Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@04:22:12 GMT

پایان کرونا نزدیک است؟

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۰۷۷۶۴

پایان کرونا نزدیک است؟

کونومیست امروز درباره رهایی از کرونا در سال ۲۰۲۲ نوشته است. ناطقان: مهمترین اخبار روزنامه‌های جهان در روز سه شنبه ـ ۲۵ آبان ماه ـ به روایت آلبرت کوچویی ـ گوینده پیشکسوت ـ به شرح زیر است.




آلودگی هوا در هند

ال موندو روزنامه اسپانیا نوشت: میلیون‌ها تن در ادارات و دفاتر هند، به سبب آلودگی و سمی بودن هوا، در خانه ماندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادگاه عالی، از مقام‌های شهری در دهلی، خواست دفاتر را ببندند و در خانه از راه دور، کار کنند. کیفیت آلودگی چنان است که بسیاری از هندیان دهلی، بیمار شده‌اند.

یو اس ای تودی هم نگاهی به مرزهای آمریکا دارد؛ این نشریه می‌نویسد: حتی دیوارهای فولادی ۹ متری در دل شن‌های صحرای جنوب آمریکا، نتوانسته است امنیت را به مرزها بکشاند. دیوارها به بناهای متروک می‌مانند. دموکرات‌ها هنوز به دشواری به حفظ مرزها می‌پردازند. آمریکا قادر به مدیریت مرزهای جنوبی خود نیست. جو بایدن، دستور توقف ساخت دیوار مرزی را داده است برای همین است که این جا به بنایی ناتمام و متروکه می ماند.

امیدی به کاپ ۲۶ نیست

له رپوبلیکا روزنامه ایتالیایی نوشت: حالا متخصصان زیست محیطی می‌گویند، نه؛ رساندن گازهای متصاعد به حد صفر، سیاره زمین را از خطر گرما رهایی نخواهد بخشید. حکایت ضد و نقیض مصرف و عدم مصرف سوخت سبز است. کاپ ۲۶ همایش تغییرات آب و هوایی با تاسف نشان داد، امیدی برای نجات زمین، باغ طرح های ارائه شده در آن نیست. حتی ۹ تریلیون دلار در مقابله با جنگل زدایی، چاره ساز نیست.

بازگشت به زندگی

اکونومیست روزنامه انگلیس نوشت: به نظر می‌آید کووید ۱۹ در سال ۲۰۲۲ سال آینده میلادی، از بین برود. پرنویدترین خبری که بر جبین بسیاری از روزنامه‌های جهان از آن جمله نشریه اکونومیست، رفته است. اما مهار تمام عیار آن، بی‌تردید در سلامت جامعه جهانی، فراز و نشیب‌هایی خواهد داشت. «ادوارد کار» نائب سردبیر اکونومیست، در مقاله‌ای پر صدا می‌نویسد، پاندمی، نمی‌میرد، اما محو و زدوده شدنی است. این اتفاقی است که برای کووید ۱۹ در سال ۲۰۲۲ رخ خواهد داد. خیز و فرود که در جاهایی خواهد داشت. مثل سرزمین‌هایی که از واکسیناسیون، پس مانده‌اند. البته که متخصصان بیماری های واگیردار، باید در کمین خیزگونه‌های دیگر آن باشند. با پایان گرفتن شیوع و همه‌گیری ویروس کووید ۱۹ در سال‌های در راه، همانند آنفلوانزا و سرماخوردگی معمولی، زندگی به حال معمول بازمی‌گردد.

له رپوبلیکا، روزنامه ایتالیایی می‌نویسد: پروفسور لئو پولدو سیادآ، جراح ایتالیایی در برابر این پرسش که واکسن کرونا به آنان که آب مروارید دارند، آسیب نمی‌زند، می‌گوید واکسن کرونا؛ از هر نوع آن، هیچ آسیبی به چشمانی با آب مروارید نمی‌زند. پروفسور لئو پولدو سیادآ، مدیر کلینیک چشم پزشکی دانشگاه رم است.
منبع: خبر انلاین برچسب ها: کرونا ، ناطقان ، بیماری ، درمان ، امریکا ، دیوار

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کرونا ناطقان بیماری درمان امریکا دیوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۷۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا

آژانس دارویی اتحادیه اروپا به‌روزرسانی واکسن‌های کرونا را به منظور هدف قرار دادن سویه JN.۱ توصیه کرده است.

به گزارش ایسنا، سویه JN.۱ با خانواده سویه XBB که توسط واکسن های به روز شده قبلی هدف قرار گرفته بود، متفاوت است و اکنون موارد ابتلا به آن در جهان از انواع XBB پیشی گرفته است.

بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی آژانس دارویی اتحادیه اروپا، شواهد نشان می‌دهد هدف قرار دادن سویه JN.۱ به حفظ اثربخشی واکسن ها با ادامه تکامل سارس-کوو-۲ کمک می‌کند.

ویروس کرونا هنوز هم ماهانه باعث مرگ هزاران نفر می‌شود.

بیشتر بخوانید:

کرونا در جهان؛ جدیدترین سویه‌های در گردش در ماه‌های اخیر

این آژانس می‌گوید می‌خواهد با سازندگان واکسن ملاقات کند و درباره چگونگی ساخت نسخه‌های جدید این واکسن برای برنامه واکسیناسیون امسال مشورت نماید.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به‌ طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین‌المللی اعلام کرده بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کیران مک کنا، گزینه جانشینی دزربی در صورت جدایی این مربی ایتالیایی از برایتون
  • حمله تند روزنامه نزدیک به قالیباف به مهدی نصیری
  • گزارشگر ایتالیایی: طارمی خرید بسیار مفیدی برای اینتر است
  • حمله تند روزنامه نزدیک به قالیباف به مهدی نصیری /بعد عمری رادیکالیسم به کسانی رسیده که نان فحش دادن به آنها را سر سفره خود برده بود
  • آخرین روزهای استقلالی بودن | خداحافظی نزدیک است
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • مربی میلان از انگلیس می‌آید ولی ایتالیایی است!‏
  • رستوران های هتل چمران شیراز
  • خبر خوش برای سردار آزمون؛ جدایی احتمالی 2 ستاره رم!
  • سال ۲۰۲۴ هر لحظه دیوانه‌تر می‌شود!