Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش گفت: در صورت حمایت دولت و راه اندازی« بیمه مشاوره» می توانیم هزینه مشاوره برای زوج های جوان را در سبد خانوار پیش بینی و تامین کرده و آسیب ها را کاهش دهیم.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ مراسم اختتامیه چهاردهمین دوره ملی دانش افزایی مدیران، روان شناسان و مشاوران مراکز مشاوره ازدواج دارای مجوز از وزارت ورزش عصر سه شنبه با حضور اعظم کریمی مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش، عباس علایی مقدم مدیرکل ورزش و جوانان، صدیقه ربیعی مدیرکل امور بانوان و خانواده، مریم بیدخام مدیرکل امور اجتماعی استانداری، علی لطفی معاون جوانان اداره ورزش در تالار ایرانیان قزوین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اعظم کریمی در این مراسم اظهارداشت: نقش مشاور در شکل گیری یک زندگی آگاهانه بسیار موثر است و اگر بخواهیم آسیب های اجتماعی کاهش یابد بایستی مراکز آموزشی را در همه مناطق کشور توسعه دهیم. 

وی بیان کرد: زوج های جوان برای انتخاب درست مسیر زندگی بایستی استفاده از مشاوران را جدی بگیرند و راهنمایی تخصصی را در قبل، حین و بعد از ازدواج مورد استفاده قرار دهند.

کریمی تصریح کرد: به نظر می رسد تاکنون پیش بینی هزینه های مشاوره در سبد هزینه زندگی بسیاری از خانواده های ما جایی نداشته در حالی که این رویکرد می تواند از برخی مشکلات خانواده ها کم کند.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش یادآورشد: امیدواریم « بیمه مشاوره» در کشور جای خود را باز کند و با حمایت دولت موضوع مشاوره قبل از ازدواج با پیش شرط بهره گیری از مشاوران آموزش دیده و نیز توسعه مراکز مشاوره تخصصی جدی گرفته شود.

وی گفت: بایستی متناسب با تعداد جمعیت استانها شاهد راه اندازی و فعالیت مراکز مشاوره باشیم تا دسترسی آسان و کم هزینه جوانان از مشاوران متخصص مهیا شود.

کریمی اضافه کرد: خوشبختانه در استان قزوین با رویکرد خوب و نگاه ویژه مدیرکل ورزش و جوانان( آقای علایی مقدم) شاهد توجه جدی به آموزش های تخصصی و مهارتی ویژه جوانان در شهرستانها هم هستیم و برگزاری کارگاههای آموزشی تواسنته با اقبال جوانان مواجه شود.

 وی اظهارداشت: اعتماد به جوانان و سپردن کارها به آنها و تولیدات خوب فرهنگی از دیگر موفقیت های اداره ورزش و جوانان استان قزوین است که  می تواند به شکوفایی توانمندی های جوانان منجر شود.

کریمی تصریح کرد: در برگزاری رویدادها و کارگاههای آموزشی برای ما محتوای آموزشی از تشریفات و فضای زیبا مهمتر است و در قزوین این تجربه با حضور اساتید شاخص و حضور ۱۵۰ مدیر مراکز مشاوره و جوانان علاقمند به مساپل اجتماعی با موفقیت برگزار شد که امیدواریم شرکت کنندگان از دستاوردهای مهارتی آن برخوردار شوند.

وی بیان کرد: ارزیابی و نظرسنجی از شرکت کنندگان در هر دوره برای ما اهمیت دارد تا بتوانیم با رفع نواقص در دوره های بعدی کارگاههای آموزشی را با نتایج بهتری برگزار کنیم.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش اضافه کرد: تلاش می کنیم تا دوره های آموزشی به سمت کاربردی شدن حرکت کند لذا از شرکت کنندگان در پرسش نامه ها سوالاتی را مطرح می کنیم از جمله این که: اگر شما به جای برنامه ریزان دوره های آموزشی بودید چه موضو عاتی را مورد توجه قرار می دادید؟ از چه اساتیدی استفاده می کردید؟ به نظر شما سن ازدواج و زمان فرزندآوری مناسب چه زمانی است و چه کنیم پدیده طلاق کاهش یابد؟ و پساخ ه را مورد ارزیابی قرار می دهیم تا در دوره ها لحاظ کنیم. 

