Web Analytics Made Easy - Statcounter

قهرمان المپیک ۲۰۲۰ توکیو می‌گوید او و رشید سعدالله‌اف تنها کشتی گیرانی بودند که در سال جاری دو طلای جهان و المپیک را به خود اختصاص دادند اما در شیراز با او حتی در حد قهرمان یک ناحیه هم برخورد نشده است. - اخبار ورزشی -

محمدرضا گرایی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در خصوص عضویتش در کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک اظهار داشت: ما با نظر فدراسیون کشتی در انتخابات شرکت کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فدراسیون نظرش این بود که از بین کشتی گیران نیز در این کمیسیون عضو داشته باشیم و به این ترتیب ثبت نام ما اتفاق افتاد. خوشبختانه از بین 3 کشتی‌گیری که کاندیدا شده بودیم، دو نفر رای آورده و به کمیسیون ورزشکاران راه پیدا کردند. ان شاءالله با برنامه‌ریزی و مشورت، طرح‌هایی را در این کمیسیون ارائه می‌کنیم که برای بهبود جایگاه ورزشکاران و کشتی گیران موثر باشد.

وی در واکنش به این موضوع که کمیسیون پیشین ورزشکاران بدون هیچ دستاوردی و صرفا با حواشی و جنجال های فراوان به کار خود پایان داد، خاطرنشان کرد: ان شاءالله که این دوره با خوبی، خوشی و خبرهای خوب تمام می‌شود و بتوانیم بحث اشتغال و بیمه همه ورزشکاران را در مطرح کرده و مسئولان نیز به آن رسیدگی کنند تا همه ورزشکاران ما بدون دغدغه دوره قهرمانی‌شان را طی کنند.

قهرمان وزن 67 کیلوگرم کشتی فرنگی المپیک در مورد موضوع استخدامش در شرکت نفت که همزمان با قهرمانی جهانش رسانه‌ای شد، گفت: استخدام من در حال پیگیری است و در حال انجام است.

گرایی که در سال 2021 دو مدال با ارزش طلای جهانی و المپیک را از آن خود کرد، در پاسخ به این سوال که آیا به اندازه دو مدال ارزشمند از او قدردانی شده است؟، تصریح کرد: از سوی فدراسیون کشتی بله، علیرضا دبیر زحمات زیادی برای ما کشید، ولی از نظر مسئولان استان فارس هیچ توجهی به ما نشد و شیراز خیلی کم لطفی زیادی به ما مخصوصا به من که امسال دو طلا گرفته بودم، کرد. من اولین ورزشکاری در استان فارس بودم که در یک سال دو طلای المپیک و جهان گرفتم. تنها ورزشکاری که در یک سال قهرمان جهان و المپیک شدم، به من نه تنها در حد دو مدال، که در حد مسابقات یک ناحیه هم از سوی استان فارس توجه نشد. یعنی اگر در مسابقات نواحی اول می‌شدم، شاید در هر استان دیگری بود، توجه بهتر از اینجا بود. با من جوری رفتار کردند که انگار نه انگار طلای المپیک و جهان گرفته‌ام.

قهرمان کشتی فرنگی جهان افزود: ما در طول تاریخ نداشتیم که یک کشتی‌گیر در یک سال هم قهرمان المپیک و هم جهان شود. در همین مسابقات نروژ هم من و رشید سعدالله‌اف بودیم که هم در جهانی و هم در المپیک قهرمان شدیم. توجهی که از مسئولان استان فارس ندیدم، ان شاءالله که به خودشان بیایند.

گرایی در مورد آغاز تمریناتش عنوان کرد: هنوز به طور منظم کارم را شروع نکردم، ولی کم کم شروع خواهم کرد و در هفته آینده به صورت منظم استارت کارم را می‌زنم.

وی در مورد اینکه او در سال 2021 از امتیاز ناشناختگی مقابل حریفان سود نخواهد برد، گفت: واقعیت این است که حفظ کردن قهرمانی کار سخت تری نسبت به قهرمانی اول است. حتی در همین جهانی هم روی کشتی من خیلی کار کرده بودند که الحمدالله با تدابیر خودم و کادرفنی توانستم کشتی را دربیاورم. سال بعد قطعا کارم سخت‌تر است و باید تمرینات بیشتری انجام دهم. یک سری ریزه کاری‌های فنی هست که باید حتما رویش کار کنم. در همین جهانی حریفان از خاکم بلند می‌شدند و اجازه نمی‌دادند فن بزنم.

دارنده دو مدال طلای المپیک و جهان در مورد خونسردی جالبی که در حین کشتی دارد، تاکید کرد: این خونسردی بیشترش به اعتماد به نفس خودم برمی‌گردد، اعتماد به نفس من هم حاصل تلاش این چند سال است. من همیشه همینطور بودم، اما به هرشکل بعد از قهرمانی این چیزها بازتاب بهتری دارد.

گرایی که در جهانی نروژ چند کشتی را خیلی نزدیک و در ثانیه‌های پایانی برد، در مورد حس خودش بعد از تماشای مبارزه‌هایش گفت: بعضی جاها اشتباه داشتم که منجر به پوئن دادن به حریف شد، کشتی‌ها را که می‌بینم به این فکر می‌کنم که در مبارزه‌های بعدی این اشتباهات تکرار نشود و اجازه ندهم حریفان از خاکم بلند شوند.

این کشتی گیر در خاتمه بار دیگر تاکید کرد که قصد کشتی گرفتن در مرحله پایانی لیگ برتر را هم ندارد.

