Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، اصغر عطایی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران از فرآیند لایروبی مسیل ها و کانال ها در مناطق جنوبی پایتخت اظهار داشت: امسال نسبت به سال گذشته امکانات زیادی در این زمینه فراهم شده که از جمله ۱۹ دستگاه جیتکس که به کمک آن لوله‌ها و نقاطی که امکان ورود کارگران به آنها نیست پاکسازی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: همچنین در هر یک از ۱۲۴ ناحیه شهر تهران ۲ دستگاه موتورپمپ داده شده که اگر مدیریتی مناسب انجام شود شهروندان زمستان امسال را بدون هیچ مشکلی سپری می کنند.

عطایی با اشاره به لایروبی ۵۳۰ کیلومتر کانال و مسیل در شهر تهران از آمادگی کامل نیروهای خدمات شهری برای بارش‌های احتمالی پاییز و زمستان خبر داد و گفت: ۱۰ هزار کیلومتر انهار مویرگی تهران به صورت مستمر توسط این نیروها پاکسازی می‌شود.

مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران ادامه داد: تلاش این نیروها باعث می‌شود در هنگام بارندگی مشکلات عدیده‌ای که ظرف دوره‌های گذشته وجود داشت دیگر رخ ندهد و شهروندان درگیر معضلات بارندگی و آبگرفتگی‌ها نشوند.

وی با اشاره به اختلاف سطح ۹۰۰ متری از شمالی‌ترین نقطه شهر تهران تا جنوبی ترین نقطه آن گفت: به محض بارش باران، آب از شمال شهر با سرعت به سمت جنوب حرکت می‌کند و اگر مدیریت وجود نداشته باشد می‌تواند آسیب‌های فراوانی به همراه داشته باشد.

عطایی گفت: همانطور که در بازدید امروز مشاهده شد حوضچه آرامش در صالح آباد تهران بخشی از آب‌های سطحی مرکز شهر تهران را در خود جمع آوری کرده و پس از جدا کردن پسماند همراه این آب حدود ۱۳ کیلومتر این آب هدایت می‌شود.

وی افزود: این آب در نهایت به رودخانه کن می ریزد که امروز شاهد تنها بخشی از اقدامات در حوزه کنترل آب‌ها بودیم و بی تردید شهر موجودی زنده و ممکن است در هر لحظه مشکلی در این حوزه به وجود بیاید.

وی تاکید کرد: در شهرهای بزرگ هنگامی که سیل به راه می‌افتد رودخانه‌ها و کانال‌ها دچار گرفتگی می شوند اما انهار توسط دورریزهایی که برخی شهروندان درون آنها می‌ریزند دچار گرفتگی‌های مقطعی می‌شوند و همین امر مشکلات زیادی را در هنگام بارندگی به وجود می‌آورد.

به گفته عطایی، در بارندگی‌های اخیر تهران با اطلاع رسانی که توسط رسانه‌ها انجام شد و همکاری و همراهی مردم در خصوص جلوگیری از ریختن پسماند درون نهرها، مشکلات برطرف شد و امیدواریم شهروندان همچنان این همراهی را داشته باشند.

وی در خصوص میزان پسماندی که به انهار ریخته و توسط نیروهای خدمات شهری جمع‌آوری می‌شود، گفت: روزانه حداقل ۸۰ کامیون در سطح شهر تهران زباله از انهار جمع‌آوری می‌شود که وزن تقریبی آن حدود ۵۰۰ تن می‌شود و نکته اساسی این است که این پسماند از سخت ترین نقاط یعنی از دل زمین جمع‌آوری می‌شود.

عطایی در خصوص شیرابه‌ای که از سیم تریلرها ریخته می‌شود، نیز گفت: گاهی این موضوع برای انتقال پسماند از ایستگاه‌های میانی رخ می‌دهد؛ البته تا جایی که امکان داشته سازمان مدیریت پسماند ماشین آلات خود را به گونه‌ای مجهز کرده که این شیرابه‌ از سیم تریلرها خارج نشود و نسبت به دهه‌های گذشته نیز بسیار کمتر شده است.

مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران تاکید کرد: امسال با امکانات بهتری نسبت به سال گذشته به استقبال فصل بارندگی رفتیم و به عنوان مثال امسال ۳۰۴ دستگاه ماشین آلات نمک پاش و برف روب در مناطق ۲۲ گانه فعال کردیم.

وی ادامه داد: شاید در شهرهای دیگر کشورها این دستگاه ها ۲ یا سه عدد بیشتر نباشد و در صورت همکاری مردم تلاش می کنیم فصل بارندگی را بدون هیچ مشکل اساسی در پایتخت سپری کنیم.

برچسب‌ها شهرداری تهران شهر تهران معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری تهران شهر تهران شهرداری تهران شهر تهران تهران شهرداری تهران خدمات شهری شهر تهران جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۵۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود

مدیرکل نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم گفت: با وجود اینکه اطلاع‌رسانی کافی برای اعلام ساعت جمع‌آوری زباله صورت گرفته، نزدیک به ۱۲ درصد پسماند شهر قم در روز جمع‌آوری می‌شود.

سیدمحسن میرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم فرهنگ‌سازی و آموزش را از موضوعات مهم خدمات شهری دانست و اظهار کرد: اگر شهروندان همکاری و مشارکت نداشته باشند، به شهر پاکیزه نخواهیم رسید.

وی در خصوص آموزش‌های شهروندی افزود: پساب خاکستری یا فاضلابی که در بعضی مناطق توسط برخی شهروندان وارد معابر شهری می‌شود یکی از مشکلات مهم محیط زیست شهری در قم است.

مدیرکل نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم خاطرنشان کرد: طی هماهنگی با مرکز بهداشت و شرکت آب و فاضلاب مقرر شد که به شهروندان اطلاع‌رسانی کنند که تعداد زیادی توانستند با شبکه آب و فاضلاب ارتباط بگیرند و بسیاری از انشعابات وصل شد.

میرهادی عنوان کرد: زباله‌های خارج از نوبت که برخی شهروندان در بعضی مناطق خارج از منزل می‌گذارند یکی از معضلات محسوب می‌شود در حالی که ساعت اعلام شده برای جمع‌آوری پسماند از ۲۱:۰۰ تا ۶:۰۰ است.

وی گفت: نزدیک به ۱۲ درصد از پسماند شهر قم در روز جمع‌آوری می‌شود، با وجود اینکه اطلاع‌رسانی لازم به شهروندان انجام شده است و امیدواریم با همراهی مردم بتوانیم زباله روز را کاهش دهیم.

کد خبر 748158

دیگر خبرها

  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • پیگیری انتقال مدیریت زندان قزلحصار از تهران به استان البرز
  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • تخلیه روستاهای بحرانی/ خسارت جانی در زیرکوه نداشتیم