Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/البرز مدیرکل تعاون،کارورفاه اجتماعی استان البرز در رویداد کافه کارآفرینی شرکت نگارین گستر البرز گفت: هدف از ایجاد کافه‌های کارآفرینی آشنایی صاحبان ایده‌های جدید با مهارت‌های کارآفرینی، خلق ایده‌های جدید، آماده نمودن بسترهای نوین در کارافرینی، الهام گیری از کارآفرینان موفق و ایجاد انگیزه در بین جوانان و صاحبان ایده برای تبدیل شدن به یک فرد کارآفرین و نوآور در یک بستر دور از تشریفات رسمی و اداری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، حسین فلاح نژاد در این برنامه که به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی با حضور کارافرینان پیشکسوت، متخصصان، ایده پردازان بخش کارافرینی ومشاوران این حوزه استان در شرکت نگارین گستر برگزار شد اظهار کرد: با توجه به اینکه در حال حاضر برخلاف گذشته رویکرد جوانان به مشاغل پشت میز نشینی و اداری تغییر کرده و این نوع از اشتغال هم به لحاظ میزان درآمد و نیز ساختار ومحدودیت مشاغل استخدام محور دیگر برای جوانان جذابیتی ندارد بنابراین باید نسبت به تغییر رویکرد به سمت فرایندهای دیگری مانند کارآفرینی اقدام کرد تا بتوانیم بحث اشتغال و تولید را تقویت کنیم.

وی ادامه داد: امروزه در حوزه خدمات در کشورهای پیشرفته صنعتی دنیا عدد بالایی را به بخش خدمات اختصاص داده اند  و کشورهای توسعه یافته به این نتیجه  رسیده اند که برای موفقیت در  اشتغال و اقتصاد باید کارافرین باشند واولیت اصلی این کشورها  کارافرینی و ایجاد یک کسب وکار برای هر فرد است و ما نیز در کشورمان باید این نگرش را بیش از گذشته توسعه دهیم.

فلاح نژاد با اشاره به اینکه باید طوری در خصوص فعالیت های کارآفرینی در فضاهایی مانند کافه کارآفرینی فعالیت کرد که گفتمان کارافرینی را به یک هویت اجتماعی  تبدیل نماییم اظهار کرد: یکی از مهمترین لوازم کارآفرینی ایده پردازی و خلاقیت است و خوشبختانه خلاقیت؛ قابلیت اموزش دادن را دارا است  یعنی اینکه ما  باید با کمک کارآفرینان موفق به سمتی برویم که به دیگران فرایند ایده پردازی و خلاقیت را آموزش دهیم و در وزارت تعاون،کارورفاه اجتماعی نیز در راستای ایجاد فرهنگ کارافرینی و فرهنگ اشتغال خود ساخته توسط افراد کارهایی بسیار خوب وموثری انجام شده است که ما نیز در استان البرز در این اداره کل آن را دنبال و محقق می کنیم.

مدیرکل تعاون،کار روفاه اجتماعی افزود: ما در استان البرز ۱۹ مرکز خدمات مشاوره کارافرینی و۴ مرکز شتاب دهنده  و یک کافه کارآفرینی دارای مجوز از اداره کل را ایجاد نموده ایم که به متقاضیان مشاوره در زمینه های کارآفرینی می دهند همچنین مشکلات افراد را در موضوع کارآفرینی را پوشش داده و در جهت توسعه فرهنگ کارآفرینی بصورت موثری در استان البرز فعالیت می کنند و ما نیز در بخش دولتی بسترهای لازم را به لحاظ فاز دولتی فراهم می کنیم تا بخش خصوصی در این حوزه بتواند قدم موثر تری بردارد و هفته جهانی کارآفرینی فرصت خوبی برای انعکاس این فعالیت ها است.

وی یاد آور شد: از آنجایی که مهمترین مشکل اجتماعی بیکاری وموضوع اشتغال است؛ کارآفرینی با ایجاد فرصت مناسب جهت شاغل کردن افراد نقش بسیار مهمی در کاهش معضلات اجتماعی خواهد داشت.

فلاح نژاد در خصوص توسعه بیشتر کافه های کارآفرینی خاطر نشان کرد: کافه های کارافرینی فضایی را فراهم می‌کند که  افراد بتوانند افراد و همفکران نظیر خود را پیدا کنند  و این  فضا قرار است گسترش یابد تا همگان در کنار هم بتوانند از تجربیات بزرگان و پیشکسوتان و صاحبان ایده که در این حوزه کار کرده اند استفاده نموده  و از این فرصت بهره مند شوند و این کافه ها فرصتی برای تبادل تجربه وبارش افکار افراد مستعد در جهت تقویت ارزش کارآفرینی و توسعه روز افزون در کشور فراهم می آورند.

