Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمدصادق معتمدیان روز چهارشنبه‌ در دیدار با سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در ارزروم ترکیه با اشاره به ظرفیت‌های آذربایجان غربی در حوزه‌های مختلف، اظهار داشت: تاکنون از ظرفیت‌های استان و منطقه برای پیشرفت و محرومیت‌زدایی آذربایجان غربی استفاده نشده است.

وی ترکیه را یکی از مهمترین کشورهای همسایه جمهوری اسلامی ایران در مرز با آذربایجان غربی عنوان کرد و گفت: این استان می‌تواند با فعال کردن دیپلماسی منطقه‌ای به عنوان منطقه پیشرو در توسعه روابط بین دو کشور مطرح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار آذربایجان‌غربی افزایش مراودات سیاسی و اقتصادی با کشور های همسایه و به ویژه کشور ترکیه را مورد تاکید قرار داد و افزود: موانع و مشکلات پیش روی توسعه تجارت خارجی در استان شناسایی و برطرف می‌شود.

معتمدیان بیان کرد: در کنار گسترش ارتباطات استان‌های مرزی با کشور ترکیه،  افزایش مبادلات اقتصادی، ایجاد ارتباط با استان‌های عمقی ترکیه نیز در دستور کار مدیران آذربایجان غربی قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به نگاه ویژه ریاست جمهوری به استان‌های مرزی و استفاده از ظرفیت‌های این استان‌ها در توسعه تجارت بین‌الملل، افزود: با افزایش اختیارات استانداران، بسیاری از مسایل و مشکلات استانی، در خود استان حل می‌شود.

استاندار آذربایجان‌غربی با تاکید بر نگاه منطقه‌ای در ایجاد ساختارها در استان، افزود: تقویت و توسعه زیرساخت‌های عمرانی این منطقه با رویکرد اقتصادی در استان و فراهم شدن زمینه حضور سرمایه‌گذاران پیگیری خواهد شد.

معتمدیان ادامه داد: زیر ساخت‌های آذربایجان غربی در راستای فعال کردن بخش خصوصی صورت می‌گیرد تا سرمایه گذاران بتواند بدون هیچ دغدغه‌ای در این استان سرمایه‌گذاری کنند.

سجاد سلطان زاده سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در ارزروم ترکیه در این دیدار با اشاره به نقش آذربایجان غربی در افزایش تعاملات اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و ترکیه، گفت: این استان می‌تواند در تحقق برنامه‌های اقتصادی ۲ کشور نقش مهم و کلیدی ایفا کند.

آذربایجان غربی پنج مرز رسمی با ترکیه، عراق و نخجوان دارد که شامل بازرگان ماکو، رازی خوی و سرو ارومیه در مرز ترکیه، صنم بلاغی پلدشت در مرز نخجوان و تمرچین پیرانشهر در مرز شمال عراق است.

برچسب‌ها سرکنسولی جمهوری اسلامی ایران آذربایجان غربی محمدصادق معتمدیان ارومیه ترکیه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سرکنسولی جمهوری اسلامی ایران آذربایجان غربی سرکنسولی جمهوری اسلامی ایران آذربایجان غربی محمدصادق معتمدیان ارومیه ترکیه جمهوری اسلامی ایران آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۲۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت ۱۰ میلیارد‌ دلاری ایران و پاکستان با توسعه زیرساخت‌ها

وزیر راه از دستور کار قرار گرفتن تهاتر کالا با پاکستان خبر داد و گفت:‌با توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای و بندری تجارت ۱۰ میلیارد دلاری دو کشور محقق می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مهرداد بذرپاش رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان وجود بنادر مهم پاکستان از جمله کراچی و موقعیت بنادر ایران از جمله بندر چابهار و دسترسی به آب‌های آزاد را فرصت مناسبی برای توسعه روابط اقتصادی دو کشور دانست و اظهار کرد: توسعه بنادر پاکستان و ایران از دیگر موضوعاتی بود که در دیدارهای دوجانبه مطرح شد.

