Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی گفت: اجرای طرح پیام مشاور در مدارس که در یک پیوستار و سیستمی از ستاد تا مدرسه و خانه استمرار می‌یابد کمک می‌کند تا در شرایط کرونایی که امکان حضور فیزیکی در مدارس وجود نداشت، بتوانیم نسبت به ارائه آموزش‌های بهنگام نقش آفرینی کنیم. خبرگزاری میزان-به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، مسعود شکوهی؛ درباره چگونگی فرآیند «هدایت تحصیلی» با توجه به شرایط کرونا اظهار کرد: سیر تحولات ایجاد شده در کشور به‌دلیل بروز و همه گیری بیماری کرونا و تعطیلی طولانی مدت فعالیت‌های آموزشی و پرورشی مدارس، ضرورت سرعت بخشیدن به بهره برداری مناسب از بستری کارآمد برای محقق کردن اجرای برنامه‌های تکلیفی اداره کل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی، بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را، ضروری‌تر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در این راستا استفاده از همه ظرفیت‌های کشور به ویژه فضای مجازی و رسانه ملی برای جبران فرصت‌های از دست‌رفته در فرآیند ارائه خدمات مشاوره ای، ارتقائی، مداخله‌ای و حمایتی و مددکاری) دانش‌آموزان، در کانون توجه قرار گرفته است و ما در راستای مأموریت‌های خود زمینه سازی لازم برای اجرای فعالیت راهنمایی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی را با بهره گیری از مشاوران مدارس، به شکل حضوری و غیر حضوری به ویژه در بستر شبکه شاد فراهم آورده ایم.
شکوهی بیان کرد: در اجرای فرآیند هدایت تحصیلی دانش‌آموزان که یکی از برنامه‌های مهم اداره کل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی است برخی از فعالیت‌ها همانند سنوات گذشته به صورت الکترونیکی صورت گرفته است.

مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی اجرای آزمون‌های توانایی و رغبت (از ۲۴ آبان تا ۲۰ بهمن ماه ۹۹)؛ تکمیل نمون برگ‌های نظرخواهی (دانش‌آموز، معلم، والدین و مشاوره) از ۱۵ دی ۹۹ تا ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰؛ تکمیل ظرفیت شاخه و رشته‌های تحصیلی مناطق از اول اسفند ۹۹ تا ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰؛ ثبت نتایج امتحانات برای عملکرد تحصیلی دو هفته بعد از آخرین امتحان (نیمه اول تیرماه)؛ صدور نمون برگ‌های هدایت تحصیلی برای دانش‌آموزان پایه نهم به تعداد یک میلیون و ۹۶ هزار را از جمله اقدامات انجام شده در این زمینه دانست.

وی اضافه کرد: در سال تحصیلی ۹۹-۱۴۰۰ تغییراتی در سامانه ثبت نمرات به وجود آمده است که به جای ثبت نمرات در سامانه سناد در سامانه‌ای به نام سیدا نمرات دانش‌آموزان پایه نهم ثبت و به سیستم دانا انتقال و سپس به پورتال همگام انتقال داده شد و پس از انتقال نمرات در پورتال همگام و صدور نمون برگ‌های هدایت تحصیلی در همگام، این نمون برگ‌ها در سامانه پادا که سامانه پیش ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان است؛ در سال تحصیلی جاری راه اندازی و برای مدیران مدارس و دانش‌آموزان قابل رؤیت شد.

شکوهی ادامه داد: در راستای فرهنگ‌سازی و انتخاب آگاهانه دانش‌آموزان، تشکیل کانال آموزشی ترویجی و گروه‌های تعاملی از سطح ستاد تا مدرسه در شبکه شاد برای ارائه پیام‌های آموزشی و ترویجی، اطلاعات اجرایی و تبادل دوطرفه با دانش‌آموزان، والدین و مشاوران، معلمان و سایر کارکنان مدرسه در شبکه شاد انجام شده است.

