز که با حضور نمایندگان عالی دستگاههای ذی ربط در محل وزارت کشور برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: در جلسه امروز قرارگاه دستورالعمل هایی که پس از اعمال مدیریت هوشمند انجام خواهند شد، مرور شد و حصول اطمینان از اینکه این دستورالعمل ها دقیق باشد و مشکلی ایجاد نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر وحیدی موضوع دیگر مطرح شده در جلسه را در خصوص تلاش هایی که در مقابل طرح واکسیناسیون ملی در فضای مجازی صورت می‌گیرد، عنوان کرد و گفت: اگرچه موارد زیاد نیست اما مقرر شد نسبت به این موضوع چه در فضای مجازی و چه غیر از آن در خصوص تبیین بیشتر ضرورت های واکسیناسیون ملی اقدام شود.

وزیر کشور افزود: هم در فضای مجازی و هم در فضای عمومی در تسریع بخشی واکسیناسیون ملی و دو دوز واکسن را هرچه سریعتر داشته باشیم چون بعد از اجرای طرح مدیریت هوشمند کنترل بیماری کرونا کسانی که هر دو دوز واکسن را تزریق نکرده باشند دچار مشکل خواهند شد و در این صورت مجبور هستند تستهای پی سی آر منفی را ارائه دهند و آن هم بسیار هزینه بر خواهد بود.

وی بیان داشت: در این جلسه تاکید شد که تلاش بیشتری شود تا شاهد انجام سریعتر واکسیناسیون ملی در کشور باشیم.

وحیدی همچنین در خصوص نشست صبح امروز که با موضوع  ستاد ملی بحران و زمین لرزه هرمزگان بود، بیان داشت: در بحث ستاد ملی بحران یک قانونی وجود دارد که بر اساس آن چند سند باید تهیه می‌شد که این اسناد درخصوص کاهش خطر در بروز سوانح، افزایش آمادگی های ملی در حین سوانح و بازتوانی بعد از سانحه بود.

وزیر کشور افزود: این سه سند ملی پیش‌بینی شد در قانون که باید تهیه شود و در شورای عالی بحران به تصویب برسد که این اسناد جزو موضوعات مورد بحث جلسه بود و با دستگاه‌های ذیربط مرور شد. امیدواریم تا یک ماه آینده بتوانیم این اسناد را در ستاد قطعی و آماده کنیم که در شورای ملی به تصویب برسد.

دکتر وحیدی با اشاره به زمین لرزه هرمزگان بیان داشت: الحمدلله به رغم شدت زمین لرزه میزان خسارت کم بوده است، هرچند متاسفانه  یک مورد فوتی داشتیم. خسارت‌های دیگر هم چند مورد ترک خوردگی در مناطق مختلف بود که پیش‌بینی شده است برای رفع بحران و مشکلی که در این زمینه برای بعضی از مردم اتفاق افتاده است دغدغه خاطرشان برطرف شود.

وی در پایان گفت: موقعیت مناسبی هم بود که موضوع را در سطوح دیگر هم بررسی کنیم و بحث و گفتگویی داشته باشیم راجع به بعضی کارهای دیگر که در موضوع زمین لرزه باید انجام شود دستورالعمل‌هایی صادر و قرار شد که دستگاه های مختلف وظایفشان را انجام دهند.

حجم ویدیو: 1.91M | مدت زمان ویدیو: 00:01:03 دانلود ویدیو

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا احمد وحیدی واکسن کرونا تست کرونا افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا قرارگاه عملیاتی واکسیناسیون ملی مقابله با کرونا زمین لرزه وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۳۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟

به نظر می‌رسد پاسخ این پرسش که «از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟» در حال تغییر است، زیرا عمر مردم طولانی‌تر شده است، دیرتر بازنشسته می‌شوند و تا سنین بالاتری همچنان از سلامت جسمی و روحی برخوردارند.

به گزارش جام جم، طبق پژوهشی که نتیجه آن در مجله انجمن سالمندی آمریکا منتشر شد، افراد در اواسط دهه۶۰سالگی معتقدند پیری از ۷۵سالگی شروع می‌شود در حالی که افراد مسن‌تر فکر می‌کنند سن پیری دیرتر از این شروع می‌شود.  افرادی که احساس جوانی می‌کنند، معتقدند پیری دیرتر شروع می‌شود. شرک

تحقیقات قبلی نیز نشان داده بود باورهای منفی درباره افزایش سن با افزایش سطح استرس مرتبط است که به نوبه خود می‌تواند خطر حمله قلبی وسکته راافزایش دهد.برعکس افرادی که به پیری نگرشی مثبت دارند، احتمالا کمتر درمعرض ابتلا به زوال عقل‌ هستند ودرمقایسه با افرادی که نگرش منفی درباره افزایش سن دارند، طولانی‌تر عمرمی‌کنند. 

بی‌نظمی‌ها در فضای زندگی در تمرکز وتصمیم‌گیری‌فرد نیز اختلال ایجاد می‌کند و خلاقیت،سطح بهره‌وری و انرژی‌فرد راکاهش می‌دهد. ازنظرکارشناسان، رابطه معکوس میان بی‌نظمی وسلامت روان وجود دارد؛ به این معنی که هرچه زندگی شما به‌هم‌ریخته‌تر باشد، سلامت روان شما نیز آسیب‌پذیرتر خواهد بود.

به همین دلیل ازبین بردن بی‌نظمی‌ها،وضعیت سلامت روان شما را بهبود می‌بخشد.  شاید مشکل درهم و برهم بودن وسایل زندگی شما درمقایسه بامشکلاتی همچون تغییرات آب وهوایی، کوویدـــ۱۹ یا تشدید خشونت‌های جهانی ناچیز به نظر برسد اما کارشناسان تاکید دارند نباید از تأثیرات منفی به‌هم ریختگی درفضای زندگی غافل بود و اصلاح این رفتار یک تخلیه صد درصدی برای سلامت روان محسوب می‌شود.

عواقب بی‌نظمی برسلامت روان، بسیار زیاد و قابل توجه است.از جمله این‌که حافظه را مختل می‌کند و منجر به تثبیت عادات غذایی نادرست می‌شود. فراموش نکنید رفع بی‌نظمی‌ها بیش از آنچه تصور کنید بر سلامت روان شما تأثیرات مثبت و قدرتمندی دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!