Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@12:23:23 GMT

تکاپوی آمریکایی‌ها برای نفوذ فرهنگی در عراق

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۱۵۱۴۳

تکاپوی آمریکایی‌ها برای نفوذ فرهنگی در عراق

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، علی العبودی مدیر دفتر روابط سیاسی کتائب حزب‌الله عراق  امروز در دیدار با رئیس دانشگاه باقرالعلوم که در سالن جلسات دفتر ریاست این دانشگاه انجام شد، به تاریخچه‌ای از شیوه شکل‌گیری کتائب حزب‌الله اشاره و اظهار کرد: این مجموعه، پس از سقوط نظام صدام به همت برخی از جوانان مؤمن، ولایی و حزب‌اللهی شکل گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه رویکرد کتائب حزب‌الله بیشتر فرهنگی و اجتماعی است، افزود: با ظهور داعش تمرکز عمده این جریان به سمت نظامی گرایش پیداکرد و کتائب حزب‌الله به مبارزه با داعش پرداخت.

العبودی در بخش دیگری از سخنان خود به خروج آمریکایی‌ها از عراق اشاره کرد و گفت: آمریکایی‌ها در حال حاضر به شکل ذلیلانه در حال اخراج از عراق بوده و به دنبال پیدا کردن بهانه‌ای برای خروج از این کشور هستند.

مدیر دفتر روابط سیاسی کتائب حزب‌الله عراق خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها مؤسسات مدنی و مراکز فرهنگی و اجتماعی گسترده‌ای را در عراق فعال کرده و در حال نفوذ و حضور و اثرگذاری خود در این بخش هستند و در حوزه فرهنگی می‌خواهند اهداف خود را محقق سازند.

وی با تاکید بر اینکه ما در عرصه‌های فرهنگی، علمی و اجتماعی باید به تقابل بپردازیم، گفت: از دانشگاه باقرالعلوم(ع) در این زمینه‌ها تقاضای همکاری داریم.

همچنین، در این دیدار حجت‌الاسلام‌والمسلمین شمس الله مریجی رئیس دانشگاه باقرالعلوم(ع) ضمن خیرمقدم و اعلام آمادگی برای همکاری این دانشگاه با مراکز علمی عراق اظهار کرد: در حال حاضر، جهاد اصغر در عراق به پایان رسیده و جهاد اکبر آغازشده است که باید در جهاد اکبر کارهای نرم افزاری و علمی بیش از پیش نمود پیدا کند.

وی تصریح کرد: باید فعالیت‌های فرهنگی، علمی، اندیشه‌ای و اجتماعی نیروهای مقاومت سبقه جدی‌تر و فعال‌تری به خودش بگیرد تا بتواند نیروهای موجود را حفظ و سبب جذب و اثرگذاری بیشتری بر جامعه عراق داشته باشد.

معاون آموزش دفتر تبلیغات اسلامی بیان کرد: با توجه به تجربه‌ای که در بهره‌گیری از میراث اسلامی و پیاده‌سازی آن در راستای رفع نیازهای امروز در جمهوری اسلامی کسب کرده‌ایم، در دانشگاه باقرالعلوم(ع) آمادگی کاملی داریم که این هدف را به شکل تعاملی و دوسویه در عراق دنبال کنیم.

وی تأکید کرد: درصورتی‌که میراث اسلامی و اندیشه دینی که به‌مثابه نور است را پیاده‌سازی کنیم، تاریکی‌ها و دشمنی‌ها خودشان ضعیف شده و کنار می‌روند.

مریجی با اشاره به همکاری‌های نزدیک عراق، سوریه و لبنان در عرصه‌های مختلف بین‌المللی گفت: زمان آن رسیده که دست‌به‌دست هم بدهیم و با تعامل و به اشتراک گذاشتن تجربه‌ها آن‌ها را ارتقا داده و جبهه دین و محور مقاومت را نیز تقویت کنیم، در این راستا نیز دانشگاه باقرالعلوم(ع) آمادگی همکاری تمام باعلاقه‌مندان و مشتاقان به بحث‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی را دارد.

