Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، به نقل از روابط عمومی شرکت ذوب‌آهن اصفهان، منصور یزدی‌زاده، مدیر عامل شرکت ذوب‌آهن اصفهان در کنفرانس بین‌المللی بررسی صنعت فولاد و مواد اولیه (۲۰۲۱ PLANEX ) به تولید ثروت در صنعت فولاد و مواد اولیه پرداخت و اظهار داشت: ثروت‌سازی غیرملموس در این صنعت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که در حوزه‌های مختلف از جمله جامعه، محیط زیست، کارکنان و غیره قابل بررسی است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نقش فولاد در صنعت ساختمان را از مصادیق ثروت‌سازی غیرملموس این صنعت ذکر کرد و گفت: با توجه به اینکه فولاد ساختمانی، بخش قابل توجهی از تولید فولاد را به خود اختصاص می‌دهد، این صنعت نقش پر رنگی در ساخت مسکن ایفا می‌کند.

یزدی‌زاده میانگین عمر مسکن در ایران را حدود یک دهم اروپا عنوان کرد و اظهار داشت : در عمل ساختمان‌های بالای ۳۰ سال برای عموم مردم گزینه جذاب برای خرید و اجاره نیست؛ در حالیکه در اروپا و آمریکا و دیگر کشورها، عمر مسکن نزدیک به ۲۰۰ سال است.

مدیر عامل شرکت ذوب‌آهن اصفهان با بیان اینکه در تهران و دیگر کلان شهرهای ایران همواره شاهد میزان بالای آمار تخریب بافت‌های فرسوده و نیمه فرسوده و ساخت و ساز هستیم ، تصریح کرد: کوتاه بودن عمر مسکن در ایران علاوه بر هدر رفت سرمایه‌، آلودگی‌های زیادی از جمله زیست محیطی، صوتی، ترافیک و هزینه جابجایی نخاله‌های ساختمانی به همراه دارد.

وی افزایش نخاله‌های ساختمانی که از منابع ملی هزینه زیادی در تولید آن شده و آسیب زیادی به محیط زیست وارد می‌کنند، را از جمله چالش‌های بزرگ دانست و خاطرنشان کرد: صنعت فولاد به عنوان صنعت تاثیرگذار در این حوزه می‌تواند با تولید محصولات با کیفیت، از هدر رفت منابع ملی پیشگیری کند.

آموزش کارکنان، پیش‌نیاز توسعه ذوب‌آهن است

یزدی‌زاده کیفیت را از جمله نقاط قوت اصلی ذوب آهن اصفهان دانست و گفت: نوع تولید و تاکید ویژه بر کیفیت محصولات باعث شده برند این شرکت در ایران و جهان با کیفیت برتر شناخته شود و موفقیت در صادرات نیز حاصل این کیفیت است .

مدیر عامل شرکت ذوب‌آهن اصفهان، اشتغال‌زایی در زنجیره فولاد را از دیگر مصادیق تولید ثروت ناملموس در این صنعت دانست و گفت: با توجه به اینکه صنعت فولاد یکی از بزرگترین صنایع در دنیا است، وسیع بودن حوزه‌ی کاری و صنایع مرتبط با این صنعت نقش به سزایی در ایجاد اشتغال برای جامعه ایفا می نماید.

وی با اشاره به اینکه ذوب‌آهن اصفهان به صورت مستقیم نزدیک به ۱۶ هزار نفر اشتغال ایجاد کرده و به طور غیر مستقیم ایجاد اشتغال برای اصناف مختلف داشته است، اظهار داشت: مطابق استانداردهای بین‌المللی اشتغال در صنعت فولاد به گونه‌ای است که هر دو فرصت شغلی مستقیم در این صنعت، به طور میانگین ۱۳ فرصت شغلی را در دیگر بخش‌های زنجیره تامین تا توزیع ایجاد می‌کند.

یزدی‌زاده تاثیر مستقیم اشتغال‌زایی بر معیشت و رفاه خانوار، ایجاد شرایط مناسب تشکیل خانواده برای جوانان، فرزندآوری و سطح سلامت روانی در اجتماع را بسیار چشمگیر دانست و گفت: ایجاد اشتغال در جامعه در راستای توزیع عادلانه ثروت در جامعه است و صنعت فولاد می‌تواند بدین ترتیب با اشتغال‌زایی در جامعه ثروت‌آفرینی کند.

