Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک دکتری اقتصاد شهری با اشاره به لزوم تدوین اطلس سرمایه‌گذاری در هر شهر، گفت: با این اقدام، بسته‌های پیشنهادی متناسب با قدرت مشارکت و قدرت مالی گروه‌های هدف که می‌توانند در شهر سرمایه گذاری داشته باشند، ارائه می‌شود و افراد خواهان سرمایه گذاری در شهر با نگاهی به این اطلس تصمیم به مشارکت می‌گیرند.

سامان ولی نوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: در بسیاری از شهرهای کشور ما امکان عرضه دقیق، حساب شده و سنجیده پروژه‌ها وجود ندارد، به طوری که سرمایه گذاران حقیقی و حقوقی از وضعیت سرمایه گذاری در شهر اطلاعی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به لزوم تدوین اطلس سرمایه‌گذاری در هر شهر، افزود: با این اقدام، بسته‌های پیشنهادی متناسب با قدرت مشارکت و قدرت مالی گروه‌های هدف که می‌توانند در شهر سرمایه گذاری داشته باشند، ارائه می‌شود که پروژه‌های شهری را به ترتیب اولویت به طوری دسته بندی شده است، بنابراین هر کس خواهان سرمایه گذاری در شهر است، با نگاهی به این اطلس متوجه می‌شود در کدام پروژه می‌تواند سرمایه گذاری کرده و چه مزایای مالی را دریافت می‌کند.

ابزارهای لازم برای افزایش مشارکت عمومی و خصوصی باید فراهم شود

این دکتری اقتصاد شهری گفت: برای افزایش مشارکت عمومی و خصوصی باید لوازم و ابزارهای آن نیز فراهم شود، مشارکت عمومی و خصوصی به صورت خود به خود رقم نخواهد خورد، اکنون بیشتر شهرداری‌های کلانشهرهای کشور، سازمان مشارکت‌ها و سرمایه‌گذاری دارد، اما این سازمان‌ها نتوانسته‌اند به اندازه کافی موفق عمل کنند.

جذب ۳۴۰ میلیارد تومان سرمایه در سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان

ولی نوری اضافه کرد: به عنوان نمونه در سال ۹۹، سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان حدود ۳۴۰ میلیارد تومان سرمایه بخش خصوصی را برای اجرای پروژه‌ها جذب کرد، این آماری مطلوب به نظر می‌رسد.

وی ادامه داد: اگر مجموعه سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های شهرداری اصفهان بتواند در چهارچوبی دقیق، همه فرصت‌های سرمایه گذاری حتی کوچک‌ترین فرصت‌ها همچون خرید چند سهم از یک پروژه را صورت بندی و ارائه کرده و از ظرفیت تاریخی و فرهنگی اصفهان حتی در مقیاس بین‌المللی، استفاده کند می‌تواند در سال جذب سرمایه چندین برابر مقدار فعلی داشته و پروژه‌های عمرانی، فرهنگی و گردشگری خود را راحت‌تر تأمین مالی کند.

کد خبر 535906

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اقتصاد شهری اقتصاد شهری اصفهان اقتصاد شهری و کرونا کرونا و اقتصاد شهری سرمایه گذاری سرمایه گذاری بخش خصوصی فرصت های سرمایه گذاری سرمایه گذاری خارجی صندوق سرمایه گذاری سرمایه گذاری خطر پذیر صندوق سرمایه گذاری قابل معامله پروژه های سرمایه گذاری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سرمایه گذاری مشارکت ها پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۶۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم گفت: شهرداری قم در نظر دارد، صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان را به منظور تحقق شعار سال تشکیل دهد.

علی رمضانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم اظهار کرد: دو مجتمع سرمایه گذاری با کاربری مسکونی – تجاری سال ۱۴۰۲ تکمیل شد که یکی در بلوار پیامبر اعظم (ص) و یکی دیگر در بلوار غدیر است.

وی افزود: برای سال ۱۴۰۳ نیز دو مجتمع یکی در بلوار پیامبر اعظم (ص) و یکی در بلوار امام رضا (ع) در نظر گرفته شده است.

رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم خاطرنشان کرد: امید است که سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم با توجه به شعار سال که رهبر انقلاب انتخاب کردند بتواند در تولید مسکن مشارکت داشته باشد.

رمضانی تصریح کرد سازمان در بلوار امام رضا (ع) و در یک مجموعه ۲۰۰ واحدی شراکت دارد و مجتمع‌هایی که در بلوار پیامبر اعظم (ص) است هرکدام ۱۰۰ واحد را شامل می‌شوند.

وی گفت: ۶ بلوک دیگر در مجموعه ۴۸ هکتاری پردیسان وجود دارد که برای سال ۱۴۰۳ جذب سرمایه گذار انجام می‌شود.

رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم عنوان کرد: در سایت ۴۸ هکتاری بر اساس نقشه‌ها و ابعاد، هرکدام از زمین‌ها حداقل ۷۰ یا ۸۰ واحد محصول خواهند داشت و نیاز پردیسان برای واحدهای تجاری را تأمین می‌کند.

رمضانی تاکید کرد: سال گذشته یک بلوک در بلوار پیامبر اعظم (ص) به مجموعه‌های فرهنگی در قالب موزه دین و زندگی تحویل داده شد و این مجموعه هم اکنون در حال گرفتن پروانه و تأیید نقشه‌هایش است.

وی گفت: در خصوص مجموعه‌های ورزشی، مجموعه‌ای مختص بانوان آماده شده تا بتوان در بوستان نجمه آن را به بهره برداری رساند.

رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم با بیان اینکه سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم تصمیم دارد یک صندوق سرمایه گذاری زمین و ساختمان ایجاد کند اظهار کرد: هدف این است که مردم بتوانند در پروژه‌های شهری مانند ساخت بدنه خیابان جعفر طیار (ع) مشارکت کنند.

رمضانی اضافه کرد کرد: این اقدام یک مسیر جدید در مدیریت شهری برای استفاده از سرمایه‌های مردم و ایجاد زمینه مشارکت اقتصادی برای شهروندان است.

وی ادامه داد: این صندوق‌ها بر اساس قانون درآمد پایدار شهرداری‌ها ایجاد می‌شود و می‌تواند جذب سرمایه از اشخاص حقیقی و حقوقی داشته باشد.

کد خبر 750858

دیگر خبرها

  • مشارکت پرشور در مرحله دوم انتخابات لازمه انتخاب نماینده اصلح است
  • مشارکت بین‌نهادی، پیش‌نیاز مشارکت مردمی
  • تامین مالی ۸۰۰ همتی تولید از بورس در سال ۱۴۰۲
  • افزایش ارتفاع تأسیسات شهری در پروژه قائم-رحمت-احمدی
  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صنایع کوچک
  • افزایش ۲ برابری ضمانت‌نامه‌های اعتباری و غیراعتباری صندوق سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک افزایش یافت
  • افزایش ۲ برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک