Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، روزنامه ایتالیایی ایل سوله گزارش داد: صدای پای موج چهارم ویروس کرونا به گوش می رسد و اروپا در این رابطه در صف اول قرار دارد.

این رسانه با توجه به آمار و ارقام اوضاع را نگران کننده توصیف کرده و نوشت: در اتریش، مقامات به دنبال افزایش تدابیر محدود کننده هستند. بر اساس مقررات جدید، افراد بالای ۱۲ سال که هنوز واکسن نزده اند به جز در موارد ضروری مانند کار، خرید و تزریق واکسن اجازه ندارند از منازل خود خارج شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرایت ویروس در آلمان نیز افزایش قابل توجهی داشته است.

در فرانسه استفاده از ماسک بار دیگر در مدارس ابتدایی اجباری شده است.

انگلیس بر خلاف سایر نقاط اروپا حرکت می کند و به دز تقویتی یا یادآوری واکسن کرونا روی آورده است. این یک خبر خوش است، زیرا همه شاخص ها در این کشور رو به کاهش گذاشته است.

هلندی ها در سه هفته آینده قرنطینه جزیی را اجرا خواهند کرد. رستوران ها در این کشور در ساعت ۸ شب به وقت محلی تعطیل می شوند و فروشگاه های عرضه کننده کالاهای اساسی تا ساعت ۶ بعد از ظهر باز هستند. همچنین تعداد اماکنی که ارائه مجوز واکسن در آنها  الزامی است در این کشور افزایش یافته است.

با ورود موج چهارم کرونا، اروپا مقررات را برای افراد واکسن نزده سخت تر کرده است.

روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی در این زمینه نوشت: برخی از مقامات اروپایی اقدامات جدید در اتریش را بسیار سختگیرانه قلمداد می کنند. بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس در قبال دستور استفاده از ماسک و مجوز های سلامت مقاومت کرده است.

در آلمان برخی از ایالت ها استفاده اجباری از ماسک را آغاز  و به غیر از تست های منفی برای ورود به مراسم های عمومی تزریق واکسن را اجباری کرده اند.

دولت ایتالیا در روزهای اخیر اعلام کرده که رانندگان تاکسی فقط اجازه دارند دو مسافر سوار کنند مگر این که آنها افراد یک خانواده باشند و مقامات بهداشتی یا پلیس می توانند از تردد قطارهایی که مسافران درآنها علائم دارند جلوگیری کنند.

یونان در ماه جاری از افراد واکسن نزده خواسته تست پی سی آر برای دسترسی خدمات عمومی، بانک ها، مغازه ها و سالن ها را ارائه دهند. آنها حین ورود به کافه و رستوران ها نیز باید همین مقررات را رعایت کنند. دولت یونان گفته به دنبال اقدامات بیشتری علیه افراد واکسن نزده است.

در فرانسه افراد بالای ۶۵ سال از ۱۵ دسامبر واکسن تقویتی دریافت می کنند تا اجازه استفاده از رستوران ها، موزه ها و مترو در مسافت های طولانی را داشته باشند.

واکسیناسیون در بیشتر کشورهای جهان از میزان مرگ و میر ناشی از کرونا کاسته است اما به نظر می رسد آغاز زمستان و برخی سهل انگاری ها از جمله رعایت نکردن دستورات استفاده از ماسک، حفظ فاصله اجتماعی و مهم تر از همه افرادی که در مقابل دریافت واکسن مقاومت می کنند، بسیاری از کشورها را با خطر شیوع دوباره کرونا مواجه کرده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا قاره اروپا قرنطینه واکسن کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا قاره اروپا قرنطینه ویروس کرونا قاره اروپا قرنطینه واکسن کرونا واکسن نزده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۰۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون

آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌‌ ایجاد کند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از 150 کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین 60 تا 80 درصد مؤثر است.

کانادا 13.6 میلیون دوز واکسن آسترازنکا را دور می‌ریزد!

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا 100 میلیون پوند برای حدود 50 قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن؛ ۵۰ قربانی شکایت کردند
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • ناکامی متا در مقابله با اطلاعات نادرست پیش از انتخابات
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال