Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تحقیقات و منابع انسانی وزیر نیرو با بیان اینکه ارتقای عملکرد وزارت نیرو در همه زمینه‌ها از مهم‌ترین اولویت‌هاست، گفت: استفاده از علم GIS در نظام یکپارچه فناوری اطلاعات مکانی صنعت آب و برق می‌تواند موجب ارتقای عملکرد و بهره‌وری مناسب اقدامات وزارت نیرو شود.

به‌ گزارش «انرژی امروژ» از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، رضا انجم شعاع در دومین همایش سراسری GIS در صنعت آب و برق با اشاره به وظایف این وزارتخانه اظهار کرد: وزارت نیرو به عنوان یک وزارتخانه زیربنایی مهم‌ترین خدمات را در سراسر کشور عرضه می‌کند؛ تامین آب و برق مطمئن و پایدار یکی از وظایف اصلی این وزارتخانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه وظیفه‌ امروز ما پیاده‌سازی و تحقق برنامه چهار ساله وزیر نیرو است که در مجلس با رای قاطع حمایت شده است، اضافه کرد: با هم‌افزایی می‌توان به ارتقای عملکرد وزارت نیرو رسید که این موضوع یکی از مهم‌ترین اولویت‌ها است.

معاون تحقیقات و منابع انسانی وزیر نیرو با اشاره به نقش و جایگاه فناوری اطلاعات مکانی و GIS در کمک به تحقق چشم انداز وزارت نیرو خاطرنشان کرد: علم GIS می‌تواند به ابزاری برای حل این چالش‌ها تبدیل شده و امکان مشاهده و تحلیل انواع مختلف داده را در کنار یکدیگر و مشاهده نتایج حاصل از آنالیزهای گوناگون را در اختیارمان قرار دهد.

وی با قدردانی از فعالیت‌های انجام شده در وزارت نیرو حول فناوری اطلاعات مکانی تصریح کرد: طی دهه‌های اخیر تلاش‌ها و فعالیت‌های ارزشمندی در حوزه GIS در سطوح مختلف وزارت نیرو انجام شده است. در حوزه تدوین اسناد و دستورالعمل‌ها، تولید و برداشت داده‌های مکانی مربوط به تاسیسات و عوارض شبکه، تولید سامانه‌های اطلاعاتی مکانی و غیره شرکت‌های تابعه اقدامات متعددی انجام داده و دستاوردهای مهمی داشته‌اند.

معاون تحقیقات و منابع انسانی وزیر نیرو ادامه داد: اکنون زمان آن است که نیروهای متخصص جوان در کنار متخصصان با تجربه و به کمک استفاده از دانش روز دنیا دست به دست هم دهند تا به سمت ایجاد نظامی حرکت کنیم که در آن GIS و فناوری اطلاعات مکانی به خدمت کسب‌وکار در آید و به ابزاری موثر و کارا برای افزایش بهره‌وری فعالیت‌های صنعت آب و برق تبدیل شود.

انجم شعاع با بیان اینکه هدف و چشم انداز فناوری اطلاعات مکانی در وزارت نیرو مشخص است، گفت: در حال حاضر هدف و چشم‌انداز کلان فناوری اطلاعات مکانی در وزارت نیرو افزایش بهره‌وری فرآیندهای صنعت آب و برق به کمک GIS تعریف شده است.

به گفته وی، تولید و نگهداری اطلاعات و تحلیل‌های مکانی قابل‌اعتماد، ایجاد نظام یکپارچه فناوری اطلاعات مکانی در صنعت آب و برق و حذف رویکرد جزیره‌ای نسبت به اطلاعات مکانی و استفاده از مزایای آن در فرایندهای کسب‌وکار نیز جزو هدف و چشم انداز فناوری اطلاعات مکانی در وزارت نیرو است.

برچسب هاایران پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون) وزارت نیرو

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایران پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو پاون وزارت نیرو آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو فناوری اطلاعات مکانی وزارت نیرو صنعت آب و برق وزیر نیرو چشم انداز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۲۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست‌های تخصصی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما : درحاشیه برپایی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی؛ ژئوماتیک ۱۴۰۳، چندین نشست تخصصی، سخنرانی و کارگاه‌های تخصصی، با حضور مقامات مرتبط، کارشناسان، استادان دانشگاه و متخصصان برگزار شد.
در نخستین روز همایش، پنج، کارگاه با عناوین پایش پهنه‌های آب با استفاده از نسل جدید ماموریت‌های ارتفاع‌سنجی رادار ماهواره‌ای، تعیین موقعیت آنی با استفاده از سامانه ملی هدی، سامانه‌های تحت وب کارتوگرافی، بکارگیری فناوری اینترنت اشیاء در بستر زیرساخت داده مکانی و مدل‌سازی جریان‌های سطحی دریایی با استفاده از نرم‌افزار MIKE ۲۱ و همچنین ۴ موضوع سخنرانی تخصصی و علمی و یک نشست تخصصی با عنوان ظرفیت‌ها و چالش‌های بخش خصوصی و مشارکت مردم در حوزه نقشه و اطلاعات مکانی، با مدیریت حمیدرضا سیدین بروجنی، معاون فناوری و اطلاعات مکانی سازمان نقش برگزار گردید.
در روز دوم از بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی؛ (ژئوماتیک ۱۴۰۳)، هفت، کارگاه تخصصی با عناوین بکارگیری چارچوب یادگیری عمیق در بخش‌بندی ویدئو‌های پهباد_مبنا نواحی شهری، پردازش تصاویر راداری در نرم افزار NEST، پیاده سازی ورود اطلاعات داوطلبانه مکان محور (VGI) در بستر SDI، تحلیل‌های مکانی در بستر سرویس‌های زیرساخت‌های داده مکانی، آشنایی با عملیات طیف سنجی و کاربرد آن در سنجش از دور، نقش موثر GIS در توزیع عادلانه آب در تنش‌های آبی و همچنین ۴ سخنرانی‌های کلیدی و تخصصی و یک نشست تخصصی با موضوع " توسعه دریامحور و جایگاه نقشه و اطلاعات مکانی در تحقق آن" با مدیریت علی سلطانپور، مدیر آبنگاری و امور جزر و مدی برگزار شد.
پس از تشکیل چندین کمیته علمی مقالات ارسال شده به همایش، مقالات پذیرفته شده برای ارائه به صورت سخنرانی و ارائه پوستری، انجام شد و در روز اختتامیه از مقالات برتر تقدیر به عمل آمد.

دیگر خبرها

  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • تشکیل سالانه ۶۰ هزار پرونده قضایی در وزارت نیرو
  • مقاله پژوهشگر زنجانی در همایش ملی ژئوماتیک برگزیده شد
  • پایان باشکوه بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک ایران
  • حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • برگزاری نشست‌های تخصصی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری
  • بیست و هشتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر