Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوع برخورد غرب با انسان‌ها به گونه‌ای است که ثابت می‌کند حقوق بشر یک ابزار و وسیله برای وارد کردن فشار به دیگر کشور‌ها و جوامع است.

خبرگزاری میزان - کشور‌های غربی که با نظام لیبرال سرمایه داری اداره می‌شوند، بیشترین نقض حقوق بشر را در کشور‌های خود دارند و در کنار آن نقض کننده حقوق دیگر مردمان نیز هستند چرا که دخالت‌ها و جنگ افروزی‌های کشو‌های غربی در دنیا بزرگترین جنایاتی است که نقض حقوق بشر در آن‌ها به شدت بالاست و باید جنایتکار جنگی نامید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم اکنون دخالت‌های آمریکا و اروپا در افغانستان، سوریه و برخی دیگر از کشور‌های منطقه، باعث شده تا بسیاری از مردم این کشور‌ها آواره شوند و مهاجرت کنند.

سهم غرب در آوارگی، بی خانمانی و بدبخی جوامع صد در صدی است و اگر آوارگانی از کشور‌هایی راهی اروپا و آمریکا می‌شوند، مستحق آن نیستند که رفتار غیر انسانی با آن‌ها شود.

مردم افغانستان سال‌هاست که به خاطر جنگی که آمریکا و اروپا در این کشور به پا کردند، مهاجرت می‌کنند.

همواره ایران با ورود مهاجران و آوارگان جنگی برخوردی انسانی داشته است و علاوه بر آن هزینه زیادی نیز متحمل شده است که سازمان‌های بین المللی به وظایف ذاتی خود در این زمینه عمل نکرده‏‎اند.

«ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه نیز در واکنش به رفتار غیر انسانی با مهاجران و آوارگان در مرز بلاروس و لهستان گفته؛ «غرب مقصر بحران پناهجویان در مرز بلاروس است.»

رفتار‌هایی که غربی‌ها نسبت به مهاجران و آوارگان از خود نشان می‌دهند، با تفکرات و ادعای بشردوستانه که ظاهراً زیربنای کشور‌های غربی است، مطابقت ندارد.

تناقض در رفتار‌های غربی‌ها در مواجهه با حقوق بشر در مسئله مهاجران و آوارگان جنگی مشهود است.

بیشتر بخوانید: تنش‎های مرزی میان لهستان و بلاروس ادامه بحران در مرز لهستان و بلاروس

زمانی که یک سیاستمدار فرانسوی اعتقاد دارد باید بگذاریم مهاجران از سرما یخ بزنند، یک واکنش غیر انسانی و غیر اخلاقی است که تنها از یک نظام غیر انسانی مبتنی بر سرمایه سالاری سر می‌زند.

چنین تفکری تنها خود را می‌بیند و جان انسان‌های درمانده و آواره که به خاطر سیاست‌های آن‌ها در شرایط سخت و دشوار قرار گرفته اند، اهمیتی ندارد.

طی روز‌های اخیر هزاران پناهجو در مرز بلاروس با لهستان مستقر شده و مقام‌های لهستانی با قرار دادن سیم خاردار و استقرار نیروهای نظامی در مرز، مانع از ورود مهاجران به اتحادیه اروپا می‌شوند.

این در حالی است که شرایط در مرز بلاروس با لهستان بسیار بغرنج بوده و پناهجویان در سرمای شدید با کمبود مواد غذایی و آب مواجه هستند.

حتی این دو کشور از ارائه کمک‌های بشر دوستانه در سرمای حاکم در مرز امتناع می‌کنند.

مهاجران و آوارگان که بیشتر آن‌ها از کشور‌های افغانستان و سوریه هستند، از شرایط بسیار سخت به خاطر جنگ و فقر، خود را آواره کرده‎اند و راهی غربت شده‎اند.

از میان آوارگان و مهاجران تاکنون شماری به خاطر شرایط سخت و سرما جان باخته و شرایط دیگر آوارگان در مرز بلاروس و لهستان نیز خوب نیست.

سازمان ملل و دیگر سازمان‌های حقوق بشری نیز تاکنون هی اقدامی برای کمک رسانی به آن‌ها انجام نداده‎اند.

با ادامه رفتار غیر انسانی اروپا با مهاجران، باید در انتظار افزایش تلفات و جان باختن آوارگان بود.

کودکان و زنان در این شرایط بیشترین آسیب را خواهند خورد.

انتهای پیام/

برچسب ها: اتحادیه اروپا حقوق بشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اتحادیه اروپا حقوق بشر مهاجران و آوارگان مرز بلاروس غیر انسانی حقوق بشر کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۶۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه عجیب لوکاشنکو به ورزشکاران بی‌طرف در المپیک پاریس

رئیس‌جمهور بلاروس به ورزشکاران شرکت کننده کشورش در المپیک پاریس به خاطر رقابت در وضعیت بی‌طرف توصیه ویژه‌ای کرد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، الکساندر لوکاشنکو موضع خود در مورد حضور ورزشکاران این کشور در بازی‌های المپیک 2024 در وضعیت بی‌طرف را ابراز کرد.

رئیس‌جمهور بلاروس در جریان یک سفر کاری به منطقه موگیلف گفت: رقابت کار یک ورزشکار است. اگر قبلاً انتخاب شده‌اید و در وضعیت خنثی به آنجا (المپیک پاریس) می‌روید، "به صورت آنها بکوبید".

واکنش باخ به دوپینگ شناگران چینی

بازی‌های المپیک پاریس از 26 جولای تا 11 آگوست 2024  (5 تا 21 مرداد) برگزار می‌شود. در دسامبر 2023، کمیته بین‌المللی المپیک به روس‌ها و بلاروس‌ها اجازه داد تا با پذیرش معیارهای خاص و در وضعیت بی‌طرف در مسابقات شرکت کنند،  پیش از این، IOC از ایجاد کمیته ویژه‌ای خبر داده بود که انطباق ورزشکاران با پاسپورت‌های روسیه و بلاروس را با قوانین خاصی بررسی می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بحران کودک‌همسری در آمریکا
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • لازارینی: امیدوارم اسرائیل مانع سفر یکشنبه من به غزه نشود
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • توصیه عجیب لوکاشنکو به ورزشکاران بی‌طرف در المپیک پاریس
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن
  •  آماده‌ شدن آمریکا برای حمله گسترده به یمن/ حمله یمن به ۲ ناوشکن آمریکایی و ۲ کشتی اسرائیلی/ برگزاری رزمایش دریایی 9 روزه ارتش چین/  اعلام نقض حقوق بشر توسط پنج واحد ارتش اسرائیل از سوی آمریکا
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • حمایت گسترده از صنایع‌دستی برای تحقق شعار سال الزامی است
  • اعتراضات گسترده در تفلیس/ گرجستان به سمت بحران پیش می‌رود؟