Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرویز بستانچی روز چهار شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: هم اینک ۳۸ واحد گاوداری صنعتی با ۲۱ هزار و ۹۲۵ راس دام، ۱۲۲ هزار و ۷۸۰ کیلوگرم شیر تولیدی آذربایجان غربی را به خود اختصاص داده اند.  

وی با بیان اینکه دامداری صنعتی در استان بسیار چشمگیر نیست، گفت: با توجه به اینکه عمده شیر تولیدی استان از گاورداریها است، توسعه آنها نیز برای یکسال آینده مورد توجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به افزایش ۱۰ هزار راسی گاوداری مولد و شیری در شمال آذربایجان غربی، گفت: مقرر شده تا ۲ گاوداری هر کدام به تعداد پنج هزار راس در شهرستان سلماس و پلدشت در شمال استان راه اندازی شود که در حال حاضر واحد پلدشت با دو هزار راسی آماده تولید است.

بستانچی با بیان اینکه سرانه مصرف شیر در استان ۱۱۰ کیلوگرم است، گفت: آذربایجان غربی در زمینه تولید شیر و تعداد واحدهای تولیدی رتبه هشتم کشوری را به خود اختصاص داده است.  

وی تعداد دام سبک در آذربایجان غربی را سه میلیون و ۸۶۳ هزار و ۱۵۹ راس و جمعیت دام سنگین استان را ۴۶۴ هزار و ۷۳۱ راس بیان کرد و گفت: نیاز استان به شیر سالانه حدود ۳۶۱ هزار تن است.

وی گفت: با توجه به شرایط موجود، ایجاد گاوداری‌های صنعتی با ظرفیت بالا برای تولید شیر با کیفیت یکی از سیاست‌های مهم معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان است.  

آذربایجان‌غربی هم‌اینک رتبه هشتم کشور در تولید شیر خام را به خود اختصاص داده‌ و به دلیل داشتن شرایط جغرافیایی خاص همواره جزو قطب‌های مهم تولید شیر خام در کشور بوده است.

از کل تولیدات کشاورزی استان به ترتیب چهار میلیون  و ۶۰۰ هزار تن تولیدات زراعی،  یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن تولیدات باغی،  ۵۸۰ هزار تن تولیدات دامی و ۱۶ هزار تن تولیدات شیلاتی است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی آذربایجان غربی سازمان دامپزشکی کشور دام و طيور پلدشت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی آذربایجان غربی سازمان دامپزشکی کشور وزارت جهاد کشاورزی آذربایجان غربی سازمان دامپزشکی کشور دام و طيور پلدشت آذربایجان غربی تن تولیدات تولید شیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۷۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز

به گزارش جام جم آنلاین،مدیر عامل شرکت پتروشیمی شیراز پتروشیمی شیراز گفت: سهم تولید و فروش محصول اوره در بین شرکت‌های اوره ساز در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به خوبی نشان دهنده رشد سهم پتروشیمی شیراز در این زمینه است و این روند نشان می‌دهد که سهم تولید اوره پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۲ در بین اوره ساز‌های کشور ۲۵ درصد و سهم فروش این شرکت نیز به ۲۵ درصد رسیده است.
به گفته احمدرضا حیدرنیا افزون بر یک میلیون و ۷۸۶ هزار تن انواع محصولات طی ۶ ماه نخست ۱۴۰۲ در این پیتروشیمی تولید شده بود که از این میزان،۸۴۳ هزار تن مربوط به تولید اوره بوده است.
شرکت پتروشیمی شیراز دومین اوره ساز بزرگ کشور محسوب می‌شود و در این شرکت انواع محصولات شامل اوره، اسید نیتریک، نیترات آمونیوم، متانول، آرگون و کود مایع تولید می‌شود.
حیدرنیا افزود: این افزایش نشان دهنده افزایش توان تولیدی و ارتقای کیفیت محصولات پتروشیمی شیراز است که منجر به افزایش سهم این شرکت در بازار داخلی و خارجی شده است.
وی همچنین به پیشرفت قابل توجه پروژه‌های توسعه‌ای علاوه بر افزایش تولید، اشاره و در این خصوص نیز خاطرنشان کرد: پروژه ساخت کارخانه تولیدی کیسه که از اسفند ۱۴۰۱ آغاز شده است، تا پایان سال ۱۴۰۲ به پیشرفت ۲۲ درصدی رسید.
حیدرنیا گفت: این پروژه با هدف بومی‌سازی و استفاده از حداکثر توان تولید داخل در حال اجرا است و انتظار می‌رود با بهره‌برداری از آن، گامی دیگر در راستای تحقق اهداف خودکفایی کشور برداشته شود.
حیدرنیا به صرفه جویی ارزی حاصل از بومی‌سازی توری‌های کاتالیست پلاتین-رودیوم در پتروشیمی شیراز هم اشاره کرد و این موضوع را گامی مهم در راستای خودکفایی صنعت پتروشیمی کشور و تحقق ایران قوی برشمرد.
او اضافه کرد: اسید نیتریک به عنوان ماده اولیه در تولید نیترات آمونیوم، یک محصول کاملاً راهبردی در صنایع مختلف است و بومی‌سازی کاتالیست توری‌های پلاتین-رودیوم، استمرار تولید این محصول را تضمین و کشور را از وابستگی به منابع خارجی بی‌نیاز می‌کند.

دیگر خبرها

  • پیام تبریک رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی به مناسبت روز معلم
  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • کارگران ستون فقرات تولید ملی و اقتصاد ایران اسلامی هستند
  • رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز
  • همه باید در مسیر گره‌گشایی از مشکلات تولید گام بردارند
  • ثبت بیش از ۴۹ میلیون تردد در ورودی و خروجی‌ های آذربایجان ‌غربی
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی