Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از گاردین، تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که فیسبوک و اینستاگرام در حال جمع آوری داده‌های جستجوی اینترنتی افراد زیر ۱۸ سال هستند. این در حالی است که «متا» شرکت مادر فیسبوک و اینستاگرام استفاده از داده‌ها برای هدف قرار دادن کاربران جوان در بخش تبلیغات بر اساس فعالیت مرور آنها رد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق تحقیقات فیسبوک و اینستاگرام با استفاده از نرم‌افزاری که فعالیت وبگردی کاربران را ردیابی می‌کند، داده‌ها را از افراد زیر ۱۸ سال جمع‌آوری می‌کنند.

شرکت مادر پلتفرم‌های فیسبوک و اینستاگرام در ماه جولای اعلام کرده بود که به تبلیغ‌کنندگان اجازه می‌دهد تا کاربران جوان را فقط بر اساس سه دسته سن، جنسیت و مکان به جای طیف وسیعی از گزینه‌ها از جمله علایق شخصی آنها هدف قرار دهند.

با این حال، تحقیقات سه گروه از کمپین‌ها نشان می‌دهد که فیس‌بوک و اینستاگرام از نرم‌افزاری که به نام APIهای تبدیل شناخته می‌شود، استفاده می‌کنند که جزئیات فعالیت‌های وبگردی نوجوانان را جمع‌آوری می‌کند.

متا، مالک فیسبوک و اینستاگرام، اما استفاده از داده‌ها توسط سیستم تحویل تبلیغات مبتنی بر الگوریتم این شرکت را برای ارائه تبلیغات به کاربران زیر ۱۸ سال رد کرد.

اثبات جمع‌آوری داده‌ها توسط فیسبوک و اینستاگرام، در تحقیقات گروه‌های زیست‌محیطی «Global Action Plan»(طرح اقدام جهانی) «Reset Australia»(ریست استرالیا)، که به دنبال اصلاح شرکت‌های بزرگ فناوری هستند، و گروه «Fairplay»، که علیه بازاریابی برای کودکان فعالیت می‌کند، علامت‌گذاری شده است.

۴۴ گروه مدافع حقوق بشری در نامه‌ای سرگشاده به مارک زاکربرگ، مدیر اجرایی متا، از بنیانگذار فیسبوک خواستند جمع‌آوری داده‌ها را لغو کند که گفته می‌شود از آن برای فعال کردن «تبلیغات» برای کاربران جوان استفاده می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فیس بوک اینستاگرام فیسبوک مطالعه جمع آوری داده ها زیر 18 ساله ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری جستجوی اینترنتی فیسبوک و اینستاگرام جمع آوری داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۸۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس البرز گفت:‏‎ ‎کاربران‎ ‎و‎ ‎مدیران گروه ها و کانال ‏ها در‎ ‎آستانه‎ ‎مرحله‎ ‎دوم‎ ‎انتخابات‎ ‎مجلس‎ ‎شورای‎ ‎اسلامی در‎ ‎این‎ ‎استان‎ ‎،‎ ‎اخلاق‎ ‎مداری‎ ‎را‎ ‎در‎ ‎فضای‎ ‎مجازی‎ ‎اولویت‎ ‎فعالیت‎ ‎خود‎ ‎قرار‎ ‎دهند‎.‎ - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، سرهنگ ‌سید مرتضی موسوی " اظهار کرد: با گسترش و توسعه ارتباطات و تغییر سبک تبلیغات و فعالیت های مرتبط با فضای مجازی و حواشی این فعالیت ها نیز تغییرات زیادی کرده و مدیریت این فضا ضروری است.

وی اضافه کرد:  مدیران گروه ها و کانال های فضای مجازی مسوولیت سنگینی برای حفظ ارزش های اسلامی و رعایت اصول حرفه ای در انتشار مطالب دارند که باید به این مهم توجه ویژه داشته باشند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس البرز  افزود:در این سیر زمانی باید دست به دست هم دهیم تا فضی مجازی را بیش از پیش ایمن و مطمئن نگه داریم.

وی گفت: مدیران گروه ها و کانال‌های فضای مجازی باید رعایت اصول اخلاقی در پیشگیری از هر نوع تشنج و تشویش افکار عمومی را مد نظر قرار دهند و از دامن زدن به مسائل حاشیه ای خودداری نمایند.

این مقام انتظامی با اشاره به افزایش حجم تبلیغات انتخاباتی در روزهای آتی و علاقمندی کاربران به استفاده از نرم افزارهای موبایل پایه، یادآورشد: کاربران نرم افزارهای تبلیغاتی را از منابع رسمی انتشار که بررسی های امنیتی لازم را در خصوص امنیت آن ها انجام شده استفاده کنند.

وی گفت: در این شرایط کلاهبرداران و سودجویان فرصت را غنیمت دانسته و با ترفندهای مختلف از جمله ایجاد اینگونه نرم افزارها در پوشش تبلیغ و ارسال آن در شبکه های اجتماعی مختلف و تحریک افراد به دانلود و نصب آنها، دست به سودجویی از کاربران می زنند.

سرهنگ موسوی ادامه داد: با نظارت و کنترل بر شبکه های اجتماعی توسط ادمین ها در فضاهای مجازی می توان از بسیاری از آسیب هاجلوگیری کرد.

وی تاکید کرد : با توجه به اینکه مدیران گروه ها و کانال ها در فضای مجازی مسوولیت فضای مجازی را عهده دارند از قراردادن هرگونه لینک و آدرس ناشناس خودداری کنند و قبل از عضوگیری در گروه‌ و کانال‌های خود حتما فعالیت کاربرها را مورد رصد و پایش قرار دهند.   

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • قابلیت‌های جدید استوری اینستاگرام کاربران را شگفت‌زده کرد
  • پلیس فتا: ۹۱ درصد حجم «آلودگی جرایم غیر اخلاقی» مربوط به اینستاگرام است
  • رئیس پلیس فتا: اینستاگرام بیشترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را دارد
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • هشتگ «شکایت_از_بی_بی_سی» در حال پرتکرار شدن است
  • رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود
  • قابلیت‌های جدید و جذاب استوری اینستاگرام