وی تصریح کرد: خوشبختانه استان البرز از استان های بسیار خوب و قوی در حوزه کارافرینی است و صنایع بسیار ذی قیمتی در استان مستقر هستند همچنین جوان های فوق العاده توانمند دارد که کارهای بسیار خوبی را در زمینه های مختلف کارافرینی شروع کرده اند وما در حوزه کارافرینی چه به لحاظ تئوری و چه به لحاظ عملی جز استان هایی هستیم که نقش ملی در کشور داریم در این راستا ما در این اداره کل بعنوان بخش دولتی برای توسعه کارآفرینی آمادگی داریم تا هر گونه مانع و چالش فرا روی کارآفرینان استان را با تعامل وهمکاری با نهادهای ذیربط در این خصوص مرتفع نماییم.

در ادامه این نشست هر یک از کارآفرینان حاضر دغدغه های بخش کارآفرینی وراهکارهای توسعه این رویکرد در استان را مطرح نموده و در پایان از سوی مدیرکل تعاون،کارورفاه اجتماعی استان البرز از کارآفرینان برتر و برگزیده و فعال استان با اهدای لوح تقدیر تجلیل بعمل آمد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی تعاون کار و رفاه اجتماعی استان البرز استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۱۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای قلیان اکسیژن در کافه‌های تهران چیست؟

رئیس مرکز تحقیقات پیشگیری و کنترل دخانیات دانشگاه علوم‌ پزشکی شهید بهشتی درباره اجرای طرح مطالعاتی قلیان اکسیژن در ۱۰ استان توضیح داد.

به گزارش مشرق، اخیرا بحث عرضه نوعی خاصی از قلیان تحت عنوان «قلیان اکسیژن» در برخی کافی شاپ‌ها و قهوه‌خانه‌ها خبرساز شده؛ موضوعی که ظاهرا در راستای اجرای طرح مطالعاتی وزارت بهداشت در ۱۰ استان کشور است؛ چراکه متخصصان و مسوولان سلامت همواره نسبت به شکستن قبح استعمال قلیان در میان خانواده‌ها و استعمال آن به صورت گروهی و سرگرمی و نهایتا هم افزایش چندین برابری مصرف آن در زنان و مردان و بروز عوارض قلبی و تنفسی ناشی از آن در سنین پایین‌تر، هشدار داده‌اند.

دکتر غلامرضا حیدری مجری طرح مطالعاتی بررسی «قلیان اکسیژن» در واکنش به اخبار و فضای ایجاد شده درباره این طرح مطالعاتی، با تاکید بر اینکه «قلیان اکسیژن» استانداردهای وزارت بهداشت را دارد، اظهار کرد: مقدار گازهای اکسیژن و نیتروژن موجود در «قلیان اکسیژن» تنظیم شده و استاندارد است و حدود ۱۰ سال از زمان ثبت اختراع رسمی این دستگاه در کشور می‌گذرد.

ماجرای گاز خنده در قلیان اکسیژن

رئیس مرکز تحقیقات پیشگیری و کنترل دخانیات دانشگاه علوم‌ پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اخبار منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی درباره قلیان اکسیژن خاطرنشان کرد: ادعای استفاده از گاز خنده در قلیان اکسیژن در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که در پاسخ به ادعاهای مطرح شده باید گفت، استفاده از گاز خنده در قلیان اکسیژن صحت ندارد.

وی درباره ترکیب گازهای قلیان اکسیژن گفت: سهم اکسیژن از ترکیب گازهای به کار گرفته شده قلیان اکسیژن حدود ۸۰ درصد است و نیتروژن می‌تواند به میزان ۵ درصد به ترکیب گازها اضافه شود.

مجری طرح مطالعاتی بررسی دستگاه پاک‌دم ادامه داد: «اکسید نیتروژن» که با «گاز خنده» شناخته می‌شود، در قلیان اکسیژن وجود ندارد. «انتونوکس» که یک گاز بی‌ضرر به حساب می‌آید در قلیان اکسیژن استفاده می‌شود. پژوهش‌های متعددی درباره «انتونوکس» در سطح جهان انجام شده، یافته‌های این مطالعات از بی‌ضرر بودن این گاز حکایت می‌کند.

گاز انتونوکس اعتیادآور است؟

حیدری درباره اعتیادآور بودن انتونوکس اظهار کرد: انتونوکس از مسائلی مانند «ایجاد وابستگی»، «اعتیادآوری» و «گازهای خنده‌آور» تهی است. با توجه به ویژگی‌های انتونوکس باید گفت ادعاهایی که در ارتباط با قلیان اکسیژن مطرح شده یک بازی رسانه‌ای است.

