Web Analytics Made Easy - Statcounter

الکساندر کارلین با اقتدار در صدر پرافتخارترین کشتی گیران فرنگی جهان ایستاده است و حمید سوریان در رده چهارم جهان قرار دارد. به گزارش ایسنا، در صدر فهرست پرافتخارترین  کشتی گیران فرنگی جهان نام الکساندر کارلین قرار دارد که ۱۲ مدال المپیک و جهانی (۱۱ طلا و یک نقره) کسب کرده است. رشته کشتی فرنگی برای ایرانی ها نیز با موفقیت های خوبی همراه بوده است و یک چهره شناخته شده چون حمید سوریان در بین بزرگان تاریخ این رشته قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین خاطر به مرور ورزشکاران برتر این رشته می‌پردازیم.

در این فهرست برترین‌کشتی‌گیران فرنگی دنیا بر اساس کسب مدال طلا در مسابقات جهانی و المپیک، رده بندی شده اند.

(در موارد تعداد مدال مساوی، مرغوبیت طلای المپیک در نظر گرفته شده است.)

۱۲ طلا

۱- الکساندر کارلین از روسیه (۳ طلای المپیک و ۹ طلای جهانی)

کارلین بهترین کشتی‌گیر تمام دوران در این رشته ورزشی است. او تنها در فینال المپیک سیدنی باخت و نتوانست به چهارمین طلای المپیک خود برسد. طرفداران آمریکایی به یاد دارند که رولان گاردنر او را شکست داد، اما طرفداران کشتی باید توجه داشته باشند که این دومین باخت در کل دوران حرفه ای کارلین بود! مدال‌های طلای المپیک او در سال‌های ۱۹۸۸، ۱۹۹۲ و ۱۹۹۶ در کنار نقره المپیک سیدنی قرار گرفت. او همچنین ۹ طلای جهانی را در کارنامه دارد.

۹ طلا

۲- میخاین لوپز از کوبا (۴ طلای المپیک و ۵ طلای جهانی)

غول سنگین وزن کوبایی توانست چهارمین طلای خود را در المپیک توکیو به دست بیاورد تا مجموع مدالهای جهان و المپیکش به عدد ۱۲ برسد و به اولین کشتی‌گیر مرد تاریخ تبدیل شود که به ۴ طلای المپیک دست پیدا می‌کند. او خیال بازنشستگی هم ندارد و می خواهد سلطه خود را در سنگین وزن کشتی فرنگی ادامه دهد. استیل مقتدر و خاص او باعث شده است تا او با ۹ طلای جهان و المپیک در رده دوم این فهرست قرار گیرد و باید دید او در حالی که در آستانه ۴۰ سالگی خود است می‌تواند قدرت خود را حفظ کند یا خیر. او در سالهای ۲۰۱۱ و ۲۰۱۵ در فینال جهانی به رضا کایالپ ترک باخت و در سال ۲۰۰۶ در فینال مغلوب حسن باروئف روس شد. در صورتی که او در این سه رقابت طلا گرفته بود می‌توانست رکورد کارلین را بزند.

۷ طلا 

۳-  والری رزانتسف از اتحاد جماهیر شوروی (۲ طلای المپیک و ۵ طلای جهانی)

دوره‌ای بود که رزانتسف در رقابت‌های کشتی فرنگی شکست ناپذیر بود. از سال ۱۹۷۰ تا ۱۹۷۶، او هفت عنوان جهانی متوالی از جمله مدال طلای المپیک مونیخ و مونترال را به دست آورد. رزانتسف یکی از ۱۰ نفر اولی بود که در سال ۲۰۰۳ به تالار مشاهیر فیلا اضافه شد.

۷ طلا

۴- حمید سوریان (۱ طلای المپیک و ۶ طلای جهانی)

بهترین کشتی گیر ایرانی از نظر تعداد و مرغوبیت مدال حمید سوریان است که در وزن ۵۵ کیلوگرم کشتی می گرفت. او در اولین المپیک خود در سال ۲۰۰۸ در رده پنجم قرار گرفت ولی ۴ سال بعد در لندن توانست مدال طلا را به دست بیاورد. سوریان در المپیک ریو نیز بعد از چندین مرحله گزینشی در دور اول به شینوبو اوتا ژاپنی باخت و نتوانست به مدال برسد. اما ۶ طلای جهانی هم در کارنامه سوریان می‌درخشد و از لحاظ قهرمانی در مسابقات جهانی، دومین کشتی‌گیر پرافتخار تاریخ پس از کارلین است.