وی افزود: زمینه سازی برای ایجاد جذابیت در بعد محتوایی و تعاملی در شبکه شاد در قالب (ساخت و راه اندازی گروه‌های تعاملی دانش‌آموزی، کانال‌های اطلاع رسانی و ...) برای ارائه خدمات مشورتی، ارتقایی، راهنمایی، مشاوره‌ای و آموزشی؛ تولید و ارائه محتوای آموزشی برای اطلاع رسانی هدایت تحصیلی به دانش‌آموزان و اولیای آنان در شبکه شاد در قالب (کلیپ، اسلاید پوستر، بروشور و ...)؛ اختصاص سایت مجزا برای هدایت تحصیلی (www.ht.medu.ir) و برای اطلاع رسانی هدایت تحصیلی به دانش‌آموزان و اولیای آنان؛ توانمندسازی روانی – تحصیلی دانش‌آموزان، والدین و اولیا با توجه به نیاز‌های آموزشی مورد نیاز آنان؛ فعال سازی دبیرخانه کشوری در حوزه تحصیلی و تولید محتوای آموزشی چندرسانه‌ای مورد نیاز و فعال سازی کانال پرورشی و فرهنگی در شبکه شاد از دیگر اقدامات برای انجام هدایت تحصیلی در شرایط کرونا بوده است.

شکوهی گفت: اجرای طرح «پیام مشاور» در مدارس که در یک پیوستار و سیستمی از ستاد تا مدرسه و خانه استمرار می‌یابد کمک می‌کند تا در شرایط کرونایی که امکان حضور فیزیکی در مدارس وجود ندارد، بتوانیم نسبت به ارائه آموزش‌های بهنگام و همچنین اطلاع رسانی و هماهنگی‌های لازم برای تمامی دانش‌آموزان و اولیا از طرق مختلف (کانال‌های مجازی در شبکه شاد و...) نقش آفرینی کنیم. در این طرح مشاوران مدارس براساس سیاست‌های اعلام شده و با درک نیاز‌های روان‌شناختی دانش‌آموزان و اولیا ضمن اولویت بندی محتوا‌های ارسالی، مراتب را به فوریت در اختیار دانش‌آموزان و اولیا به طور مستمر قرار خواهند داد.   بیشتر بخوانید: موافقان و مخالفان افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی چه می‌گویند؟
انتهای پیام/ برچسب ها: آسیب های اجتماعی کرونا هدایت تحصیلی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی کرونا هدایت تحصیلی مشاوره و مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی دانش آموزان و اولیا شرایط کرونا هدایت تحصیلی اطلاع رسانی امور تربیتی شبکه شاد نمون برگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۲۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!

به گزارش خبرآنلاین این معدل در سال ۱۴۰۰، برای رشته علوم تجربی ۱۳.۱۸، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۳۵، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۴۲ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۴ ثبت‌شده است.

روزنامه فرهیختگان نوشت:در سال ۱۳۹۹ نیز معدل دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۷۳، رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۵۰، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۱.۳۴ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۶ را نشان می‌دهد.

میانگین معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان سال ۱۳۹۸، در رشته علوم تجربی ۱۳.۷۷، در رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۲۸، در رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۷۶ و در رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۸ بوده است.

ازاین‌رو می‌توان نتیجه گرفت که میانگین معدل نمرات دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۲ نسبت به چهار سال پیش از آن در تمامی رشته‌ها با افت حدود دو نمره‌ای در امتحانات نهایی روبه‌رو بوده است.

ناظر به همین معیار و مولفه و با بررسی وضعیت استان‌ها، نقشه وضعیت معدل استان‌ها تا حد زیادی منطبق با نقشه فقر کشور است. به این صورت که میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در استان‌های هرمزگان، کهگیلویه‌وبویراحمد، خوزستان، آذربایجان غربی ۸ تا ۹ بود. خراسان شمالی، گلستان، اردبیل، ایلام، کردستان، لرستان، کرمانشاه، فارس، کرمان، گیلان، بوشهر و چهارمحال‌وبختیاری نیز استان‌هایی هستند که میانگین ۹ تا ۱۰ را ثبت کردند. یعنی معدل دانش‌آموزان این استان‌های نیز کم و هشدارآمیز است. با این حساب مجموعا، در ۱۷ استان میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد هشت تا ۱۰ بوده که در وضعیت قرمز هستند. ۲۳۳۰۲ برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901586

دیگر خبرها

  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • معلم، متحول کننده انسان‌ها در طول تاریخ
  • افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت