Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، بررسی آمارهای منتشر شده نرخ ابتلای روزانه نشان می‌دهد اگرچه تعداد بیماران جدید شناسایی شده نسبت به قبل نزولی جزئی داشته اما واقعیت امر اینجاست که همچنان روند صعودی نرخ ابتلا نسبت به اول هفته ادامه دارد و این روند می‌تواند عاملی در بروز نگرانی‌های آتی در مدیریت بحران کرونا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان در این زمینه تاکید می‌کنند اگرچه در دوره کوتاه مدت روند نزولی است اما مقایسه میان مدت و دوره‌ای نشان می‌دهد که همواره در مدار صعود قرار داریم و درصورت عادی انگاری و بی‌توجهی به پروتکل‌ها احتمال بروز مشکلات عمده و آغاز پیک ششم در کشور وجود دارد.

این گروه با اشاره به بررسی دقیق آمارها معتقدند رشد 49.32 درصدی نرخ ابتلا و 34.31 درصدی موارد بستری جدید نسبت به ابتدای این نکته را یادآوری می‌کند که هنوز ویروس منحوس فعال است یک اشتباه محاسباتی می‌تواند کانون‌های آلودگی گسترده‌ای در سراسر کشور ایجاد کند که مشکلات و نگرانی‌های قابل توجهی برای نظام بهداشت و سلامت کشور است هرچند اثرگذاری واکسیناسیون گسترده در کشور غیرقابل انکار است.

البته نگرانی کارشناسان دور از واقعیت هم نیست و تغییر معنادار نرخ موارد فوتی بارشدی معادل 8.6 درصد نسبت به اولین روز هفته جاری مهر تاییدی براین مدعاست که باید همواره نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی جدیت داشته و به هیچ عنوان عادی انگاری نداشته باشیم.

از سوی دیگر آغاز اجرای قرنطینه هوشمند از آذرماه 1400 می‌تواند نقطه عطفی قابل قبول در مدیریت پیک‌ بعدی شناخته شود به این دلیل که مسئولان وزارت بهداشت با استفاده از این شیوه در تلاش هستند زنجیره انتقال را شکسته و مانع از شکل‌گیری خوشه‌های گسترده بیماری در سراسر کشور باشند و در عین حال آن گروه از هموطنان که نسبت به مشارکت در طرح ملی واکسیناسیون کوتاهی کرده‌اند را ملزم به رعایت پروتکل‌های تعیین شده ؛ کنند.

استان ایلام/ فوت یک بیمار کرونایی در 24 ساعت گذشته

محمد کریمیان با اشاره به افزایش آمار مبتلایان به کرونا در استان ایلام، اظهار کرد: تاکنون تعداد 65 هزار و 295 هفت نفر بیمار مبتلا به کرونا در کل استان بستری شده‌اند.

وی با بیان آمار بیماران جدید مبتلا به ویروس کرونا طی 24 ساعت گذشته، افزود: در این بازه زمانی 119 مورد مثبت جدید بیماری کرونا در استان شناسایی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام با تاکید بر اینکه در حال حاضر 111 بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان ایلام بستری هستند، تصریح کرد: در 24 ساعت اخیر 28 بیمار جدید در بیمارستان‌ها بستری شدند و تاکنون کل آمار بهبود یافته‌ها 63 هزار و 859 نفر بوده است.

کریمیان گفت: در 24 ساعت گذشته یک مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان مربوط به شهرستان چرداول گزارش شده است و مجموع فوت شدگان ناشی از کرونا تا کنون یک هزار و 149 نفر بوده است.

استان بوشهر/ 70 درصد جمعیت بالای 12 سال واکسن کرونا دریافت کردند

سعید کشمیری از کاهش بیماران کرونایی خبر داد و اظهار داشت: اکنون تعداد بیماران بستری در بخش کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر 63 نفر است.

وی با بیان اینکه روز گذشته 16 بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری شده‌اند گفت: از این تعداد بیمار 2 مورد به کرونا مثبت، قطعی است.

دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر با اشاره به اینکه اکنون 9 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند افزود: از این مجموع موارد بستری در بخش‌های ویژه کرونایی، 2 نفر در وضعیت حاد این بیماری قرار دارند.

کشمیری با اشاره به اینکه فوتی ناشی از ابتلا به کرونا روز گذشته در استان بوشهر به ثبت نرسید گفت: تاکنون 2 هزار و 14 نفر از ابتدای شیوع کرونا در استان بوشهر به علت ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: خوشبختانه روز گذشته 33 بیمار بخش کرونایی با حال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان بوشهر ترخیص شده‌اند، که از این تعداد 6 نفر از آنها مثبت قطعی بوده‌اند.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر با اشاره به اینکه از آغاز شیوع کرونا تاکنون 88 هزار و 600 نفر در استان بوشهر به این ویروس مبتلا شده‌اند خاطر نشان کرد: در راستای واکسیناسیون عمومی 70 درصد جمعیت بالای 12 سال استان بوشهر هر 2 نوبت واکسن کرونا دریافت کرده‌اند و این درحالی است که 90 درصد جمعیت بالای 18 سال استان بوشهر یک نوبت واکسن دریافت کرده‌اند.