فولادین ذوب با کشتی‌گیر خارجی در مرحله نیمه نهایی لیگ برترزمان و مکان مرحله پایانی لیگ برتر کشتی آزاد مشخص شد



انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشتی کشتی استان فارس دو مدال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۶۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنگ خطر برای کشتی ایران؛ آزادکاران نفس کم آوردند

عملکرد برخی آزادکاران ایران در قرقیزستان به دلیل ضعف بدنی انتقاد برانگیز بود؛ این موضوع در آستانه بازی‌های المپیک می‌تواند هشداری جدی برای کشتی آزاد کشورمان باشد.

به گزارش مشرق، مسابقات کشتی آزاد قهرمانی آسیا و گزینشی قاره کهن با کسب عنوان قهرمانی و ۲ سهمیه برای گوش‌شکسته‌های ایرانی به پایان رسید. در مسابقات گزینشی کشتی آزاد یونس امامی در وزن ۷۴ کیلوگرم و امیرعلی آذرپیرا در وزن ۹۷ کیلوگرم موفق به کسب سهمیه شدند. در این پیکارها احمد محمدنژاد جوان نتوانست سهمیه وزن ۵۷ کیلوگرم را برای ایران به ارمغان بیاورد.

هر چند که در پیکارهای بیشکک آزادکاران کشورمان موفق به کسب عنوان قهرمانی شدند اما این مسابقات حامل چند پیام مهم برای فدراسیون نشین‌ها بود. نخستین پیام این مسابقات فاصله بین نفرات نخست و تیم اصلی بود. در قرقیزستان هر پنج مدال ایران توسط نفرات اصلی تیم ملی ضرب شد.

اما مهمترین پیام این رقابت‌ها توجه به بدنسازی و آمادگی بدنی بود؛ برخی ملی‌پوشان ایران در اواسط رقابت‌ها با افت بدنی مواجه و حتی مجبور به گرفتن استراحت‌های پزشکی مصلحتی شدند که این موضوع در مبارزه امیرعلی آذرپیرا ملموس بود. افت بدنی آزادکاران در آستانه المپیک ۲۰۲۴ پاریس بدترین اتفاق ممکن است زیرا سطح کشتی المپیک با رقابت‌های قهرمانی آسیا بسیار متفاوت است و جای جبران حتی برای کوچکترین لغزشی نیز وجود ندارد.

آنچه که آزادکاران ایران در قرقیزستان به نمایش گذاشتند نمی‌تواند مطلوب رقابت‌های بزرگ و فراگیری همچون المپیک پاریس باشد زیرا سه نماینده ایران در مرحله گزینشی المپیک نتوانستند آنگونه که باید مقتدرانه در تشک حضور پیدا کنند. اگر چه در وزن ۷۴ کیلوگرم یونس امامی عملکرد به نسبت چشمگیری داشت اما در ۵۷ و ۹۷ کیلوگرم افت بدنی نمایندگان کشتی ایران در طول مسابقه کاملا چشمگیر و حتی از دید هادی عامل گزارشگر و کارشناس این رشته نیز پنهان نماند.

ضعف بدنی احمد محمدنژاد جوان در کشتی اول برابر تاجیکستان کاملا مشخص بود و شاید اگر درخواست چلنج تیم حریف نبود نتیجه متفاوتی رقم می‌خورد. همچنین مصدومیت مصلحتی امیرعلی آذرپیرا برابر آرش یوشیدای ژاپنی موجب شد تا وی نزدیک به یک دقیقه استراحت پزشکی داشته باشد. این ضعف بدنی و نفس کم آوردن در هماوردها در حالی است که نامداران کشتی جهان در بیشکک حضور نداشتند و شمار زیادی از آنان در رقابت‌های جهانی بلگراد سهمیه کسب کرده بودند.

سوت پایان کشتی‌های ایران هر چند که با کسب ۲ سهمیه آزادکاران نواخته شد اما زنگ هشداری برای ورزشکاران این رشته بود که باید با بزرگان کشتی جهان از روسیه، آمریکا، گرجستان و کشورهای دیگر رقابت داشته باشند.

در آوردگاه پاریس، آمریکایی‌ها با تکیه بر قدرت بدنی و آمادگی بالای خود در تشک کشتی حاضر می‌شوند و البته این موضوع در چند سال گذشته مورد توجه دیگر کشورهای صاحب‌نام کشتی جهان نیز قرار گرفته است.

سبکی که در گذشته نفراتی مانند جردن باروز، دیوید تیلور و کایل اسنایدر از قهرمانان جهان و المپیک به خوبی آن را به نمایش گذاشتند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • اماواگر‌های ۲ مسابقه حساس در مسیر پاریس-آلبانی برای برادران گرایی؛ انتخابی با پایانِ باز!
  • قهرمان دوومیدانی جهان امباپه را به چالش دوی ۱۰۰ متردعوت کرد
  • ورزشکاران پاراکانو در قهرمانی جهان مشخص شدند
  • زنگ خطر برای کشتی ایران؛ آزادکاران نفس کم آوردند
  • لیگ کشتی از شهریور آغاز می‌شود / یاری: امیدوارم امسال کشتی طلای بیشتری در المپیک بگیرد
  • جوانان ایران لایق رتبه‌های بالا در مسابقات بین‌المللی هستند
  • استقبال از قهرمان قایقرانی آسیا و مرد المپیکی در بابلسر
  • سکوت برادران گرایی بعد از اعلام شرایط جدید ملی‌پوش شدن‌شان؛ قهرمان المپیک به مبارزه با سعید اسماعیلی تن می‌دهد؟
  • دیوید تیلور، بی‌رحم دوست داشتنی
  • اسنایدر: باخت به تاج‌الدینوف روش مبارزه رقبایم را تغییر داد