وی درباره طرح مطالعاتی بررسی دستگاه پاکدم اظهار کرد: بررسی دستگاه پاکدم که توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام می‌شود یک طرح مطالعاتی به حساب می‌آید. این طرح مطالعاتی مورد تایید وزارت بهداشت واقع شده و «کد اخلاق» دارد.

نتایج تحقیقات؛ ملاک تصمیم‌گیری درباره قلیان اکسیژن

رئیس مرکز تحقیقات پیشگیری و کنترل دخانیات دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه در این طرح مطالعاتی افرادی که از قلیان اکسیژن استفاده می‌کنند مورد نظرسنجی قرار می‌گیرند، افزود: هدف از اجرای نظرسنجی این است که مصرف‌کنندگان قلیان‌ اکسیژن را ارزیابی کنیم. این ارزیابی‌ها به منظور بررسی مشکلات و عوارض احتمالی ناشی از مصرف قلیان اکسیژن است. با توجه به مشکلات و عوارض احتمالی ناشی از استعمال قلیان اکسیژن برای آینده این دستگاه تصمیم می‌گیریم.

وی گفت: در حال حاضر، قلیان اکسیژن در برخی استان‌ها مورد بررسی و تحقیق قرار گرفته است. پاسخ به پرسش‌های «آیا قلیان اکسیژن عوارض دارد؟» و «آیا قلیان اکسیژن می‌تواند به عنوان یک دستگاه بی‌ضرر معرفی شود؟» به عنوان پرسش‌های این طرح مطالعاتی طرح شده‌اند. پاسخ به این پرسش‌ها به گذر زمان نیاز دارد. این پروژه تحقیقاتی باید به مدت یک یا ۲ سال انجام شود که بتوان به پرسش‌های مطرح‌شده پاسخ داد.

اجرای طرح مطالعاتی در ۱۰ استان کشور

حیدری افزود: طرح مطالعاتی قلیان اکسیژن در شهر تهران انجام شده و مصرف‌کنندگان این دستگاه با «تست تنفسی» مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند. نتایج تست تنفسی مصرف‌کنندگان قلیان اکسیژن نشان می‌دهد وضعیت تنفسی آنها نسبت به افراد عادی، کاملا بالاتر است. نتایج به دست آمده می‌تواند ما را به مسیری هدایت کند که قلیان اکسیژن، مشکلات سلامتی ندارد.

وی افزود: البته تاکید می‌کنم که به طور قطع، اظهارنظر نهایی درباره قلیان اکسیژن به بررسی‌های کامل‌تر نیاز دارد. در نظر داریم افرادی که از قلیان اکسیژن استفاده می‌کنند در ۱۰ استان کشور مورد ارزیابی قرار دهیم. بازهم تاکید می‌کنم اخبار مربوط به عوارض و اعتیادآوری قلیان اکسیژن، یک بازی رسانه‌ای و کذب محض است.

رئیس مرکز تحقیقات پیشگیری و کنترل دخانیات دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی درباره جزئیات اجرای طرح تحقیقاتی قلیان اکسیژن اظهار کرد: مراکزی که قلیان‌های دخانی ارائه می‌دهند به صورت داوطلبانه در طرح تحقیقاتی شرکت می‌کنند. بر اساس استانداردهای وزارت بهداشت، درصد گازهای اکسیژن و نیتروژن قلیان اکسیژن تنظیم می‌شود. طرح تحقیقاتی در ۳ استان تهران، البرز و آذربایجان شرقی آغاز شده، همچنین امور مربوط به این طرح تحقیقاتی در استان بوشهر و شهر جیرفت در استان فارس در حال انجام است.

وی ادامه داد: استان‌های مازندران، زنجان، هرمزگان نیز به طرح تحقیقاتی قلیان اکسیژن اضافه می‌شوند.

طرح تحقیقاتی قلیان اکسیژن یک یا ۲ سال زمان نیاز دارد

حیدری درباره جامعه آماری طرح مطالعاتی قلیان اکسیژن نیز گفت: تعداد مراکز عرضه قلیان‌های دخانی که در طرح مطالعاتی لیان اکسیژن شرکت کرده‌اند باید به «حجم نمونه» که در طرح علمی برآورد شده، برسند. میزان جامعه آماری باید به نحوی باشد که آمار و ارقام خروجی طرح تحقیقاتی از منظر آماری، «معنی‌دار» و «قابل تایید» باشد. این طرح تحقیقاتی به یک یا ۲ سال زمان نیاز دارد که میزان داده‌های مورد نظر جمع‌آوری شود. پس از جمع‌آوری داده‌ها، آنالیزهای مورد نیاز انجام می‌شود.

چرایی اجرای طرح مطالعاتی قلیان اکسیژن

وی درباره چرایی اجرای طرح مطالعاتی قلیان اکسیژن گفت: سال‌ها است علیه دخانیات مبارزه می‌کنیم و با اقداماتی در نظر داریم میزان مصرف دخانیات را کنترل و محدود کنیم. برنامه‌هایی با هدف کنترل دخانیات طی سال‌های گذشته مطرح شده اما شکست‌ خورده‌اند. همچنین ممنوعیت‌های استعمال دخانیات اثربخش نبوده‌اند و جرائم مربوط به تخلفات دخانیاتی به خوبی اجرا نشده‌اند.

حیدری با بیان اینکه متاسفانه قلیان در کشور به ویژه در میان جوانان به وفور استعمال می‌شود، افزود: مصرف قلیان در جمعیت نوجوان در حال افزایش است. بررسی‌ها بیانگر این است تفاوتی در ارتباط با میزان مصرف قلیان در میان زنان و مردان وجود ندارد؛ این در حالیست که میزان مصرف سیگار در میان مردان نسبت به زنان ۱۰ برابر بیشتر است. آمار و ارقام بیانگر این است که حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد افراد بالای ۲۵ سال، چه مرد و چه زن قلیان استعمال می‌کنند.

رئیس مرکز تحقیقات پیشگیری و کنترل دخانیات دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه قلیان در میان جامعه ایرانی ورود کرده، افزود: قلیان در میان خانواده‌ها، اماکن تفریحی و جمعیت جوان کشور ورود کرده است. میزان دود هر وعده استعمال قلیان معادل استفاده از ۱۰۰ نخ سیگار است.

حیدری درباره تنباکوهای مورد استفاده در قلیان‌ها گفت: تنباکوها غیراستاندارد به حساب می‌آیند و عمدتاً با آلودگی‌های محیطی، میکروبی و قارچی همراه هستند. زغال‌هایی هم که در قلیان استفاده می‌شوند زمینه‌ساز مسمومیت با مونوکسیدکربن هستند.

رئیس مرکز تحقیقات پیشگیری و کنترل دخانیات دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی افزود: متاسفانه در ارتباط با کنترل مصرف قلیان هیچ برنامه‌ریزی کاملی وجود ندارد. با توجه به افزایش استعمال قلیان در میان جوانان و نوجوانان شاید بتوان گفت باید به انتظار افزایش بیماری‌های تنفسی و قلبی_عروقی در سنین جوانی بنشینیم. در حالی که بیماری‌های تنفسی و قلبی_عروقی معمولا در دهه‌های پنجم یا ششم زندگی بروز می‌کنند. شرایط به واسطه استفاده از قلیان به نحوی است که افراد ۲۰ و ۳۰ ساله دچار برونشیت مزمن و بیماری‌های قلبی هستند.

دستگاه قلیان اکسیژن «تایید نهایی» را نگرفته است

حیدری با بیان اینکه عوارض مصرف قلیان باید در کانون توجه قرار گیرد، افزود: بهره‌ گرفتن از راهکارها و روش‌های علمی در جهت کنترل مصرف دخانیات باید در کانون توجه قرار گیرد. به نظر می‌رسد قلیان اکسیژن شاید بتواند جایگزین قلیان‌های دخانی شود.

وی تاکید کرد: در حال حاضر، دستگاه قلیان اکسیژن «تایید نهایی» را نگرفته است. اگر نتایج تحقیقات و شرایط طوری باشد که این دستگاه جایگزین قلیان‌های دخانی شود، یک گام موثر در جهت حفظ سلامتی جامعه به حساب خواهد آمد. اما در مجموع اظهارنظر درباره قلیان اکسیژن منوط به بررسی‌های کامل‌تر بوده و نتایج تحقیقات؛ ملاک تصمیم‌گیری در این باره خواهد شد.

منبع:همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • افتتاح تعاونی شکوفایی خلاقیت در شیروان
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • ماجرای قلیان اکسیژن در کافه‌های تهران چیست؟
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • جای خالی خلاقیت در صنعت بازی سازی/ از نظر کمی رشد مطلوبی نداشیم
  • "الف تا" رویدادی برای ارائه خلاقیت‌های آموزشی معلمان در سطح بین‌المللی
  • مستند «آقای خاص» کشتی برای اولین بار از تلویزیون
  • فرزاد حسنی «آقای خاص» را روایت می‌کند