استان خراسان جنوبی/ 192 بیمار جدید در 24 ساعت گذشته ثبت شد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار داشت: در شبانه روز گذشته از 316 آزمایش مولکولی 96 بیمار جدید و از 644 تست سریع 96 مورد جدید کرونا شناسایی شد.

کامبیز مهدی زاده افزود: از این تعداد 30 مورد از بیرجند، 5 مورد از خوسف، 4 مورد از درمیان، 11 مورد از زیرکوه، 3 مورد از سرایان، 3 مورد از سربیشه، 18 مورد از طبس، 8 مورد از فردوس، 11 مورد از قاین و 3 مورد از نهبندان شناسایی شد.

وی با بیان اینکه در در حال حاضر 223 بیمار با علائم حاد تنفسی در بیمارستان‌های خراسان جنوبی بستری هستند که 101 نفر کرونا مثبتند، گفت: از این تعداد 19 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند که حال 2 نفر نامساعد است.

مهدی زاده افزود: خوشبختانه در شبانه روز گذشته مورد جدیدی از فوت در استان ثبت نشد و تعداد فوتی‌های ناشی از کرونا همان هزار و 214 نفر است.

وی گفت: همچنین در ادامه عملیات واکسیناسیون کرونا در استان 523 هزار و 654 نفر واکسن نوبت اول،   413 هزار و 318 نفر واکسن نوبت دوم و 2 هزار و 287 نفر دوز سوم واکسن کرونا را دریافت کردند.

استان قزوین/ افزایش 34 درصدی نرخ ابتلا

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین از افزایش 34 درصدی موارد قطعی ابتلای به کرونا در استان خبر داد و اظهار داشت: در 24 ساعت اخیر 179 مورد جدید ابتلای به کرونا در آزمایشگاه‌های کووید استان قزوین شناسایی شد که این آمار نسبت به روز قبل 45 نفر بیشتر است.

جلال رحمانی با اشاره به افزایش 16 درصدی نرخ بستری‌های روزانه کرونایی در استان قزوین گفت: در شبانه‌روز اخیر 60 بیمار کرونایی جدید به دلیل علائم حاد تنفسی در بیمارستان‌های قزوین بستری شدند که این آمار 8 نفر از روز گذشته بیشتر شده است.

وی اضافه کرد: آمار بیماران کرونایی بدحال هم در مقایسه با روز پیش 15.5 درصد افزایش یافته و در حال حاضر 15 بیمار کرونایی با حال وخیم در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان قزوین با اتصال به دستگاه ونتیلاتور نفس می‌کشند که این آمار در قیاس با روز پیش 2 نفر افزایش یافته است.

رحمانی همچنین از تثبیت آمار مرگ‌ومیر روزانه کرونایی استان قزوین برای سومین روز پیاپی خبر داد و گفت: در 24 ساعت گذشته 3 بیمار بدحال ونتیلاتوری به علت شدت علائم بیماری و ضعف شدید جسمانی جان خود را از دست دادند که این آمار نسبت به 2 روز گذشته تغییری نداشته است.

معاون دانشگاه علوم پزشکی قزوین در ادامه به کاهش 21 درصدی آمار بهبودیافتگان کرونایی اشاره کرد و افزود: در شبانه‌روز اخیر 48 بیمار کرونایی با علائم قطعی نقاهت از بیمارستان‌های استان قزوین مرخص شدند که این آمار از روز پیش 13 نفر کمتر است.

رحمانی ادامه داد: در نهایت هم آمار مجموع بستری‌های فعلی کرونایی استان قزوین با 3.5 درصد افزایش به 270 نفر رسید که این آمار در مقایسه با روز قبل 9 نفر افزایش داشته است.

استان کرمان/ روند نزولی بیماری متوقف شد

حمیدرضا رشیدی‌نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه از دو هفته قبل روند نزولی ابتلا به بیماری در استان متوقف شده و در این مدت تعداد بیماران بستری و سرپایی استان اندکی اضافه شده است اظهار داشت: در حال حاضر حدود 650 بیمار در بیمارستان‌های استان بستری است.

وی با بیان اینکه از این تعداد حدود 250 بیمار قطعی و 400 بیمار نیز براساس علائم بالینی بستری هستند گفت: 140 بیمار در آی سی یو و 50 بیمار نیز تحت ونتیلاتور قرار دارند با این وجود هنوز پیک ششم کرونا در کشور و استان کرمان آغاز نشده است.

