Web Analytics Made Easy - Statcounter

با تصویب طرح جوانی جمعیت، دشمنان بسیج شده‌اند تا مانع از اجرایی شدن آن شوند؛ جمعیت ما زمانی سیر نزولی به خود گرفت که دستورالعمل‌های سازمان‌های بین‌المللی را اجرا کریم؛ چرا باید سازمان‌های بین‌المللی برای ایران تصمیم بگیرند؟! - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ دکتر حسین روازاده؛ دبیرکل جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران با اشاره به تصویب طرح «جوانی جمعیت و حمایت از خانواده» در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ازدواج، تشکیل خانواده و فرزندآوری حیاتی‌ترین مؤلفه در جوامع انسانی برای افزایش پویایی و کارآیی است؛ ما از مجلس شورای اسلامی و سایر نهادها به خاطر تصویب طرح جوانی جمعیت تشکر می‌کنیم که بخشی هشدارهای کارشناسان جمعیت و دغدغه‌های مهم مقام معظم رهبری را رفع کرده‌اند؛ افزایش جمعیت در حال حاضر به امری راهبردی برای کشور تبدیل شده تا ایران را از افتادن به دره تاریک سالمندی نجات دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اجرای سیاست کاهش جمعیت که در قالب طرح و لوایح دولتی در دهه هفتاد اجرایی شد، ضربه بسیار مهلکی بر پیکره جمعیتی کشور وارد ساخت. موضوعی که رهبر انقلاب آن را یک تصمیم غلط و اشتباه ارزیابی کردند. با کمال تأسف، مشاوران و مقاماتی بودند که به خاطر اجرای این سیاست در ایران از سوی سازمان‌های بین‌المللی جایزه گرفتند و تا سال‌ها در تصمیمات مهم نظام سلامت و بهداشت دارای پست و مقام بودند و همچنان نیز تأثیر گذارند. این افراد باید به دلیل همین اشتباه عمدی یا غیرعمدی که در حق مردم کشور و حاکمیت جمهوری اسلامی در ارائه مشاوره‌های زیان‌بار داشته‌اند، محاکمه شوند؛ نرخ رشد جمعیت ایران در دهه شصت و اوایل دهه هفتاد مناسب بود که اعمال سیاست «فرزند کمتر، زندگی بهتر» بستر کاهش جمعیت خانواده‌ها را فراهم ساخت. الگوی غلطی که فرزند خانواده را از داشتن خواهر یا برادر که می‌تواند در رشد روانی و جسمی کودک مؤثر باشد، محروم کرد.

دبیرکل جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران با بیان اینکه در حال حاضر ما فرزندانی داریم که خاله، عمه، عمو یا دایی ندارند، گفت: وقتی که هسته خانواده‌ها کم جمعیت می‌شوند، اطراف فرزندان تازه متولد شده، خلوت است و تنها پدر و مادر همبازی کودکان می‌شوند، در حالیکه در گذشته جمعیت خانواده‌ها آنقدر زیاد بود که کودک می‌توانست در جمع خانوادگی با تعداد زیادی کودک همبازی شود و به نوعی مهدکودک کوچکی اطرافش شکل بگیرد؛ چرا کار ما به اینجا رسید؟ چه کسانی پشت این خیانت هستند و همچنان اصرار دارند که ایران ظرفیت جمعیت بیشتر را ندارد!

این پژوهشگر طب اسلامی ـ ایرانی خاطرنشان کرد: با تصویب طرح جوانی جمعیت، دشمنان بسیج شده‌اند تا مانع از اجرایی شدن آن شوند. اخیراً دیده‌بان حقوق بشر از مقامات جمهوری اسلامی درخواست کرده که اجرای این طرح به دلیل زیان‌آور بودن برای بانوان باید متوقف شود! اینها چکاره‌اند؟ چرا باید سازمان‌های بین‌المللی برای ایران تصمیم بگیرند؟ چرا باید وزارت بهداشت ما، پروتکل‌های سازمان بهداشت جهانی را مو به مو اجرا کند؟ خوب می‌دانیم که این دستورالعمل‌ها چه زیان‌هایی به منافع ملی ما وارد ساخته است و باز هم برای اجرا کردن آنها پیشقدم می‌شویم!

