Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سعید یوسفی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران ضمن گرامیداشت هفته بسیج، برپایی رزمایش دانشجویان جهادگر بسیجی، برگزاری جلسات مطالبه گری گروه‌های جهادی با مسئولان، راه‌اندازی پویش دانشجویی با موضوع بسیج و خدمت رسانی کرونایی و تجلیل از دانشجویان جهادگر بسیجی را از برنامه‌های گرامیداشت سالروز تشکیل بسیج دانشجویی در استان فارس برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یوسفی افزود: مسابقات علمی، جشنواره، اردوهای علمی، نمایشگاه دستاوردهای علمی، سلسله جلسات آموزشی در بحث اشتغالزایی و کارآفرینی، دوره‌ها و کارگاه‌های تخصصی علمی، نشست‌های علمی راه مهندسی، مراسم تجلیل از نخبگان علمی و افتتاح مراکز رشد و تحقیقاتی علمی به مناسبت هفته بسیج در دانشگاه‌های استان فارس برگزار می‌شود.

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی فارس به برگزاری سلسله نشست‌ها با موضوع خانواده و وبینارهایی با موضوع زن و تفکر بسیجی در نگاه امامین انقلاب اسلامی، برپایی کارگاه‌ها و غرفه‌های خدمات مشاوره حقوقی، تحصیلی، روانشناسی، خانواده و مهارت‌های زندگی و اعزام مشاورین به اردوهای جهادی در هفته بسیج اشاره و اضافه کرد: برگزاری برنامه‌های هنری مثل شب شعر، جشنواره شعر، رونمایی از تولیدات هنری رسانه‌ای، تئاتر خیابانی، مسابقات فرهنگی هنری، نمایشگاه عکس، اکران فیلم و مستند از برنامه‌های دیگر بسیج دانشگاه‌های استان در هفته بسیج است.

یوسفی از برگزاری نمایشگاه و اجتماع خادمان راهیان نور دانشجویی در گلزار شهدا، یادواره شهدای دانشگاهی ذیل سومین یادواره شهدای دانشجوی استان فارس و آئین عطرافشانی قبور مطهر شهدا و سرکشی از خانواده معظم شهدا و آسایشگاه جانبازان و معلولین خبر داد و تصریح کرد: پویش «من و رفیق شهیدم»، ذکر خاطرات شهدای دانشجو در فضای مجازی، نشست‌های روشنگری با هدف تبیین مکتب مقاومت و تفکر بسیجی، جلسات نقد درون گفتمانی و آسیب شناسی بین اعضای بسیج دانشجویی، مناظره، تریبون آزاد، کرسی‌های آزاداندیشی، نشست‌های بصیرتی و میزگرد رسانه‌ای به مناسبت بزرگداشت سالروز تشکیل بسیج دانشجویی در دانشگاه‌های استان فارس برگزار می‌شود.

او از اعزام شبکه روشنگران جوان به مساجد و محلات و همچنین سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه توسط دانشجویان بسیجی خبر داد و افزود: چاپ و انتشار نشریه الکترونیکی، نشریه دیواری، ویژه نامه، بروشور، و تولیدات هنری و رسانه‌ای در بستر فضای مجازی، نشریات دانشجویی، حضور دانشجویان ممتاز و نخبه بسیجی در برنامه‌های صدا و سیما و دیدار دانشجویان با ائمه جمعه شهرها به عنوان دیگر برنامه‌های هفته بسیج یاد کرد.

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی فارس با بیان اینکه کارگاه‌های تدبر در قرآن با محوریت دشمن شناسی و آمادگی در مقابل دشمن، دوره‌های خط امام (ره) و توانمندسازی تشکیلاتی ویژه مسئولان و اعضای شورای بسیج دانشجویی دانشگاه‌های سراسر استان فارس به مناسبت هفته بسیج برگزار می‌شود، گفت: برنامه‌های هفته بسیج با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار خواهد شد.

کد خبر 5354130

منبع: مهر

کلیدواژه: بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز هفته بسیج زلزله ویروس کرونا بوشهر زمین لرزه کرمانشاه آمار کرونا خطبه های نماز جمعه بارش برف واکسن کرونا عکس استانها گرگان کتاب و کتابخوانی هفته بسیج شیوع کرونا بسیج دانشجویی برگزار می شود استان فارس هفته بسیج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۰۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، دبیرخانه برنامه ملی آبادایران در راستای اقدامات خود برای ترویج فرهنگ وقف فناورانه و افزایش مشارکت مردمی در رونق اقتصاد دانش‌بنیان و همچنین در راستای هم‌­افزایی با نهاد‌های متولی آبادانی و پیشرفت کشور و استفاده از ظرفیت سامانه‌های تامین­ مالی جمعی خیریه بخش خصوصی، اقدام به عقد توافق­‌نامه با کمیته امداد امام خمینی (ره) و سه شرکت دانش بنیان و فناور فعال در این زمینه کرده ­است.


مراسم اعطای این توافق‌نامه‌ها با حضور حبیب ­الله آسوده، معاون توسعه مشارکت­‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره)، حمیدرضا شکری، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست­ جمهوری، عبدالمجید مرشدی، مدیرکل دفتر تامین­ مالی و توسعه سرمایه­ گذاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و همچنین سه شرکت قاصدک سامانه، مجمع ترنم صبح ­سپید عام­ المنفعه و بنیاد جهادی مهرالرضا (ع) عام ­المنفعه در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برگزار شد.

حمیدرضا شکری دستیار مردمی‌سازی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست­ جمهوری در ابتدای این نشست، گفت: رویکردی که از ابتدای دولت سیزدهم در دستور کار معاونت علمی قرار گرفت، مسئله «نوآوری فراگیر» بود و هدف از این رویکرد انتقال توانمندی ­های زیست بوم فناوری از طرق مختلف به جامعه است.

