Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین نئوبانک واقعی کشور با همکاری مشترک شرکت “های وب” و شرکت آوا متعلق به بانک ایران زمین در راستای ارائه خدمات بانکداری دیجیتال به مشتریان ایجاد و به زودی به مردم ارائه خدمت خواهد کرد.
اولین نئوبانک واقعی کشور با همکاری مشترک شرکت “های وب” و شرکت آوا متعلق به بانک ایران زمین در راستای ارائه خدمات بانکداری دیجیتال به مشتریان ایجاد و به زودی به مردم ارائه خدمت خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل بانک ایران زمین:
اولین اولویت ما در بانکداری دیجیتال خلق ارزش برای مشتریان است
به گزارش خبرنگار ما، عبدالمجید پورسعید مدیرعامل بانک ایران زمین، در مراسم انعقاد قرارداد بین شرکت‌های آوا متعلق به ایران زمین و‌های وب (داده گستر عصر نوین) در راستای ارائه خدمات مالی و بانکی با محوریت بانکداری دیجیتال، اظهار داشت: نگاه مجموعه بانک ایران زمین خلق ارزش در راستای ارائه خدمات نوین بانکی و مالی به مشتریان است و در این راستا حضور مجموعه‌های بزرگی، چون‌های وب می‌تواند تسریع کننده و راه گشا باشد.
عبدالمجید پورسعید در این مراسم ضمن قدردانی از زحمات همکاران گفت: پس از چندین سال تلاش مجدانه همکاران در بانک ایران زمین این امکان فراهم شده است سرویس‌های بانکی را در یک نئو بانک پیاده سازی کنیم و بر اساس بستری که ایجاد شده است بتوانیم خدماتی را به مردم ارائه دهیم که ارزش افزوده فراوانی دارد.
مدیرعامل بانک ایران زمین افزود: ظرفیت و بستر لازم برای ارائه خدمات و سرویس‌های بیشتر در حوزه بانکداری دیجیتال به مشتریان در بانک ایران زمین فراهم است و با پتانسیل موجود خلق خدمات جدید از اهمیت بالایی برخوردار است.
پورسعید ضمن تاکید بر ارائه خدمات جدید به مشتریان افزود: ایجاد خدمات جدید در توسعه کسب و کار‌های مختلف و تامین نیاز‌های مردم تاثیر بسزایی خواهد داشت و ما با اطمینان این خدمات را در اختیار شرکت "های وب" و در نهایت مشتریان قرار خواهیم داد.

مدیرعامل شرکت (داده گستر عصر نوین)‌های وب:
خلق یک ارزش جدید از اهداف این همکاری مشترک بین بانک ایران زمین و شرکت‌های وب خواهد بود
در ادامه جلسه سید ایمان میری مدیرعامل شرکت‌های وب دلیل انتخاب بانک ایران زمین جهت انعقاد قرارداد را چابکی و پیشینه بانک ایران زمین در خلق یک ارزش جدید دانست و گفت: در حال حاضر اکثر مجموعه‌ها همان سرویس‌های معمول را ارائه می‌دهند. اما این امر مستلزم این است که هر دو مجموعه چابکی را اساس خود قرار دهند و به نتیجه مطلوب برسند
میری افزود: هدف ارائه سرویس‌هایی است که در حال حاضر در اختیار مشتریان نیست و شرکت‌های وب با همکاری بانک و با رعایت چارچوب‌های بانک مرکزی، اما با نوآوری این موضوع را محقق خواهد کرد.
وی در ادامه با ابراز خرسندی از پتانسیل جوان و تحصیل کرده این دو شرکت برای راه اندازی این نئوبانک اظهار امیدواری کرد: به طور حتم با توجه به ظرفیت‌ها و استراتژی‌های تعریف شده در خصوص حضور در بازار کسب و کار حرف‌ها و ایده‌های جدیدی رونمایی خواهد شد.