وی با بیان این‌که دستیابی به این هدفگذاری 10 میلیارد دلاری تجارت دو کشور نیازمند توسعه جدی زیرساخت‌ها از جمله بنادر و تسهیل تردد کامیون‌ها در مرزهای دو طرف است، افزود: مرز ریمدان، میرجاوه و پیشین میان ایران و پاکستان وجود دارد که دو مرز آن‌ها نسبتاً جدید است و باید تردد از این مرزها تسهیل شود.

وی از طرح اجازه حمل یکسره بار توسط کامیون‌های ایرانی به داخل پاکستان خبر داد و افزود: این موضوع هم سرعت تردد و هم حجم انتقال بار را افزایش می‌دهد.تسهیل تردد جاده‌ای و توسعه زیرساخت‌ها در دو طرف مورد بحث قرار گرفت و مطرح شد که هم توسعه پارکینگ‌ها و هم مناسب‌سازی معابر تردد باید موردتوجه قرار گیرد.

وی یادآور شد: مشکلات برخی رانندگان ایرانی در خصوص لزوم اخذ ویزا و اجازه ورود تنها تا 50 کیلومتر به کشور پاکستان از جمله دغدغه‌هایی بود که با طرف پاکستانی مطرح و مقرر شد این موضوع در دستور کار قرار گیرد.

وزیر راه و شهرسازی گفت: موضوع همکاری‌های هوایی از جمله افزایش پروازها به‌ویژه بین لاهور و مشهد یا تهران مطرح شد. بر این اساس مقرر شد با برقراری پرواز میان تهران و اسلام‌آباد توسط شرکت‌های ایرانی، بستر تردد راحت‌تر تجار دو کشور فراهم شود.

بذرپاش با بیان طرح موافقت‌نامه تجارت آزاد دو کشور، اضافه کرد:تعدادی موافقت‌نامه پیشنهادی از سوی سازمان‌های ایرانی به‌طرف پاکستانی ارسال شده بود که تا کنون نظر موافق یا مخالفی از سوی پاکستان اعلام نشده، به همین منظور قرار شد کارگروهی در وزارت مربوطه تشکیل و نشست‌های مجازی با سازمان‌های هم تراز برگزار شود تا هرچه سریع‌تر در مورد موافقت‌نامه‌ها نظر بدهند. همچنین نشست بعدی در سطح معاونان وزیر در تهران برگزار شود.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان، تهاتر کالا را از دیگر موضوعات مورد بحث طرفین اعلام کرد که در دستور کار برای پیگیری بیشتر قرار گرفت.

بذرپاش با اشاره به روی کار آمدن دولت جدید در پاکستان ابراز امیدواری کرد توسعه همکاری‌ها با جدیت در دستور کار قرار گیرد و توافق‌نامه‌ها به سرانجام برسد.

وی یادآور شد: پاکستان به دلیل مجاورت مرزی قابل توجه با کشورمان و بازار بزرگی که دارد، فضای مناسبی برای فعالان اقتصادی ایرانی است و باید زیرساخت‌ها برای دسترسی هرچه آسان‌تر تجار و بازرگانان ایران به این بازار فراهم شود که در نهایت توسعه اقتصادی کشور را به دنبال دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می‌آیند
  • معرفی مدیرکل جدید راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی
  • ۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می آیند
  • آمادگی بندر چابهار برای تسهیل تجارت اقتصادی با کشور تاجیکستان
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار
  • رئیسی: توسعه همکاری با کشورهای همسایه و مسلمان بویژه پاکستان از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است
  • مبارزه با مواد مخدر؛ یک تکلیف عمومی در جمهوری اسلامی است
  • آفریقا سرزمین فرصت‌ها برای شرکت‌های یزدی
  • تجارت ۱۰ میلیارد دلاری ایران و پاکستان با توسعه زیرساخت‌ها
  • تجارت ۱۰ میلیارد‌ دلاری ایران و پاکستان با توسعه زیرساخت‌ها