شکری ادامه داد: از سال ۱۳۹۲ که قانون حمایت از شرکت ­های دانش‌­بنیان کلید خورد تا به امروز جهش قابل توجهی را در رشد شرکت­های دانش‌­بنیان، فناور و خلاق پیش رو داشته ­ایم. از ۵۵ شرکت دانش‌­بنیان به ۱۰ هزار شرکت دانش‌­بنیان رسیده ­ایم و پس از شش سال حمایت از شرکت­‌های خلاق امروز شاهد فعالیت بیش از دو هزار شرکت خلاق هستیم و چیزی حدود ۱۲ هزار شرکت فناور در کشور مشغول فعالیت هستند که البته به تمام این موارد می‌­توان توانمندی نخبگان را هم اضافه کرد.

وی افزود:  برنامه ملی آبادیران، اساسا با یک چنین دغدغه ­ای (بهره­ گیری از توانمندی­‌های زیست بوم علم و فناوری برای محرومیت ­زدایی) کلید خورد و در این راستا سامانه تامین ­مالی جمعی آبادیران سال گذشته ایجاد و امسال با رویکرد جامع تری وارد میدان شده ­است و طی آن می­ کوشیم تا عرصه را برای جمع ­آوری کمک ­های مردمی در بستری مجازی و آنلاین فراهم کنیم.

شکری در ادامه بیان کرد: نهاد‌های متولی آبادانی و پیشرفت، گروه ­های جهادی و مردمی هم می­ توانند در این سامانه تعریف پروژه کنند و معاونت علمی به این پروژه‌ها اعتبار بخشی کرده و بستر لازم جهت کمک دانش‌بنیان­‌ها به رفع نیازمندی ­های مناطق کمتر برخوردار را فراهم می ­کند.

مدیر برنامه ملی آبادیران درباره این توافقنامه توضیح داد:  در توافق­نامه ­ای که امروز با کمیته امداد امام­ خمینی (ره) امضا کردیم، مقرر شد تا این نهاد در کنار معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری از آن دست طرح ­هایی که در راستای ماموریت­ هایش قرار می ­گیرد، حمایت کند.

شکری در خصوص قابلیت ­های این سامانه تامین­ مالی گفت: این سامانه، متصل به سامانه‌های تامین ­مالی جمعی شرکت ­های دانش‌بنیان است و زمینه را برای به کارگیری توانمندی­‌های دانش‌­بنیان به حل مسائل اقشار کمتر برخوردار و مناطق محروم و همچنین تحقق شعار سال که همان جلب مشارکت مردم در حل مسائل کشور است، تسهیل می‌­کند.

در ادامه این نشست، عبدالمجید مرشدی، مدیر کل دفتر تامین ­مالی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری  گفت: اکنون پس از دو دهه از عمر زیست ­بوم فناوری و نوآوری وقت آن رسیده ­است تا ماحصل این دو دهه تلاش خود را در عرصه اقتصاد و تولید ناخالص ملی عرضه کند.

مرشدی ادامه داد: سکو‌های تامین­ مالی از جمله اقداماتی است که می­‌تواند زمینه این اثرگذاری را تسهیل کند.

وی افزود: از رهگذر اقداماتی که در برنامه ملی آبادیران رقم خورد، فرهنگ­سازی خوبی در حال انجام است و می­ تواند به مثابه الگو و مدلی در دیگر عرصه تسری یابد و طرح ­ها وارد بحث­‌های پلتفرمی­ شود و مردم بتوانند در حل مسائل کلان کشور مشارکت کنند.

حبیب‌الله آسوده، معاون مشارکت مردمی کمیته امداد امام ­خمینی (ره)، در ادامه این نشست بر جایگاه  زیست بوم علم و فناوری در حل مسائل کلان کشور تاکید کرد و با ارجاع به بیانات مقام معظم رهبری گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در یکی، دو سال گذشته بر دانش‌­بنیان کردن کسب و کار‌ها تاکید بسیار داشته و شاهد این امر، محوریت شعار سال در سال­‌های گذشته است.

وی  ایجاد ارزش، مشارکت مردم و دانش‌بنیان شدن اقتصاد را سه ضلع اساسی توافق­نامه تامین ­مالی دانست و افزود: محصول این توافق­نامه بی‌شک آبادی ایران و کاهش فقر و نابرابری ­ها است.

معاون مشارکت مردمی کمیته امداد امام ­خمینی (ره) در پایان به دو رویکرد کمیته امداد امام­ خمینی در عملیاتی کردن این توافق­نامه اشاره کرد و گفت: پای­ کار آوردن مشارکت مردم و ترویج فرهنگ زکات مسئله ما است که می­ کوشیم تا با همت مردم و پشتیبانی معاونت علمی این مهم را به انجام برسانیم.

آسوده اضافه کرد: توافق با سامانه‌های تامین ­مالی جمعی محدود به این سه شرکت نبوده و سامانه‌هایی که تمایل به همکاری با سامانه تامین مالی جمعی آبادیران دارند، می‌توانند با دبیرخانه برنامه ملی آبادیران تعامل کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • هفته فرهنگی فریدن برگزار می‌شود
  • جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی برگزار شد
  • محرومیت زدایی از چهره فارس با اجرای بیش از هزار برنامه جهادی
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • با شعار «خدمت بی‌منت» در خدمت مردم هستیم
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • نشست‌های تبیین و تعالی در ۲۸۰ حوزه و کانون بسیج سیستان و بلوچستان برگزار شد