۶ طلا

۵-  نیکولای بالبوشین از اتحادیه جماهیر شوروی (۱ طلای المپیک و ۵ طلای جهانی)

این کشتی گیر شوروی الاصل در آلمان شرقی به دنیا آمد و توانست در المپیک ۱۹۷۶ در وزن ۱۰۰- به مدال طلا برسد و ۵ طلای جهانی نیز توانسته است در دوران کشتی خود به دست بیاورد.

۵ طلا

۶- آرمن نازاریان از بلغارستان ( ۲طلای المپیک و ۳ طلای جهان)

کشتی گیر  ارمنی که برای بلغارستان هم کشتی گرفت. نازاریان دو بار قهرمان المپیک (۱۹۹۶، ۲۰۰۰)، سه بار قهرمان جهان (۲۰۰۲، ۲۰۰۳، ۲۰۰۵) و شش بار قهرمان اروپا (۱۹۹۴، ۱۹۹۵، ۱۹۹۸، ۱۹۹۹، ۲۰۰۲، ۲۰۰۳) است. پس از استقلال ارمنستان در سال ۱۹۹۱، نازاریان اولین مدال طلای المپیک را برای این کشور کسب کرد.  او در سال های ۱۹۹۸ و ۲۰۰۳ توسط فیلا به عنوان بهترین کشتی گیر سال شناخته شد. در سال ۲۰۰۷، نازاریان به عنوان عضو تالار مشاهیر فیلا معرفی شد. او تا المپیک ۹۶  برای ارمنستان کشتی گرفت و سپس نماینده بلغارستان شد. در کل او ۱۱ مدال جهان و المپیک دارد که پرمدال ترین کشتی‌گیر بعد از کارلین و لوپز محسوب می شود.

۵ طلا 

۷- ایستوان کوزما از مجارستان (۲ طلای المپیک و ۳ طلای جهانی)

کوزما پس از شروع کارش در سال ۱۹۶۰ شروع به کسب مدال های قهرمانی جهان کرد. او این موفقیت را به طلای المپیک در سال های ۱۹۶۴ و ۱۹۶۸ اضافه کرد. او در اوایل سال ۱۹۷۰ در یک تصادف رانندگی به طرز غم انگیزی کشته شد.

۵ طلا

۸- رومن ولاسوف از روسیه (۲ طلای المپیک و ۳ طلای جهان)

وی در سال ۲۰۱۲ و ۲۰۱۶ میلادی در بازی‌های المپیک لندن و ریو در وزن ۷۴ و ۷۵ کیلو حاضر بود و توانست در دیدارهای نهایی با غلبه بر مارک مادسن دانمارکی و آرسن جولفالاکیان ارمنستانی صاحب دو مدال طلا شود. او در رقابت های اخیر جهانی ۲۰۲۱ اسلو نیز توانست صاحب مدال طلا شود و در این راه محمدعلی گرایی از ایران را از پیش رو برداشت.

۵ طلا

۹- پتار کایروف (۲ طلای المپیک و ۳ طلای جهان)

وی در مسابقات بازی‌های المپیک تابستانی ۱۹۶۸ و بازی‌های المپیک تابستانی ۱۹۷۲ در وزن ۵۲- کیلوگرم کشتی فرنگی به مدال طلا دست یافت و با احتساب ۳ طلای جهانی به رکورد ۵ مدال طلا در بازیهای المپیک و جهانی رسید.

۵ طلا

۱۰- حمزه یرلی کایا از ترکیه (۲ طلای المپیک و ۳ طلای جهان)

او دو بار (در سال‌های ۱۹۹۶ و ۲۰۰۰) قهرمان المپیک، سه بار قهرمان جهان (۱۹۹۳، ۱۹۹۵، و ۲۰۰۵) و اولین کشتی‌گیر ترکیه‌ای است که هشت بار قهرمان اروپا شده است.

او بین سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۱ معاون حزب حاکم (AKP) بود.

در دسامبر ۲۰۲۰، یک دادگاه ترکیه حکم داد که دیپلم دبیرستان یرلیکایا جعلی است و یرلیکایا فارغ التحصیل دبیرستان نیست، که جنجال زیادی ایجاد کرد، زیرا او در آن زمان معاون رئیس حزب عدالت و توسعه بود.

۵ طلا

۱۱- رومن روروآ از اتحاد جماهیر شوروی (یک طلای المپیک و ۴ طلای جهان)

کشتی‌گیر فرنگی گرجی‌تبار اهل شوروی بود. او در بازی‌های المپیک تابستانی ۱۹۶۴ و ۱۹۶۸ برای اتحاد جماهیر شوروی شرکت کرد و به ترتیب یک مدال نقره و یک طلا کسب کرد. بین سال های ۱۹۶۶ تا ۱۹۷۰ او در سطح بین المللی شکست ناپذیر بود و چهار عنوان جهانی متوالی را به دست آورد. در مسابقات جهانی ۱۹۷۱ کمرش آسیب دید و ششم شد.