انتهای پیام/۷۸۰۰۵

منبع: فارس

کلیدواژه: عراق دانشگاه باقرالعلوم ع کتائب حزب الله همکاری علمی دانشگاه باقرالعلوم ع کتائب حزب الله آمریکایی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۵۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اربعین حسینی برابر استکبار جهانی بازدارندگی ایجاد می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی یکشنبه شب در دیدار رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات، ضمن تقدیر از مدیریت امر مهم زمینه‌سازی حضور عاشقان در عتبات نور، اظهار کرد: در مقابل همت والای مردم ایران چنین کمک‌ها و مساعدت‌هایی هیچ نیست و بیشتر هم انتظار می‌رود.

وی با بیان اینکه اقیانوس کرم، شور و اشتیاق حسینی و ارادت ولایی مردم خیلی بیشتر از اینها است، افزود: به دلیل پیوندی که جریان بازسازی و زیارت عتبات عالیات با امر مقدس مقاومت منطقه دارد و فرماندهی مقاومت و عتبات عالیات شخصی به‌نام سردار سلیمانی است، از این رو انرژی و عشق لازم از اینجا به پیکر مقاومت تزریق می‌شود، پس عتبات عالیات را یک زیارت ساده نمی‌دانیم.

آیت الله محمدی لائینی تصریح کرد: سابقه آستانه‌بوسی و عتبات‌بوسی و سابقه بازسازی حرم و عتباتِ ایران دیرینه است.

عضو خبرگان رهبری تاکید کرد: شیعیان متمکن غنی در جاهای مختلف دنیا هستند که اگر ما هم نباشیم کار عتبات عالیات و امام حسین (ع) را انجام می‌دهند اما ما نباید این افتخار را از دست بدهیم.

امام جمعه ساری با بیان اینکه ما باید از فرصت اربعین و خیل عاشق بیشتر استفاده کنیم، عنوان کرد: به‌خصوص زواری که از سمت شرقی و شمال می‌آیند و باید ظرفیت ۵۰۰ هزار نفر را به ۵ میلیون نفر برسانیم تا در داخل ایران خاطره خوش داشته باشند.

این مسئول ادامه داد: دنیا به سمت مدرن و آسان‌تر شدن پیش می‌رود ما هم باید این روال را در مدیریت جریان اربعین در پیش بگیریم، زیرا این یک همایشی بی‌نظیر است که در جهان برای ما بازدارندگی دارد و بازدارندگی اربعین در برابر استکبار جهانی مسئله بزرگی است و رفتن ۵ میلیون جمعیت از ایران به عراق حرف دارد.

نماینده ولی فقیه در پایان خواستار حفظ امنیت مرزها، تسریع اجازه ورود زوار از کشورهای خودشان به ایران و بعد عراق، تقویت پروژه قطار از شلمچه به بصره و بعد به کربلا و بغداد، بسیج کردن شاه‌راه‌ها و شاه‌ریل‌ها، تسهیل امور و حذف بروکراسی اداری شد.

کد خبر 6091527

دیگر خبرها

  • فرمانده حشد الشعبی: تهدیدهای آمریکا ما را نمی‌ترساند
  • انتشار اسناد ساواک درباره بازرسی از همسر سیدمصطفی خمینی
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • دشوارترین عملیات نظامی در دوران جنگ با عراق /کدام فرمانده سپاه به در روز اول به شهادت رسید؟
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • تحرکات آمریکا در سوریه از بیم تشدید عملیات‌های مقاومت
  • اربعین حسینی برابر استکبار جهانی بازدارندگی ایجاد می‌کند
  • شکست تلاش‌ آمریکا برای گسترش نفوذ در آفریقا
  • بیانیه شورای عالی انقلاب فرهنگی درحمایت از دانشجویان آمریکایی
  • تکاپوی کانال‌های تلگرامی برای توقف ریزش ارز/ دلار بازهم ریخت