Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، دفتر مطبوعاتی کرملین در بیانیه‌ای اعلام کرد «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه با «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان گفت‌وگوی تلفنی انجام داده است.

به گزارش خبرگزاری «تاس»، در این بیانیه آمده است: ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه و نیکول پاشینیان نخست‌وزیر ارمنستان طی این تماس تلفنی که به ابتکار ایروان انجام شد، وضعیت پس از وقایع در مرز ارمنستان و (جمهوری) آذربایجان را بررسی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته سرویس مطبوعاتی کرملین، پوتین و پاشینیان توافق کردند که در این خصوص با یکدیگر در تماس باشند. 

«واردان توگانیان» سفیر ارمنستان در مسکو نیز روز سه‌شنبه به تاس گفت: روسیه و ارمنستان در پی وخیم‌تر شدن اوضاع در مرز ارمنستان و (جمهوری) آذربایجان از طریق کانال‌های دیپلماتیک و نظامی در حال رایزنی هستند.

در پی درگیری‌های دیروز میان نظامیان جمهوری آذربایجان و ارمنستان در مرز دو کشور، نیکول پاشینیان نخست‌وزیر ارمنستان  گفت که در صورتی که تنش‌های فزاینده در مرز مشترک با جمهوری آذربایجان به درگیری آشکار منجر شود، ارمنی‌ها باید آماده دفاع از سرزمین مادری‌شان باشند. 

پارلمان ارمنستان دیروز اعلام کرد در پی درگیری‌های مرزی، ۱۵ سرباز ارمنستانی کشته شدند. وزارت دفاع ارمنستان هم خبر داد که دو موضع رزمی خود را از دست داده و ۱۲ سربازش به اسارت گرفته شدند. 

پیش‌تر، «آرمن گریگوریان» سخنگوی شورای امنیت ارمنستان گفت «از آنجایی که حمله به خاک ارمنستان انجام شد، از روسیه می‌خواهیم از تمامیت ارضی ارمنستان در چارچوب معاهده ۱۹۹۷ محافظت کند».

هر دو جمهوری شوروی سابق در تنش‌های اخیر انگشت اتهام را به سوی یکدیگر نشانه رفته‌اند. وزارت دفاع ایروان، جمهوری آذربایجان را به حمله به مواضع ارمنستان در امتداد مرز متهم می‌کند. در همین حال، باکو مدعی شده که در دفاع از خود عمل کرده و نیروهایش برای انهدام سلاح‌های ضد تانک و خمپاره‌ها وارد عمل شده‌اند.

گفته می‌شود درگیری‌های دیروز بین دو طرف، شدیدترین درگیری‌ها از زمان امضای توافق آتش‌بس قره‌باغ در  نوامبر گذشته است. 

«سورن پاپیکیان» وزیر دفاع ارمنستان شامگاه سه‌شنبه از آتش‌بس در مرز با جمهوری آذربایجان خبر داد. وزارت دفاع روسیه نیز خبر داد که پس از تماس تلفنی وزیر دفاع این کشور با وزرای دفاع جمهوری آذربایجان و ارمنستان، باکو و ایران اقدامات لازم را برای آتش‌بس در منطقه مرزی اتخاذ کردند.

جنگ سال گذشته بر سر منطقه قره باغ کوهستانی در تاریخ نهم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۹ آبان ۱۳۹۹) با توافق آتش‌بس به امضای نیکول پاشینیان رئیس‌جمهور ارمنستان، «الهام علی اف» رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه پایان یافت و و روسیه به عنوان میانجی این توافق نقش‌آفرینی کرد.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس جمهور روسیه نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان قره باغ درگیری مرزی جمهوری آذربایجان نیکول پاشینیان رئیس جمهور آتش بس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۷۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،در این نشست مشاور پروژه توضیحات لازم در خصوص آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد را ارائه و سپس پیمانکار مجری مسائل و مشکلات اجرایی این پروژه را تشریح و تصمیمات لازم جهت اتمام پروژه در قالب برنامه زمانبندی فشرده جهت ایجاد امکان افتتاح سامانه فاضلاب ریحان آباد در هفته دولت سال جاری اتخاذ شد.   معاون بهره‌برداری و توسعه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی در این نشست با بیان اینکه طرح سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد یکی از مجموعه طرح‌های مدیریت شده توسط شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور است، اظهار داشت: این طرح با بهره‌گیری از کمک مالی بانک جهانی بوده و قبل از یکپارچه سازی از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار بود.    احیا جاهدی افزود: پس از یکپارچه سازی، مدیریت اجرای پروژه از سوی شرکت مهندسی به شرکت آب و فاضلاب استان واگذار گردید و هم اکنون دارای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.   وی گفت: عملیات فیزیکی در این طرح شامل ۲۵ کیلومتر شبکه جمع آوری فرعی و اصلی و انتقال فاضلاب و دو واحد ایستگاه پمپاژ به ظرفیت ۱۱ هزار و ۷۵۰ متر مکعب در شبانه روز بوده و پس از اتمام عملیات شرایط برای واگذاری انشعابات فاضلاب فراهم و جمع آوری و دفع بهداشتی حدود ۱۶ هزار نفر از جمعیت منطقه را تحت پوشش قرار خواهد داد.

دیگر خبرها

  • بررسی وضعیت پروژه‌های تامین آب شرب در شهر و روستا‌های شهرستان پیرانشهر
  • پاشینیان با روستاییان معترض مناطق مرزی دیدار کرد
  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • بلینکن با سران جمهوری آذربایجان و ارمنستان گفت‌وگو کرد
  • بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه
  • رایزنی «بلینکن» با سران ایروان و باکو درباره روند صلح بین دو کشور
  • دلیل پاشینیان برای «واگذاری روستاها به آذربایجان»
  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • سفر فرستاده ویژه پوتین به سودان
  • بررسی توسعه همکاری‌ها و مبادلات تجاری مرز پلدشت و نخجوان