وی ادامه داد: قبلاً هم گفته‌ام اگر امروز به امنیت و نیروهای نظامی و اطلاعاتی می‌بالیم، اگر سردارانی چون سردار شهید سلیمانی داریم، به خاطر آن است که اینها هیچگاه برای فعالیت، دنباله‌رو دستورالعمل خارجی و سازمان‌های بین‌المللی مانند ناتو، بلک واتر و ... نبودند؛ الگوی ایرانی ـ اسلامی همانگونه که در امنیت پیاده شد در نظام بهداشت و درمان و جمعیت نیز باید پیاده شود تا بتوانیم از چالش‌هایی که در آن گرفتار شده‌ایم، رهایی پیدا کنیم؛ جمعیت ما زمانی سیر نزولی به خود گرفت که دستورالعمل‌های سازمان‌های بین‌المللی را اجرا کریم. غربالگری‌هایی که منجر به سقط جنین‌های بی‌مورد شد و به بهانه تشکیل نشدن عضوی مانند قلب در هفته‌های اول، والدین را از فرزندآوری محروم کردند؛ قلب جنین ممکن است در هفته اول ضربان نداشته باشد اما در غربالگری، مجوز سقط جنین را صادر می‌کنند! روزانه بیش از یک هزار سقط به بهانه‌های مختلف صورت می‌گیرد و بیش از 25 میلیون جمعیت ایران در دو دهه اخیر با سیاست‌های غلط و تجویزهای اشتباه متولد نشدند.

این پژوهشگر طب اسلامی ـ ایرانی با بیان اینکه هر آنچه ظرفیت داریم باید در اختیار افزایش جمعیت قرار گیرد، گفت: رویکرد نهادهای حاکمیتی، مجلس و دولت انقلابی در حوزه افزایش جمعیت تغییر کرده تا بتوانیم بسترهای لازم را برای این امر لازم و ضروری اجرایی کنیم؛ جمعیت، مؤلفه حیاتی کشور است و منافع ملی راهبردی ایران وابسته به جمعیت جوان است؛ جمعیت جوان موتور محرکه کشور و جامعه است و درصد جوانان در هرم جمعیتی باید همیشه قابل توجه باشد تا ایران نیازمند وارد کردن نیروی کار و نیروی متخصص نشود.

وی متذکر شد: مشکلات اقتصادی وجود دارد و ممکن است به همین دلیل برخی جوانان از ازدواج یا فرزند آوری پرهیز کنند اما باید به یاد داشته باشیم که چرا در همین کشورهای غربی که مشکلات اقتصادی کمتر است، جمعیت روبه کاهش است؟! ما علاوه بر تأمین نیازهای اولیه یک زندگی که شغل مناسب، مسکن و رفاه نسبی است باید در فرهنگ هم تلاش‌ها را دو چندان کنیم تا فرهنگ تشکیل خانواده، اهمیت و ضرورت آن در کنار خیر و برکاتی که دارد، برای جوانان تبیین شود؛ جوان باید برای تشکیل خانواده و فرزندآوری توجیه باشد و فکر و ذهن او از فرهنگ غربی پالایش شده باشد.

در آستانه سقوط به "سیاهچال جمعیتی" هستیم!رئیس‌جمهور قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» را ابلاغ کرد

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده سازمان های بین المللی دستورالعمل ها افزایش جمعیت جوانی جمعیت تصویب طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۵۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار مؤسس جمعیت آموزش و فرهنگ مقدونیه با دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی

رجایی آذری، مؤسس جمعیت آموزش و فرهنگ مقدونیه با حجت‌الاسلام و المسلمین حمید شهریاری، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حمید شهریاری -دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی- در دیدار با رجایی آذری -موسس جمعیت آموزش و فرهنگ مقدونیه- اظهار کرد که مجمع تقریب حدود سی‌سال پیش توسط مقام معظم رهبری تأسیس شد.

