Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی گمرک از آزاد سازی زود‌تر از موعد برنج‌های خارجی خبر داد و گفت: درحال حاضر ۱۰۰ هزار تن برنج آماده ورود به بازار مصرف کشور است.

گروه بازرگانی بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ در اوایل ماه جاری «مسیح کشاورز» دبیر انجمن وارد کنندگان برنج از ارسال نامه‌ای از سوی معاون وزارت جهاد کشاورزی به سازمان توسعه تجارت برای ثبت سفارش و آزاد سازی مجدد واردات برنج از اوایل آذر خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اکنون در واپسین روز‌های آبان هستیم و همین مسئله باعث شد تا بدانیم فرایند واردات برنج خارجی در گمرکات کشور به چه نحوی در حال انجام شدن است؛ «روح الله لطیفی» سخنگوی سازمان گمرک در گفتگو با بازارنیوز به آخرین وضعیت ترخیص برنج‌های خارجی حاضر در گمرک اشاره و پیرامون آن اظهار کرد: رفع محدویت واردات برنج خارجی که قرار بود از ابتدای آذر رفع شود، به دلیل نیاز بازار کشور به برنج زود‌تر از موعد مقرر خود انجلم شده است.

سخنگوی گمرک تشریح کرد: رفع این محدودیت با مجوز وزارت جهاد کشاورزی ۱۲ روز زودتر یعنی از ۱۸ آبان برداشته شده و پس از صدور این مجوز گمرکاتی که درگیر واردات برنج بوده‌اند، می‌توانند محوله‌های برنجی که از کلیه مراحل اداری ترخصیص عبور کرده‌اند را ترخیص کنند.

وی افزود: درحال حاضر ۸۵ هزار تن برنجی که تا قبل از فصل ممنوعیت وارد کشور شده بودند، به تدریج و از ۱۸ ابان در حال ترخصیص شدن هستند، در کنار ۸۵ هزار تن برنج مذکور، محموله ۱۵ هزار برنجی که به صورت درصدی است نیز به شرط ارائه اسناد و با کد رهگیری بانک شرایط ترخیص برایشان کاملا فراهم شده است؛ با در کنار هم قرار دادن این دو  وضعیت می‌توان گفت که از ۱۸ آبان و با رفع محدودیت‌ها، ۱۰۰ هزار تن برنج به شرط انجام تمامی مراحل ترخیص آماده ورود به بازار شده‌‍اند.

رشد ۲۸ درصدی ترخیص برنج در ۷ ماهه نخست سال ۱۴۰۰

لطیفی در ادامه به عملکرد سازمان گمرک در ترخیص محموله‌های برنج در سال جاری اشاره و در خصوص آن گفت: در ارتباط با میزان محموله‌های برنج ترخیص شده از سوی سازمان گمرک باید این نکته را خاطر نشان ساخت که در ۷ ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت زمان مشابه خود در سال ۹۹ شاهد رشد ۲۸ درصدی میزان ترخیص برنج از سوی سازمان گمرک بوده‌ایم.

سخنگوی گمرک تاکید کرد: نکته قابل تامل این است که ارزش مالی برنج‌هایی که در ۷ ماهه نسخت سال ۱۴۰۰ ترخیص شده است به مراتب ارزان‌تر از محموله‌های برنجی بوده که در ۲ سال اخیر وارد بازار برنج کشور شده است، درحال حاضر علیرغم رشد ۲۸ درصدی میزان واردات انجام شده، مشاهده می‌کنیم که تنها ۱۸ درصد بر ارزش مالی محموله‌های برنج واردات افزوده شده است.

وی در پایان گفت:به نظر می‌رسد این امر نیز ناشی از شرایط و میزان کشش بازار است که برنج‌های ارزان‌تر توسط واردکنندگان برنج  در سبد واردات کشور برای توزیع کامل در بازار و به جهت رفاه حال مصرف‌کنندگان گنجانده شده است؛ درحال حاضر علاوه بر محموله‌های ازان قیمت باید این مسئله را یادآور شد که اکنون همه محموله‌های برنج متروک شده در گمرک نیز در حال ترخص شدن است و تنها مقدار کمی از  در گمرک قراردارد؛ از قرار معلوم تا کنون هیچ اقدامی برای ترخیص ان محموله متروک شده  آن انجام نشده و با صرف نظر از این محموله می‌توان ادعا کرد که هیچ محموله برنج دپو شده‌ای در گمرک وجود ندارد.

پایان پیام//

برچسب ها: واردات برنج ، گمرک ، واردکننده برنج ، ترخیص کالا لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Pik

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: واردات برنج گمرک واردکننده برنج ترخیص کالا محموله های برنج هزار تن برنج واردات برنج سازمان گمرک درحال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۲۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران

ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین المللی به ایران و تردد داخل مرزهای کشورمان، با همکاری کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و پلیس راهور فراجا، بلامانع اعلام و ابلاغ شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، امید شریفی؛ مدیر روابط عمومی و امور رسانه کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و سخنگوی کمیته تسهیل تردد زمینی ایران با کشورهای همسایه اظهار کرد: این طرح در راستای تحقق اهداف «سند انتظار» دولت سیزدهم در خصوص «اولویت‌های تحولی حوزه گردشگری» و تأکید وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مبنی بر تسهیل ورود مسافران و ‏گردشگران دیگر کشورها با وسایل نقلیه شخصی به ایران، انجام شد و برای به نتیجه رسیدن آن، طی دو سال اخیر اقدامات مؤثری از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با همکاری سایر سازمان‌های مسئول انجام شده است.

او افزود: از آنجایی که گردشگری و سفر با استفاده از وسایل نقلیه شخصی موجب کاهش هزینه‌های سفر، افزایش سرعت تردد، افزایش تعداد گردشگران و همچنین رونق کسب و کار تمامی صنوف و اقشاری که در مسیرهای گردشگری فعالیت دارند می‌شود، طرح روان‌سازی و تسهیل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه شخصی مسافران و گردشگران خارجی به کشور از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ارائه و پیگیری شده است.

شریفی، سفر زمینی با وسایل نقلیه شخصی را به عنوان یکی از عناصر مورد علاقه و انگیزه‌های گردشگران دنیا برشمرد و اظهار کرد: این نوع سفر در سال‌های اخیر طرفداران بیشتری در جهان پیدا کرده است. از این رو، تسهیل تردد بین‌المللی وسایل نقلیه مسافران و گردشگران خارجی می‌تواند به رشد گردشگری ورودی و افزایش سهم آن در شاخص‌های اشتغال زایی و اقتصادی به ویژه تولید ناخالص داخلی کشور موثر عمل کند.

صدور 29 مجوز تأسیس موزه خصوصی طی 2 سال گذشته

سخنگوی کمیته تسهیل تردد زمینی ایران با کشورهای همسایه، از منع تردد خودروهای خارجی با پلاک بین‌المللی در ایران و الزام دریافت و نصب پلاک گذر موقت به عنوان یکی از عوامل معطلی و سرگردانی مسافران و گردشگران در مرزهای ورودی کشورمان یاد و تصریح کرد: این مشکل، سالیان متمادی موجب نارضایتی گردشگران شده بود که خوشبختانه پس از پیگیری‌ها و هماهنگی‌های کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با مقامات و مدیران دستگاه‌های ذیربط در کشور با تأیید معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، موضوع بلامانع بودن ورود وسایل نقلیه با پلاک بین‌المللی به کشور، در فروردین ماه 1403 توسط رئیس پلیس راهور فراجا به تمامی واحدهای ذیربط ابلاغ و به اجرا گذاشته شد.

وی تصریح کرد: در پی اجرای این طرح، زین پس بر اساس کنوانسیون‌های بین‌‏المللی و قانون الحاق ایران به‏ کنوانسیون عبور و مرور جاده‏ای (1968 وین)، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین‌المللی به ایران و تردد داخل مرزهای کشورمان، بلامانع است و فقط خودروهایی‏ که بدون پلاک بین‌المللی قصد ورود به‏ کشور را دارند ملزم به نصب فوری پلاک گذر موقت در تمامی مبادی ورودی به کشور، خواهند بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نسخه برزیلی برای خودروسازی ایران
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • آخرین وضعیت محموله ترانزیتی افغانستانی در گمرک
  • حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • شرایط جدید ورود وسایل نقلیه اتباع خارجی به ایران
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • توقیف محموله داروهای قاچاق در گمرک سرو ارومیه