Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، به نقل از روابط عمومی دانشگاه ارومیه وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی دکتر احمد علیجانپور را به عنوان «سرپرست دانشگاه ارومیه» منصوب کرد.

در بخشی از این حکم انتصاب آمده است: نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه ارومیه» منصوب می‌شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در نامه‌ای جداگانه از خدمات و تلاش‌های دکتر رحیم حب نقی رئیس سابق دانشگاه ارومیه قدردانی کرد.

خاطرنشان می‌شود دکتر احمد علیجانپور متولد۱۳۴۹  عضو هیات علمی و دانشیار دانشگاه ارومیه، تحصیلات متوسطه و دبیرستان را در تبریز، دوره کارشناسی را در دانشگاه گیلان و دوره کارشناسی ارشد و دکتری را در دانشگاه تهران سپری کرده است.

وی درسال ۱۳۸۰ به عنوان عضو هیات علمی با مرتبه استادیار در دانشگاه ارومیه شروع به کار کرده و از آن زمان مسئولیت‌های متعددی را در حوزه آموزش عالی استان تقبل نموده است که از جمله می‌توان به ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، معاونت اداری و مالی دانشگاه و ریاست دانشکده منابع طبیعی اشاره کرد.

همچنین عضویت در کمسیون دائمی هیئت امنای دانشگاه، نماینده وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری در برخی از موسسات غیرانتفاعی استان، عضویت در شورای استانی نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان، عضویت در هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان، عضویت در هیئت ممیزه دانشگاه ارومیه و عضویت در شورای نظارت بر آموزش عالی استان را در کارنامه خود دارد. 

از عملکرد علمی و پژوهشی ایشان می‌توان به چاپ ۸۲ مقاله علمی پژوهشی انگلیسی و فارسی، ۵۴ فقره مقاله چاپ شده در کنفرانس های داخلی و خارجی، ۴۸ فقره پایان‌نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری ونهایتا اجرای ۱۲ فقره طرح پژوهشی داخلی و ارتباط با صنعت اشاره کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه فناوری ارومیه وزیر علوم انتصاب سرپرست دانشگاه دانشگاه ارومیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۳۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی

از میان ۲۰ تن از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی، پنج نفر اصفهانی فعال در این دانشگاه در میان پراستتنادترین استادان معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ارائه مقالات و تحقیقات علمی و پژوهشی از جمله فعالیت‌های استادان و دانشمندان فعال در مراکز دانشگاهی و آموزش عالی است که ذیل همین فعالیت‌ها استناد به مقالات و پژوهش‌های برتر علمی روز جهان از سوی استادان بعنوان یک شاخص شناخته می‌شود.

شاخصی که در کشورهای توسعه یافته و مدرن به نسبت دیگر کشورها بالاترین درصدها را نشان می دهد و کشورهایی از جمله آمریکا، چین، انگلستان، آلمان و استرالیا در این بین سرآمد پراستنادترین‌ها هستند.

در کشورمان نیز دانشگاه آزاد اسلامی نیز ۲۳ هزار عضو هیئت علمی وابسته و پیوسته فعالیت دارند، که با طرح ها و برنامه‌ریزی های مدیران این دانشگاه استادان در حمایت از اساتید فناور، زمینه ارتقا علمی و تحقیقاتی استادان، رشد ۹ برابری به نسبت چهاردهه اخیر رشد نشان می‌دهد.

استان اصفهان با داران بودن مراکز متعدد دانشگاهی، آموزشی و دانش بنیان از جمله مناطقی است که توانسته در بین پراستنادترین استادان جای گرفته و از میان ۲۰ استاد برتر پنج استاد پراستناد را به خود اختصاص دهد.

دکتر «داود طغرایی سمیرمی» از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر اصفهان، با ۶۴۹ مقاله و ۲۳ هزار و ۷۶۲ استناد در میان همه استادان دانشگاه‌های آزاد کشور سرآمد است و در جایگاه اول این فهرست جای گرفته است.

دکتر مسعود افرند با ۲۲ هزار و ۴۳۵ استناد از دانشگاه نجف آباد، دکتر آرش کریمی پور با ۱۵ هزار و ۷۶۳ استناد از واحد دانشگاهی نجف آباد، دکتر علی‌رضا نظام زاده اژیه با ۱۲ هزار و ۶۹۱ استناد از دانشگاه شهرضا و دکتر حمیدرضا بخششی راد با شش هزار و ۷۵۶ استناد از دانشگاه آزاد نجف آباد چهار استاد دیگری هستند که نامشان در میان استادان پراستناد جای گرفته است.

سهم این پنج استاد در مجموع ۸۱ هزار و ۴۰۷ مورد استناد به مقالات آنها از سوی محققان و دانش پژوهان بوده است.

کد خبر 749594

دیگر خبرها

  • یک هرمزگانی استاد نمونه کشوری شد
  • رئیس مرکز آمار تغییر کرد
  • تجلیل از ۲ عضو هیات علمی دانشگاه مازندران به عنوان استاد نمونه کشوری
  • عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی، استاد نمونه کشوری
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • مدیرعامل بانک سینا تغییر کرد/ ابدالی سرپرست شد
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!
  • وزیر فرهنگ: دکتر مجتهدی غرب را کاملاً می‌شناخت، اما غرب زده نبود
  • اعضای هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی منصوب شدند