Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@23:43:05 GMT

جامعه قرآنی به قرائت و آموزش اکتفا نکند

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۱۴۴۴۱

جامعه قرآنی به قرائت و آموزش اکتفا نکند

سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: جامعه قرآنی نباید تنها به قرائت و آموزش تفسیر اکتفا کند؛ چون اگر آموزه‌های قرآن در جامعه ساری و جاری نشود ارایه آن اثرگذار نخواهد بود.

به گزارش ایمنا و به نقل از ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور اصغر امیرنیا روز چهارشنبه اظهار کرد: ذات انقلاب ما بر پایه فرهنگ دینی و قرآنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین باید در تمامی فعالیت‌های حوزه فرهنگ و هنر رنگ و بوی قرآنی داشته باشیم.

وی افزود: هیچ موردی را در زندگی بشر سراغ نداریم که قرآن برای آن برنامه ای ارایه نکرده باشد. در قرآن کریم تمامی آموزه های مورد نیاز بشر اعلام شده و از سوی دیگر اگر انسان از درک برخی موارد عاجز باشد، می تواند به سیره ائمه اطهار (ع) مراجعه کند.

سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه برخی از فعالیت های قرآنی به دلیل جابه جایی دولت کمرنگ شده بود، گفت: با حضور دولت مردمی که تمام توان خود را برای اجرای فعالیت‌های فرهنگی و هنری بر پایه قرآن و عترت قرار داده است، این برنامه ها با جدیت دنبال می شود.

امیرنیا با اشاره به اینکه برنامه هایی در زمینه آموزش قرآن و فعال کردن موسسات قرآنی در دستور کار است، اظهار داشت: فلسفه وجودی معاونت قرآن و عترت و کانون های مساجد، هدایت و راهنمایی مردم به سمت معنویت و بهره گیری از آموزه های دینی است. پیوند خوبی میان معاونت قرآن و عترت و کانون‌های مساجد شکل گرفته است و بسیاری از کارشناسان ما در کانون های مساجد و جامعه قرآن با یکدیگر در ارتباط بوده و می توانند نیازهای جامعه قرآنی را شناسایی کنند.

وی افزود: مردم، هنر و ذات این انقلاب، پاک و دینی است و اگر این تذکرات از سوی جامعه قرآنی و بزرگان دین ما در اختیار تمام اقشار قرار گیرد، شاهد نمود آموزه های قرآنی در جامعه خواهیم بود.

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ۱۲ آبان طی حکمی امیرنیا را با حفظ سمت مدیرکلی دفتر مدیریت عملکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تا تعیین معاون جدید به عنوان سرپرست معاونت قرآن و عترت این وزارتخانه منصوب کرد. در حکم اسماعیلی آمده است: انتظار می‌رود تا زمان معرفی و شروع به کار معاون قرآن و عترت، ضمن بهره گیری از نظرات کارشناسی خادمان گرانمایه قرآنی و با همراهی و همکاری مدیران ارجمند و کارکنان خدوم آن معاونت، امور مربوطه را به نحو شایسته‌ای به انجام رسانید.

پیش از این عبدالهادی فقهی زاده معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود.

کد خبر 536096

منبع: ایمنا

کلیدواژه: قرآن کریم حفظ قرآن فعالان قرآنی قرآن و عترت هفته قرآن و عترت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معاونت قرآن و عترت جامعه قرآنی جامعه قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۴۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان

 اسماعیل زارعی‌کوشا همراه با فرماندار سنندج و مدیرکل بهزیستی استان با حضور در منزل کیوان جعفری ضمن دیدار با این حافظ توانخواه سنندجی، به گفت‌وگوی صمیمی با وی پرداخت.

در این دیدار استاندار کردستان معرفی حافظان قرآن به عنوان الگو در ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی را اثرگذار دانست و اظهار کرد: اگر در جامعه به قرآن توجه جدی شود، شاهد کمترین مسائل و مشکلات اجتماعی و فرهنگی خواهیم بود.

زارعی‌کوشا به نقش آموزه‌های قرآنی در کاهش آسیب‌های اجتماعی گریزی زد و افزود: از آن جایی که قرآن در جامعه نقش بازدارندگی ایفا می‌کند با روی آوردن به کلام الهی می‌توان تمام مشکلات جامعه را حل کرد.

وی با اشاره به اینکه فضای قرآنی نباید از جامعه جدا و دور شود، گفت: اگر روحیه فهم آیات قرآن در زندگی انسان ورود پیدا کند و گسترش یابد بسیاری از معضلات خود به خود کاهش می‌یابد.

استاندار کردستان در پایان این دیدار ضمن تشویق و ترغیب این جوان توانمند در زمینه قرآنی، به کیوان جعفری قول مساعد داد از هیچ حمایت و کوششی جهت هموار کردن مسیر زندگی برای توسعه قرآنی این حافظ توانخواه، از لحاظ مادی و معنوی کوتاهی نخواهد کرد.

کیوان جعفری، ۳۲ ساله ساکن سنندج معلول ذهنی و حرکتی و حافظ قرآن این روز‌ها به واسطه امتیاز منحصربه‌فردی که دارد مورد توجه جامعه قرآنی، استاندار کردستان و دیگر مسئولان قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • مشکلات موسیقی استان‌های فارس و بوشهر بررسی می‌شود
  • برگزاری دوره تربیت مربی آموزش نوین قرآن در کهگیلویه
  • «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • مقرأة الحرمین؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند