Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی مدیر عامل سازمان فاوای شهرداری مشهد گفت: در حال برنامه‌ریزی هستیم تا صدور قبوض کاغذی نوسازی و کسب و پیشه را متوقف کرده و قبوض را به‌ صورت پیامکی برای شهروندان ارسال کنیم.

محمدجواد رجائیان اظهار کرد: این درحالی است که در کناربرنامه‌ریزی برای ارسال پیامک، میزان عوارض همزمان از طریق درگاه اینترنتی نیز قابل مشاهده و پرداخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: شهرداری‌ها طبق قانون و مشابه سایر شرکت‌های خدمات‌رسان مانند شرکت‌های آب و برق و گاز بخشی از هزینه خدمات ارائه شده را از مشترکان که در شهرداری شهروندان هستند دریافت می‌کنند.

مدیر عامل سازمان فاوای شهرداری مشهد تصریح کرد: این هزینه در قالب صدور قبض عوارض عمران، نوسازی و خدمات شهری برای واحدهای مسکونی و عوارض کسب و پیشه برای واحدهای تجاری چاپ و معمولا سالی یک نوبت توزیع می‌شود.

رجائیان با بیان اینکه شهرداری مشهد از سال ۱۳۹۰ امکان پرداخت الکترونیک انواع قبوض را فراهم کرده و وب سایتی نیز برای همین منظور ایجاد شده بود، اظهارکرد: با این وجود مراجعه به شهرداری همچنان وجود داشت که عمدتا برای سوال از نحوه محاسبه این عوارض بود.

وی ادامه داد: بررسی های انجام شده ما را به این جمع‌بندی رساند که ۲ موضوع را برای رفع این مشکل در دستورکار قرار دهیم. در همین مسیر ابتدا سامانه نرم‌افزاری و درگاه اینترنتی مورد بازنگری قرار گرفت و ساده‌سازی شد. دوم اینکه تیم پاسخگویی شکل گرفت تا در صورت لزوم نحوه استفاده از این خدمات را به‌صورت تلفنی به شهروندان آموزش داده و در مورد روش محاسبه عوارض نیز توضیحات لازم را به شهروندان ارائه دهند.

رجائیان گفت: نکته دیگر اینکه سوابق پرداخت‌هایی که در سال‌های گذشته انجام شده نیز در پرونده الکترونیک هر واحد مسکونی یا تجاری در دسترس مردم قرارداده شده است. 

به گزارش روابط عمومی سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد، وی با اشاره به اینکه سامانه مورد نظر مشابه سایر سامانه‌های شهرداری برای سهولت دسترسی در آدرس sm.mashhad.ir قرار گرفته، تصریح کرد: مجاوران می‌توانند برای پاسخگویی به این وبسایت مراجعه کنند. 

مدیر عامل سازمان فاوای شهرداری مشهد با بیان اینکه این مدل جدید پاسخگویی اخیرا طراحی و وبسایت جدید هم طی چندماه اخیر راه اندازی شده، خاطرنشان کرد: آموزش شهروندی و اعلام اطلاع‌رسانی این موضوع را تازه شروع کرده‌ایم و هنوز برآورد دقیقی از کاهش مراجعات نداریم و پس از بررسی ظرف چند ماه آینده نتایج تاثیر آن بر کاهش حضوری مردم در شهرداری اعلام خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهرداری مشهد عوارض نوسازی شهرداری مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۱۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشهد با کمبود ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس مواجه است

مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری مشهد گفت: ۱۷۰۰ اتوبوس باید به ۲۷۰۰ اتوبوس برسد که بتواند کمبود ناوگان آنها را جبران کند.

محسن شریعتی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در مجموعه شهرداری مشهد در حال حاضر ۱۷۷۰ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس در ۱۶۷ خط فعالیت می‌کنند و در ۳۷۰۰ جایگاه مسافر و ۱۷ پایانه اتوبوسی به مسافران ارائه خدمت می‌کنند.

وی با اشاره به مدل اتوبوس‌ها که ۱۲ متری و ۱۵ متری در سه‌محور و دو کابین هستند، افزود: انبوه اتوبوس‌های تندرو خطوط اصلی را خدمات می‌دهند، اما در بعضی خطوط که محدودیت‌هایی از جمله حاشیه شهر و تردد ماشین‌های سنگین وجود دارد که وسایل حمل‌ونقل دیگری مسافران را به پایانه‌ها و خطوط اصلی اتوبوس‌های تندرو منتقل می‌کنند.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد ادامه داد: به ازای هر اتوبوس به صورت استاندارد باید دو و نیم برابر راننده وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: ۱۷۰۰ اتوبوس باید به ۲۷۰۰ اتوبوس برسد که کمبود ناوگان اتوبوس‌رانی برطرف شود.

شریعتی با اشاره به محدودیت‌های به وجود آمده در خصوص استفاده از رانندگان پایه یک، کمبود نیرو در کلان‌شهرها و هزینه خرید اتوبوس تصریح کرد: عمدتاً تمام پتانسیل منابع انسانی به کار گرفته نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری این نمایشگاه یک عامل مثمرثمر در انتقال تجربیات و به دست آوردن اطلاعات جدید است.

کد خبر 750109

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات توان بخشی در اردوی جهادی توان آوران در حاشیه شهر مشهد
  • مشهد با کمبود ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس مواجه است
  • تحقق ۱۲۴ درصدی درآمد حاصل از عوارض ساختمانی در قم
  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند
  • بیش از ۱۲۲ میلیارد تومان عوارض آلایندگی در اراک پرداخت شد
  • هدف شهرداری از عقد قرارداد با چینی‌ها نوسازی ناوگان بوده است
  • واریز تسهیم عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری ها
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • سازمان فرهنگی شهرداری مشهد برای دهه کرامت چه برنامه‌هایی دارد؟