کریمی اضافه کرد: از مشاوران و روئان شناسان انتظار داریم از فرصت تولید محتوا و سیر تکنولوژی و فضای مجازی برای رسیدن به اهداف خود  استفاده کنند و با به اشتراک گذاشتن ایده ها و تجربیات خود کمک کنند تا حال افرادی که به مراکز مشاوره مراجعه می کنند خوب شده و به سمت آرمش و نشاط برود.

وی با اشاره به بهره گیری از توان سمن های فعال در برگزاری رویدادهای مهم گفت: این رویداد ملی توسط یک سمن فعال بخوبی برگزار شد که جا دارد از آقای جعفر میزوجی رئیس سمن« مدیران موفق فردا» و همکاران جوانشان که با تجربه عمل کردند تشکر کنیم.

در ادامه از دست اندرکاران برگزاری این کارگاه آموزشی دو روزه تجلیل شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اعظم کریمی اداره ورزش و جوانان قزوین مراکز مشاوره دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۵۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: سرانه فضای ورزشی مدارس استان اردبیل در دولت سیزدهم ۲.۵ برابر افزایش یافته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، کلام الله صفری پیش از خطبه های نماز جمعه شهر اردبیل اظهار داشت: سرانه فضاهای ورزشی مدارس استان اردبیل قبل از دولت سیزدهم کمتر از 20 سانتیمتر بوده که این رقم هم اکنون به 51 سانتیمتر افزایش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: در این سه سال عملکرد دولت سیزدهم در حوزه آموزش و پرورش بی نظیر بوده که شاخص ترین فعالیت ها در عرصه تکریم جایگاه معلمان به عنوان عنصر اصلی نظام تعلیم و تربیت مورد اهتمام بوده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل اجرای طرح رتبه بندی را در همین راستا یادآور شد و بیان کرد: بعد از گذشت 12 سال بلاتکلیفی با تامین اعتبار مورد نیاز مرحله نخست این طرح اجرایی و عملیاتی شد.

صفری نگاه تکریم آمیز به معلم را در دولت مردمی مهم ارزیابی کرد و گفت: با توجه به اینکه رفتار و کردار معلم الگوی نسل آینده است سعی ما بر این است تا از این ظرفیت انسانی در قالب نیروهای متفکر و تلاشگر به عنوان هدایتگر نسل های نوجوان و جوان بهره گرفته تا سالم ترین و شایسته ترین نیروها در آینده تربیت و تحویل جامعه داده شود.

وی ادامه داد: حل مشکلات زیربنایی آموزش و پرورش جزو دغدغه های اصلی بوده که ما سعی کردیم با اولویت کمبود  فضاهای آموزشی این دغدغه ها را رفع کنیم که در این دولت بالغ بر 78 مدرسه در قالب 313 کلاس درس افتتاح و به بهره برداری رسیده است.

دبیر شورای آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: 67 واحد آموزشی نیز در استان اردبیل در حال احداث است که بزرگترین مجتمع آموزشی با نام دارالفنون با 300 میلیارد تومان اعتبار در ماه های آینده به بهره برداری می رسد.

صفری ضرورت احداث 2 هزار کلاس درس را با همت خیرین و نوسازی مدارس یادآور شد و بیان کرد: بعد از گذشت 11 سال توزیع رایگان شیر در بین 120 هزار دانش آموز استان اردبیل آغاز شده است.

وی افزود: اصلاح الکترونیکی اوراق، اتصال تمامی مدارس اردبیل به سیستم اینترنت پرسرعت و خدمات واحد دولت، توزیع 24 هزار جلد کتاب راه موفقیت، برچیده شدن مدارس کانکسی، تولید محتواهای آموزشی راه دور و تاثیر 60 درصدی نمرات نهایی در کنکور از دیگر فعالیت های برجسته بوده است.

صفری گفت: 25 مرکز سنجش سلامت کودکان در استان فعالیت می کنند و تاکنون 88 درصد دانش آموزان بدو ورود به پایه اول ابتدایی مورد سنجش قرار گرفته و مابقی نیز تا پایان اردیبهشت ماه انجام می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • ورزش خوزستان با طرح ملی آمایش سرزمینی به نقطه مطلوب می‌رسد
  • رویکرد کمیته امداد توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت است
  • پیشرفت ۹۰ درصدی مرحله اول ورزشگاه تختی
  • ۵۸ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره شهرداری خمین زنان هستند
  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • صندوق حمایت از ورزش حرفه‌ای در کردستان راه اندازی می شود