قائم مقام بانک ایران زمین:
پیاده سازی بانکداری دیجیتال، یک گام موثر در ارائه خدمات نوین به مشتریان است
در این جلسه مجتبی شیروانی دستیابی به بانکداری دیجیتال را یک گام موثر در ارائه خدمات نوین به مشتریان بیان کرد و گفت: بانک ایران زمین چندین سال پیگیر این ایده بوده است، به طوری که در آغاز مطالعات و تحقیقات در این خصوص، هنوز هیچ بانکی مفهوم واقعی بانک دیجیتال را نمی‌شناخت.
شیروانی در ادامه افزود: در ابتدا تیم فناوری اطلاعات بانک با سفر به کشور آلمان در حوزه بانکداری دیجیتال تحقیقات و بررسی‌های اجمالی انجام شد و پس از ۶ سال تلاش مداوم با افتخار این ایده به ثمر نشست.
قائم مقام بانک ایران زمین ورود سریع به بازار را اولویت بانک بیان کرد و اشاره کرد: ما خوشحالیم که این اتفاق بزرگ با مجموعه توانمندی مثل‌های وب صورت می‌گیرد و تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم تا بدون هیچ مشکلی خدمات ارائه شود.
شیروانی در خصوص خدمات جدید بانک گفت: اولین بودن در بازار از اهمیت بسیاری برخوردار است. این پروژه شامل ۹۰ سرویس و ارائه ۴۰۰ خدمت به مشتریان است که امیدوارم شروع کار عالی انجام شود و کسب و کار‌هایی که بتوانند به این مبحث قدرت دهند از جانب ما حمایت کامل را از سوی بانک خواهند داشت. قطعاً این مهم برای کشور و سیستم بانکی با ارزش خواهد بود.

معاون فناوری اطلاعات بانک ایران زمین تاکید کرد: آغاز به کار اولین نئوبانک در کشور از سوی یک کسب و کار
در ادامه جلسه فرهاد اینالویی این پروژه را اولین نئوبانک واقعی در کشور اعلام کرد و گفت: مدل موفق در نئوبانک این است که کسب و کار‌هایی که خدمات به مشتریان می‌دهند به سمت نئوبانک بروند و نقش بانک در این میان خدمت رسانی به این حوزه است.
معاون فناوری اطلاعات بانک ایران زمین در خصوص انتظارات از نئوبانک افزود: مهمترین بحث در این راستا نوآوری است. نوآوری معمولاً از بیرون به داخل سازمان وارد می‌شود و این موضوع باعث شده است که استارت آپ‌ها بدلیل ارتباط نزدیک با مشتری وارد میدان می‌شوند تا نوآوری را به سازمان تزریق کنند. در این میان مرکز نوآوری بانک ایران زمین با همراه شرکت‌های وب می‌توانند تبادل اطلاعات داشته باشند که نهایتا برای هر دو مجموعه ارزش آفرین خواهد بود.
اینالویی افزود: مفهوم بانک دیجیتال به معنای یک بانک کاملا مکانیزه به همراه شعب و ادارات مرکزی و تمامی خدمات بانکی است و نئوبانک گزیده‌ای از خدمات پرمصرف و ضروری بانک است که در اختیار مشتری قرار می‌گیرد. ارتباط مشترک بانک و شرکت‌های وب موجب ارائه سرویس‌های پایه و خدمات مطلوب به مشتری خواهد شد که ارزشمند است.
در پایان این مراسم که با حضور مدیرعامل، رئیس هیات مدیره، قائم مقام و جمعی از مدیران بانک ایران زمین و مدیران ارشد مجموعه شرکت‌های وب برگزار شد قرارداد همکاری این نئو بانک توسط امین ریاضتی مدیرعامل شرکت آوا متعلق به بانک ایران زمین و سید ایمان میری مدیرعامل شرکت هلدینگ‌های وب در راستای ارائه خدمات و سرویس‌های مالی امضا شد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک ایران زمین بانک بانکداری بانکداری الکترونیک بانکداری دیجیتال راستای ارائه خدمات بانک ایران زمین بانک ایران زمین بانکداری دیجیتال مدیرعامل شرکت همکاری مشترک شرکت های وب بانک واقعی خدمات جدید کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۹۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما دکتر محمدصادق خیاطیان در نشست مشترک با مدیرعامل بانک ملت یکی از برنامه‌های جدی صندوق نوآوری و شکوفایی در سال ۱۴۰۳ را حرکت هدفمندتر و اولویت‌بندی دقیق برنامه‌ها عنوان کرد و گفت: تعامل و همکاری مشترک ما با شبکه بانکی کشور نیز مبتنی بر این برنامه‌ها خواهد بود. سال ۱۴۰۲ همکاری خوبی را با ۳ بانک در راستای شعار سال و رشد تولید اجرا کردیم. حدود ۷ هزار میلیارد تومان (۷ همت) مصوبات در این حوزه داشتیم که ۳ هزار میلیارد تومان (۳ همت) پرداخت و منجر به ۷۴ هزار میلیارد تومان رشد فروش محصول دانش‌بنیان شد که رقم قابل‌توجهی در راستای کمک به تحقق شعار سال ۱۴۰۳ است.