مدیر عامل شرکت ذوب‌آهن اصفهان در ادامه توسعه زیرساخت‌های صنعتی، توسعه خدمات عمومی و عام‌المنفعه، توسعه شهری و شهرسازی پیرامون صنایع فولادی، توسعه رفاه و سلامت اجتماعی، ارتقای سطح ورزشی و افتخار آفرینی در این حوزه و آموزش را از دیگر موارد تولید ثروت ناملموس در صنعت فولاد دانست و تاکید کرد: آموزش کارکنان، پیش‌نیاز توسعه سازمان است و سرمایه‌گذاری برای آموزش کارکنان، مهمترین راهکار خلق ثروت برای سازمان‌ها و جامعه است و زمینه ساز رشد و تعالی سازمان و ارتقای سطح فنی و دانش در جامعه می‌شود که مزایای آن عبارتند از: ارتقای سطح علمی و فنی کارکنان، بهبود استفاده از منابع سازمان ، انتقال دانش و رضات کارکنان.

وی سرمایه‌گذاری در صنعت فولاد را موجب زایش ثروت‌های مادی و معنوی دانست و بیان کرد: شکل‌گیری این مجتمع عظیم صنعتی، یکی از نمونه‌های بسیار موفق در این زمینه است؛ چرا که این مجموعه با ایفای نقش در شکل‌گیری سایر صنایع فولادی، تولید محصولات استراتژیک، تاسیس بیمارستان شهید مطهری، تاسیس باشگاه فرهنگی ورزشی، ساخت فولاد شهر، آموزش منابع انسانی ماهر و متخصص برای تمام صنایع و ... ثروت مادی و معنوی بسیاری برای جامعه خلق کرده است.

انتهای پیام/۶۳۰۷۷/ج/

منبع: فارس

کلیدواژه: ذوب آهن اصفهان کیفیت محیط زیست تولید آهن فولاد منصور یزدی زاده صنعت ساختمانی فولاد ساختمان خبرگزاری فارس اصفهان فارس اصفهان فارس مدیر عامل شرکت ذوب آهن اصفهان صنعت فولاد یزدی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۵۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی گفت حمایت از واحدهای تولیدی استان سبب افزایش تولید و کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری شده است.

مهدی اسلام‌خواه، ۱۲ اردیبهشت ماه در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان کار و تولید خراسان شمالی اظهار کرد: به دلیل غیرفعال بودن برخی واحدهای تولیدی یا راکت بودن وضعیت فعالیتی آن‌ها بیش از ۱۳۰۰ نفر کارگر در استان جزو مقرری بگیران بیمه بیکاری بودند.

وی ادامه داد: اما با حمایت‌های تسهیلاتی صورت گرفته و رسیدگی به دغدغه این واحدهای تولیدی و همچنین مجموعه آنها، تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری استان به کمتر از یک هزار نفر رسیده و این نشان از بهبود وضعیت کسب و کار در استان دارد.

وی گفت: طی دوسال و نیم گذشته، بیش از ۳۰ هزار شغل تعهدی در خراسان شمالی ایجاد شده است و در سال گذشته نیز تعهد اشتغال استان کامل و ۱۳ هزار و ۵۱۵ نفر شغل ایجاد شد.

وی تاکید کرد: تعهد ایجاد اشتغال استان طی امسال با توجه به کاهش نرخ تورم و اقدامات مناسب سال گذشته ه ۸۴۳۴ نفر رسید که تلاش می‌کنیم این تعداد اشتغال به صورت ویژه در بخش فارغ التحصیلان دانشگاهی ایجاد شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی به تسهیلات پرداخت شده در حوزه مشاغل خانگی اشاره کرد و افزود: میزان تسهیلات پرداختی در این بخش طی سال ۹۹ حدود ۵ میلیارد تومان بود اما در سال ۱۴۰۲ به ۱۱۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد که نشان از پیگیری‌های نماینده دولت در استان و تلاش همکارانم در این مجموعه است.

اسلام خواه به مطالبات کارگری نیز اشاره کرد و ادامه داد: کاهش مطالبات کارگری یکی از دغدغه‌های ما در استان بود ه با پیگیری‌های بسیار از ۳۰ میلیارد تومان به دو میلیارد تومان کاهش پیدا کرده و نشان از بهبود وضعیت تولید در استان دارد.

وی گفت: کالابرگ نیز یکی از طرح‌های بسیار خوب دولت بود که برای مشمولان دهک‌های یک تا هفت اجرا شد و در استان خراسان شمالی تاکنون ۲۰۰۰ میلیارد تومان خرید توسط مردم با استفاده از کالابرگ انجام شده است.

گفتنی است در پایان این مراسم از نخبگان حوزه کار و تولید در جامعه کارگری و کارفرمایی استان تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • اشتغال بیش از ۶ هزار نفر در صنعت زنبورداری استان اردبیل
  • تعطیلی دو روزه، بهره‌وری نیروی کار را افزایش می‌دهد/ثبت ۲۸ هزار فرصت شغلی در سامانه ملی
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی