Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@18:36:34 GMT

محدودیت‌های هوشمند جایگزین رنگ‌بندی

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۰۸۳۵۸

محدودیت‌های هوشمند جایگزین رنگ‌بندی

یکی از برنامه‌های ستاد ملی مقابله با کرونا بعد از سرعت گرفتن روند واکسیناسیون، حذف محدودیت‌های کرونایی به شیوه رنگ‌بندی و جایگزینی آن با اقدامات هوشمند است.

به گزارش مشرق، محدودیت‌های تردد و سفر در طول دوران پاندمی کووید ۱۹ در کشور، همواره با مشکلات و چالش‌هایی همراه بوده است و همین موضوع باعث شد تا ستاد ملی کرونا به فکر هوشمند سازی برنامه‌های کنترلی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همین رو، طرح کنترل هوشمند را در دستور کار قرار داد و اجرای آن نیز در ۳ استان به صورت پایلوت کلید خورد و نتایج اجرای طرح مدیریت هوشمند در یکی از استان‌های پایلوت (قزوین) به شکلی بود که ستاد ملی مقابله با کرونا تأیید به سرعت در کل کشور اجرایی شود.

بر همین اساس، با مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، در آینده دیگر شاهد تعطیلی‌های گسترده نخواهیم بود و تعطیلی‌ها منحصر به بخش‌هایی می‌شود که تست مثبت وجود دارد و یا واکسن تزریق نکرده‌اند و مابقی مناطق کشور می‌توانند فعالیت اقتصادی خود را انجام دهند.

بیشتر بخوانید

محدودیت‌های کرونایی هوشمند از چه زمانی شروع می‌شود؟

محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، در ارتباط با اجرای طرح محدودیت‌های هوشمند در کشور، گفت: مدیریت هوشمند محدودیت‌ها یعنی محدودیت‌ها فقط برای افرادی که شیوه‌نامه‌های بهداشتی و واکسیناسیون را رعایت نمی‌کنند، اعمال می‌شود.

وی افزود: در مدیریت هوشمند قبلی فعالیت‌ها منوط به رنگ بندی شهرها بود ولی در این طرح تصور ما این است که شرایط کل کشور قرمز است و در این شرایط قرمز تمام پنج گروه شغلی می‌توانند با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و واکسیناسیون فعالیت کنند.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: در ترددهای بین استانی صاحبان خودروهایی که ۲ دوز واکسن را تزریق کرده باشند، جریمه نخواهند شد.

وی در تشریح چگونگی دریافت کارت دیجیتال واکسیناسیون، اظهار داشت: از آنجا که اساس طرح بر مبنای سامانه و نرم افزارهای مختلف است و ممکن است برخی افراد تلفن همراه هوشمند نداشته باشند یا حتی خط تلفن همراه نداشته باشند این افراد می‌توانند از کارت واکسن استفاده کنند.

فرهادی افزود: باقی افراد باید با مراجعه به سامانه وزارت بهداشت کارت واکسیناسیون دیجیتال خود را دریافت کنند که می‌توانند هم چاپ کنند و هم می‌توانند تصویر آن را در گوشی‌های خود ذخیره کنند.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، در خصوص اصناف هم گفت: الزامات پنجگانه در این خصوص طراحی شده است که اولین آن کارکنان دولت هستند سپس اصناف و واحدهای صنعتی، کارگاهی، تجاری، واحدهای آموزشی و واحدهای مرتبط با مناسبت‌ها و در نهایت ترددها و ترددهای بین استانی خواهد بود.

فرهادی افزود: اصناف نیز به دو دسته تقسیم می‌شوند که یک گروه دو سویه هستند یعنی علاوه بر کارکنان، ارباب رجوع هم دارند مثل رستوران‌ها، تالارهای پذیرایی، نانوایی‌ها و…، که هر دو گروه یعنی هم کارکنان و هم مراجعان باید واکسینه باشند و دسته دوم هم یک سویه هستند که باید همه کارکنان آن واکسینه شده باشند.

مسافرت با کارت واکسن یا تست منفی PCR

با توجه به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی محدودتر شده و افرادی که به هر دلیلی واکسن کرونا را دریافت نکرده‌اند اجازه ندارند سفر کنند مگر آنکه تست PCR منفی با مهلت ۷۲ ساعت را در اختیار داشته باشند.

کمال حیدری معاون بهداشت وزارت بهداشت، گفت: در طرح محدودیت‌های هوشمند که از اول آذر اجرایی می‌شود، آزادی عمل افرادی که واکسن تزریق کرده‌اند، بیشتر می‌شود و در ترددهای بین استانی و شبانه مشکلی نخواهند داشت.

شرط ورود به ورزشگاه‌ها

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از فعال سازی سامانه کنترل واکسیناسیون در ورزشگاه‌ها از اول آذر ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: سامانه الکترونیکی ثبت واکسیناسیون با استفاده از کد ملی هم اکنون در وزارت بهداشت فعال است.

وی افزود: این سامانه برای کنترل واکسیناسیون تماشاگران در ورزشگاه‌ها و همچنین حضور در مجموعه‌های ورزشی سرپوشیده از اول آذر فعال خواهد شد.

به نظر می‌رسد با اجرای طرح هوشمند سازی محدودیت‌های کرونایی در کشور، مشکلات و چالش‌های ترددها و سفرها، تا حدودی حل شود. البته به شرطی که اعمال محدودیت‌های هوشمند، با نظارت دقیق اجرا شود.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان محدودیت کرونایی کارت واکسن دیجیتال سلامت معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ستاد ملی مقابله با کرونا محدودیت های هوشمند محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۸۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان

  مدیرکل دفتر سرمایه انسانی وزارت نیرو در این آیین با بیان اینکه بهره‌گیری از دانش در حل مسائل شرکت توزیع برق همدان جای قدردانی دارد، گفت: مرکز مدیریت هوشمند انرژی (مها) در همدان پیش نیازهایی، چون تفکر، دانش‌ورزی و ارتقای بهره‌وری را پشت سر گذاشته و حرکت به سمت بهره‌گیری از علم و دانش در حل مسائل دارد.

مصطفی شاه بوداغیان با بیان اینکه تصمیمات آینده ما بر مبنای داده‌ها و هوش مصنوعی است که باید به بهترین شکل از آن‌ها برخوردار شد، اظهار کرد: ستادی در وزارت نیرو شکل می‌گیرد که نیرو‌های شرکت توزیع برق استان همدان می‌تواند با ارتباط‌گیری با آن سرعت پیشرفت کار خود را را در پیشبرد برنامه‌های مورد نظر بیشتر کنند.

شاه بوداغیان با بیان اینکه امیدواریم به سمتی حرکت کنیم که در حوزه‌های مختلف پیش‌بینی‌هایی را با درصد خطای بسیار پایین داشته باشیم، گفت: شرکت توانیر و مجموع شرکت توزیع در این مسیر قدم گذاشتند و امیدواریم در آینده نزدیک به سمتی حرکت کنیم که همه فرآیند‌ها بر مبنای واقعیت‌ها و داده‌ها باشد و تصمیمات کاملا علمی شکل گیرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان نیز در این آیین گفت: سال گذشته ناترازی در صنعت برق داشتیم بنابراین باید تغییر در حوزه مصرف صورت بگیرد و به اعتدال در مصرف برسیم.

امیرضا یوسفیان با بیان اینکه امروز حرکت به سمت انرژی تجدیدپذیر اجتناب‌ناپذیر است، گفت: از صرفه‌جویی می‌توانیم به سمت تامین تولید برویم تا نیازی به واردات نداشته باشیم.

او با تاکید بر اینکه در موضوع مصرف در همه حوزه‌ها ناترازی وجود دارد بر فرهنگ مصرف انرژی در کشور تاکید کرد و گفت: در خیلی از حوزه‌ها از جمله آب اهل اسراف هستیم و امروز فروچاله‌هایی که به وجود آمده، نتیجه مصرف بی‌رویه ماست.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان با اشاره به تامین آب شرب شهر همدان با تلاش‌های انجام شده و اهتمام دولت، گفت: سال گذشته با وجود خشکسالی و کمبود ذخایر منابع آبی توانستیم آب لازم را تامین کنیم تا مشکل آب همدان حل شود، با این حال از آب برای شستشوی منازل و خودرو‌ها استفاده می‌کنیم که این مسائل نیاز به تحلیل رفتار‌های فرهنگی دارد.

او با بیان اینکه کارگر ماهر و پرانگیزه رکن جهش تولید است، افزود: نگاه وزارت نیرو به کار و کارگر و نیروی انسانی منطبق بر نگاهی است که دین اسلام تبیین و تاکید کرده است.

منبع ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیئت علمی لغو شد
  • لغو محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی
  • محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی لغو شد