در سال ۱۹۷۲ از کشتی بازنشسته شد و از موسسه پلی تکنیک گرجستان فارغ التحصیل شد و به عنوان مهندس مشغول به کار شد. در سال ۱۹۸۸ او سازمان سیاسی اسپورتینگ جورجیا را تأسیس کرد و در سال‌های ۱۹۹۹–۲۰۰۳ عضو پارلمان گرجستان بود. روروآ همچنین به عنوان نایب رئیس فدراسیون کشتی گرجستان خدمت کرد و در سال ۲۰۱۰ به تالار مشاهیر کشتی بین المللی فیلا راه یافت.

۴ طلا

۱۲- کارل اسکار وسترگرن از سوئد (۳ طلای المپیک و یک طلای جهان)

 کشتی گیر سوئدی بود که در بازی های المپیک تابستانی ۱۹۲۰، ۱۹۲۴، ۱۹۲۸ و ۱۹۳۲ شرکت کرد و در سال های ۱۹۲۰، ۱۹۲۴ و ۱۹۳۲  مدال طلا گرفت. در سال ۱۹۲۴ او همچنین در کشتی آزاد به مقام ششم رسید.

او به عنوان راننده اتوبوس کار می کرد و بعداً به پرورش دهنده کبوتر  تبدیل شد.

انتهای پیام

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: الکساندر کارلین آرمن نازاریان رومن ولاسوف آرمن نازاریان الکساندر کارلین حميد سوريان رومن ولاسوف كشتي فرنگي ۲ طلای المپیک و ۳ طلای جهان بازی های المپیک تابستانی کشتی گیران فرنگی ۵ طلای جهانی جماهیر شوروی حمید سوریان بار قهرمان کشتی فرنگی کشتی گیر مدال طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۸۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتی‌گیر ۳۲ ساله آذربایجانی؛ آزادکار ماه UWW

حاجی علی‌یف که در مسابقات گزینشی جهانی دست به کار بزرگی زد و با شکست اصلان دودایف آلبانیایی سهمیه حضور در المپیک را گرفت؛ به عنوان آزادکار ماهِ جهان انتخاب شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، آذربایجان در مسابقات گزینشی قاره‌ای خیال خودش را بابت سهمیه‌های المپیک راحت کرد. آنها که میزبان رقابت‌های گزینشی اروپایی در باکو بودند، چهار سهمیه باقی‌مانده خود را گرفتند که یکی از آنها در وزن 65 کیلوگرم بود؛ جایی که حاجی علی‌یف کشتی‌گیر محبوب و البته مُسن آذربایجانی‌ها توانست با شکست اصلان دودایف در مرحله نیمه‌نهایی، به سهمیه المپیک برسد.

دارنده دو نشان المپیک، در حالی که بعد از کسب نقره المپیک توکیو، دیگر در 65 کیلوگرم کشتی نگرفته و در وزن 70 کیلوگرم مسابقات جهانی هم توفیقی کسب نکرده بود، توانست با عبور از سد کشتی‌گیر آلبانیایی که با شکست گاژی‌مراد رشیدوف روس، عنوان قهرمانی اروپا را از آن خود کرده بود به سهمیه المپیک برسد.

اتحادیه جهانی کشتی به همین دلیل حاجی علی‌یف را به عنوان آزادکار ماه انتخاب کرد.

در رشته فرنگی هم این عنوان از آن نائو کوزاکای ژاپنی شد. کشتی‌گیری که در وزن 77 کیلوگرم قهرمانی آسیا با شکست 4-2 آکژول محمودافِ قهرمان جهان، قهرمان آسیا شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روایت رستمی از مبارزه با فرنگی‌کار ژاپنی با وجود مصدومیت
  • حسن رنگرز: دعوت نشدن چند کشتی گیر به اردو؟ انتظارات را برآورده نکردند
  • دلایل دعوت نشدن چند کشتی گیر به اردو/ انتظارات را برآورده نکردند
  • کشتی‌گیر ۳۲ ساله آذربایجانی؛ آزادکار ماه UWW
  • ۴ مدال خوش‌رنگ سهم کشتی‌گیران نونهال کهگیلویه و بویراحمدی در مسابقات قهرمانی کشور
  • تقدیر از نمایندگان کشتی تهران در المپیک پاریس
  • يزدانى - اسنايدر، كشتى جهان چشم انتظار شماست!
  • نوجوان دشتستانی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ترکیه را کسب کرد
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • نایب‌ قهرمانی ‌خوزستان‌ در کشتی فرنگی نونهالان ایران