وی در این باره توضیح داد: در مصر نیز در زمان «شیخ محمد عبده» یک مجمع تقریب وجود داشت و آنها قصد داشتند تا تقریب مذاهب اسلامی را ایجاد کنند که به دلیل وقوع اتفاقاتی در مصر، این پروژه در جغرافیای این کشور متوقف شد.

حجت الاسلام و المسلمین شهریاری در ادامه افزود: مقام معظم رهبری مانند دیگر علما از جمله آیت الله بروجردی به تقریب مذاهب اسلامی اعتقاد دارند، لذا این مؤسسه را تأسیس کردند که از اولین مسئولان آن آیت‌الله تسخیری بود.

وی خاطرنشان کرد: در ابتدای مسئولیت من، اپیدمی کرونا به وجود آمد. ما در آن زمان با تأکید بر مسئله تقریب کتاب مختصری را در رابطه با امت واحده اسلامی تألیف کردیم و در آن شرح دادیم که چگونه می‌توانیم به امت واحد دست یابیم.

دبیرکل مجمع تقریب در ادامه سخنان خود گفت: پیامبر اسلام (ص) امتی دارد و همه بزرگانی که در محضر پیامبر (ص) بودند، تلاش کردند، وحدت امت اسلامی را حفظ کنند؛ اما بعد اتفاق‌هایی افتاد که مذاهب اسلامی از یکدیگر جدا شدند.

وی با تأکید بر این که اشتراکات مذاهب اسلامی بیش از اختلافات آنهاست و ما باید بر این اشتراکات تمرکز کنیم، گفت: دشمن اسلام که همان استکبار جهانی است، قصد دارد با مطرح کردن مسائلی در خصوص خانواده یا همجنس‌گرایی و این دست موضوعات، اسلام و احکام اسلامی را از میان ببرد و ما باید به این مسئله توجه داشته باشیم.

رجایی آذری -امام جماعت مقدونیه- نیز در این دیدار با بیان این که من برای نخستین بار است به ایران سفر می‌کنم، گفت: من از دیدن ایران شگفت زده شدم. غرب و رسانه‌های غربی روایت دیگری از ایران دارند و می‌خواهند چهره ایران را مخدوش نشان دهند.

وی تصریح کرد که ایران، عشق را به انسانیت تقدیم می‌کند در حالی که غرب با عناوینی چون دموکراسی عشق و خانواده را به نابودی کشانده است. رجایی آذری در ادامه سخنان خود خواستار معرفی صحیح ایران در خارج از کشور و مقابله با روایت غلط در این باره شد.

وی با بیان این که مسلمانان ۲۸ درصد از مردم مقدونیه را تشکیل می‌دهند، گفت: ما فعالیت‌های مختلفی در خصوص موضوعات اسلامی و دوره‌های قرآنی در این کشور داریم.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دلایل کاهش نرخ باروری در کشور
  • یکی از ریشه‌های کاهش نرخ باروری در کشور ما حاصل یک نگاه مالتوسی بود
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • دیدار مؤسس جمعیت آموزش و فرهنگ مقدونیه با دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • وحدت بین شیعه و سنی در تالش مثال زدنی است
  • نوجوان دشتستانی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ترکیه را کسب کرد
  • ضرورت افزایش ظرفیت دکتری جمعیت شناسی در دانشگاه‌ها/ تعامل ستاد جمعیت و فضای دانشگاهی کشور+فیلم
  • تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • دشمنان با جنگ رسانه‌ای در مسیر مردم و انقلاب سنگ اندازی می‌کنند
  • لزوم فرهنگ‌سازی جهت افزایش جوانی جمعیت