رشیدی‌نژاد با بیان اینکه 32 مرکز تجمیعی واکسیناسیون در استان کرمان داریم گفت: تزریق واکسن از ابتلای به بیماری جلوگیری نکرده و از شدت، وخامت و عوارض بیماری می‌کاهد و میزان مرگ و میرهای کرونایی را تا اندازه زیادی کاهش می‌دهد.

سعید صحبتی سخنگوی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمان با بیان اینکه در حال حاضر در استان کرمان دو شهرستان ما در وضعیت قرمز کرونا هستند و سه شهرستان ما که شهرستان‌های بزرگ و پر جمعیتی هم هستند در وضعیت نارنجی قرار دارند گفت: در طول هفته گذشته سه شهرستان ما که وضعیت آبی داشتند به وضعیت زرد تغییر رنگ دادند و افزایش مختصری هم در بیماران بستری داشتیم.

سخنگوی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از بیماری کووید 19 تا ظهر امروز اظهار داشت: در حال حاضر تعداد کل موارد بستری مثبت قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان 296 مورد است.

وی ادامه داد: از این تعداد 177 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 34 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 14 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، 13 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و 58  مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان تحت درمان قرار دارند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به بستری 55 بیمار جدید قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان گفت: تعداد کل موارد بستری مثبت کرونا در استان از ابتدای شیوع کووید 19، تاکنون به 42 هزار و 718 مورد رسیده است.

وی به فوت 12 بیمار کرونایی دیگر در استان کرمان اشاره کرد و افزود: مجموع جان باختگان کرونا در استان کرمان از ابتدا به 4 هزار و 999 مورد رسیده است.

صحبتی با بیان اینکه آمار واکسن تزریق شده نوبت اول کرونا در استان کرمان دو میلیون و 18 هزار و 685 مورد عنوان کرد و گفت: واکسن تزریق شده نوبت دوم کرونا در استان را یک میلیون و 492 هزار و 531 مورد است.

استان مرکزی/ 81 بیمار جدید شناسایی شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به آخرین آمار بیماران کرونایی در استان مرکزی اظهار داشت: بر اساس آخرین یافته‌های آزمایشگاهی، 81 بیمار جدید کووید 19 شبانه روز اخیر در استان مرکزی شناسایی شد.

سیدمحمد جمالیان افزود: 21 نفر از بیماران جدید شناسایی شده در این استان برای پیگیری امور تخصصی درمانی در بیمارستان‌ها بستری شدند که 60 نفر از این مبتلایان جدید نیز خدمات درمانی سرپایی دریافت کرده و باید تا زمان منفی شدن جواب آزمایش و درمان نهایی در منزل قرنطینه باشند.

وی تصریح کرد: شمار مبتلایان به کرونا ویروس از زمان شیوع این ویروس تاکنون در استان به 104 هزار و 487 نفر رسید، همچنین متاسفانه یک بیمار کرونایی نیز در این بازه زمانی در استان به‌دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان باخت و شمار فوتی‌های این بیماری به 2 هزار و 943 نفر رسید.

رئیس علوم پزشکی اراک با اشاره به مسئله واکسیناسیون در استان مرکزی گفت: در حال حاضر با تنوع واکسن ها تقریباً 6 نوع واکسن را در امر واکسیناسیون داریم که شامل واکسن‌های سینوفارم، آسترانکا، اسپوتنیک، برکت، پاستوکووک، اسپایپوژن هستند، گروه های پرخطر مثل مادران باردار و بیماران فشار خون مورد نظر ما است و هم چنین مصوب کرده‌ایم که با آنها تماس گرفته شود تا همگی مطلع شوند و برای واکسیناسیون مراجعه کنند.

جمالیان ادامه داد: احتمال وقوع پیک ششم دور از انتظار نیست این درحالیست که تجربه نشان داده زمانیکه کشورهای همسایه گرفتار موج جدید می شوند دو الی سه هفته بعد،کشور و استان ما گرفتار می‌شود.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1118736 برچسب‌ها کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان های استان بیمارستان ها 24 ساعت گذشته کرونا در استان استان کرمان استان بوشهر بیمار کرونایی شبانه روز استان قزوین استان مرکزی استان ایلام موارد بستری تعداد بیمار بستری هستند حال حاضر قرار دارند بیمار جدید شناسایی شد نرخ ابتلا روز گذشته شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۹۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، صابر جباری در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان این که پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان این که روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهارکرد: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است. روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن  ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان این که در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، گفت: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به این که بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می‌داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • افزایش فرزندآوری در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال | روند صعودی زایمان فرزند چهارم و پنجم
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • رشد فرزندآوری در مادران جوان/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در شهرکرد
  • ادامه روند کاهشی قیمت دلار در بازار
  • ریزش قیمت دلار تا ۵۸ هزار تومان!
  • زاگرس برای سومین ماه روند صعودی فروش را حفظ کرد