وی، انتشار اوراق صکوک را یکی از مصادیق مشارکت مردم عنوان کرد و افزود: فرآیند این کار نیاز به تسهیل‌گری دارد و بانک ملت می‌تواند در این حوزه با صندوق نوآوری و شکوفایی همکاری خوبی داشته باشد.

خیاطیان با اشاره به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی از سال گذشته موضوع تأمین مالی جمعی را با جدیت پیگیری می‌کند، تصریح کرد: این حوزه نیز یکی از مصادیق بارز مشارکت مردم محسوب می‌شود و اثرگذاری بسیار خوبی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان و تحقق شعار سال خواهد داشت.

بحث تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره ۱۸ و همچنین موضوع سرمایه‌گذاری، از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست درباره آن بحث و تبادل نظر شد.

در ادامه این نشست، مدیرعامل بانک ملت تاکید کرد: همه ما به ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و نقش‌آفرینی مهم این شرکت‌ها در اقتصاد کشور، اعتقاد راسخ داریم. یکی از بخش‌های مورد توجه دولت، توجه و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. بانک ملت تلاش می‌کند در راستای سیاست‌های نظام و متناسب با ظرفیت‌های مجموعه بانک، به وظایف خود در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌ها عمل کند.

دکتر فرشید فرخ نژاد افزود: تعامل بسیار خوبی میان بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد و علاقه‌مند به توسعه همکاری‌های دوجانبه هستیم. امیدواریم با شناسایی دقیق نقاط قوت همکاری مشترک، بتوانیم در سال ۱۴۰۳ اتفاقات خوبی را در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور با همکاری یکدیگر رقم بزنیم. در بحث عمل به تسهیلات تکلیفی (تسهیلات تبصره ۱۸) تلاش می‌کنیم به تعهدات خود عمل کنیم.

وی تصریح کرد: اوراق صکوک و تأمین مالی جمعی نیز از موضوعات مورد توجه بانک ملت محسوب می‌شوند و تلاش می‌‎کنیم در قالب چند تفاهم‌نامه، دامنه فعالیت‌های مشترک در این حوزه‌ها را گسترش دهیم. بانک ملت تلاش می‌کند بیش از پیش از ظرفیت‌های موجود برای کمک به توسعه زیست بوم نوآوری کشور استفاده کند.

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست گفت: بازیگران متعددی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان نقش‌آفرینی می‌کنند و در این بین، شبکه بانکی کشور نقش بسیار مهمی برعهده دارد.

دکتر روح‌الله ذوالفقاری افزود: همکاری میان صندوق نوآوری و بانک ملت از سال ۱۳۹۹ آغاز شد و طی دو سال اخیر ۲۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ترجیحی توسط بانک ملت به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت شده است؛ همچنین ۱۰۰۰ میلیارد تومان ضمانت‌نامه برای این شرکت‌ها صادر شده است. شرکت‌های دانش‌بنیان، مجموعه‌های بسیار خوش‌حسابی در شبکه بانکی کشور محسوب می‌شوند و بخشی از این موضوع به دلیل حساسیت‌هایی است که در انتخاب و معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان برای دریافت تسهیلات صورت می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • جذب منابع پایدار با رویکرد حفظ و جذب مشتریان محقق می‌شود
  • کارواش های منطقه یک تهران زیر ذره بین بازرسان
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • جزئیات دانلود و بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان
  • تولد اولین گوزن زرد سایت مانشت و قلارنگ ایلام‌
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • تولد اولین نوزاد طرح نفس در کوهدشت