Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسؤولان به اکسیوس گفتند، جان کری فرستاده آمریکا در امور آب‌وهوایی در راستای امضای توافقنامه‌ای بین اردن، امارات و رژیم صهیونیستی برای ایجاد مزرعه عظیم انرژی خورشیدی در صحرای اردن تلاش می‌کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از این سایت، این پروژه عظیم بزرگترین همکاری منطقه‌ای بین رژیم صهیونیستی و کشورهای مجاور آن قلمداد می‌شود، به طوریکه شرکت انرژی آینده ابوظبی "المصدر" راه اندازی این مزرعه را برعهده خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت متعلق به صندوق تبادلات سرمایه‌گذاری وابسته به امارت ابوظبی است.

این سایت افزود: این مرزعه انرژی خورشیدی با تامین مالی امارات انرژی تجدیدپذیر را برای اسرائیل تامین و تاسیسات آب شیرین کن اردن را در خاک این کشور مشرف به سواحل دریای مدیترانه احداث خواهد کرد.

براساس گزارش سایت آمریکایی، اسرائیل نیاز به انرژی پاک دارد؛ اما خاک مناسب برای احداث مزارع انرژی خورشیدی را در اختیار ندارد برعکس اردن که این امکان را دارد. از این رو کری در مذاکراتی که روز سه‌شنبه نهایی شد، میانجی‌گری کرد.

در مقابل اردن نیاز به آب‌های شیرین دارد؛ اما می‌تواند تاسیسات آب شیرین کن را در جنوبی‌ترین نقطه این کشور احداث کند در حالی‌که ساحل اسرائیل به مراکز مسکونی عظیمی در اردن نزدیکتر است.

مسؤولان رژیم صهیونیستی به اکسیوس گفتند، توافق قرار بود در حاشیه کنفرانس اخیر سازمان ملل در گلاسکو "کوپ ۲۶" امضا شود که نفتالی بنت، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از ترس اینکه این توافقنامه چند روز قبل از تصویب بوجه دولت این رژیم مورد انتقادات سیاسی داخلی قرار بگیرد، خواستار تعویق آن شد.

اکسیوس گزارش داد، این قرارداد به لطف معاهده ابراهیم ممکن شده که اسرائیل تابستان ۲۰۲۰ با امارات تحت نظارت آمریکا امضا کرد.

این سایت افزود: این توافقنامه اشاره به افزایش اهمیت استراتژیک اردن برای دولت جدید رژیم صهیونیستی است این در حالی است که در زمان بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر سابق روابط دو طرف سرد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: عادی سازی روابط اسرائیل امارات اردن جان كري رژیم صهیونیستی انرژی خورشیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۵۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رأی الیوم:حاکمیت اردن استمرار جغرافیای راهبردی رژیم صهیونیستی است

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه اینترنتی رای الیوم در مقاله‌ای به بررسی عملکرد حاکمیت اردن در توجیه مشارکت خود برای عملیات حفاظت از رژیم صهیونیستی در برابر پهپادها و موشک‌های ایران پرداخته و نوشت که این اقدام در شرایطی صورت گرفت که رژیم صهیونیستی ملت بی‌پناه فلسطین را زیر اشغال خود نگه داشته و اقدام اردن جنجال زیادی را در منطقه ایجاد کرد.

به نوشته این روزنامه، این اقدام در حالی بود که هیچ شبهه‌ای در خصوص مشروعیت و قانونی بودن حمله ایران وجود نداشت و این حمله به عنوان واکنش تهران در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی صورت گرفته و بر اساس منشورهای سازمان ملل متحد به عنوان دفاع از خود به شمار می‌رفت و مبنایی کاملاً قانونی داشت. علاوه بر اینکه اردن و فلسطین هیچ منفعتی از رهگیری موشک‌ها و پهپادهای ایرانی و ساقط کردن آن نداشت، بلکه این اقدام خطری برای اردن به شمار می رفت و احتمال داشت موشک‌ها بر فراز اردن منفجر شوند. این در حالی بود که تهران پیش از این، موضوع حمله را به امان اطلاع داده بود و بر اساس عرف قوانین بین‌المللی، موشک‌هایی که از حریم هوایی یک کشور عبور می‌کنند، برای کشور مذکور نیروهای متخاصم به شمار نمی‌آیند.

این گزارش تاکید می‌کند که این اقدام یک خنجر از پشت برای ارتش عربی سوریه به شمار می‌رود که به جای اینکه از اراضی و مقدسات و مسجد الاقصی حمایت کند، در کنار رژیم اشغالگر قدس قرار گرفت، غم انگیزتر اینکه این اتفاق در شرایطی صورت گرفت که رژیم صهیونیستی به نسل کشی و جنایت در غزه ادامه می دهد و حریم هوایی و زمینی اردن را برای حمایت از خود نقض می کند، به همین علت، با این اقدام، می توان اردن را استمرار جغرافیای راهبردی رژیم صهیونیستی ارزیابی کنیم.

حال می توان این سناریو را بررسی کرد که اگر رژیم صهیونیستی حمله‌ای علیه ایران انجام می‌داد و پرتابه‌های انفجاری این رژیم از آسمان اردن عبور می کردند، آیا حاکمیت این کشور به نیروهای ایرانی و عربی و کشورهای مسلمان اجازه می‌داد که برای حفاظت از ایران وارد حریم هوایی این کشور شوند؟ طبعاً این اتفاق نمی افتاد و این باعث می شود هر اردنی یا مسلمان به جانبداری اردن از رژیم صهیونیستی پی ببرد و بداند که حاکمیت اردن از سرزمین این کشور برای منازعه ضد یک کشور اسلامی استفاده کرده و آن را به نفع رژیم تروریست و غاصب صهیونیستی به کار گرفته است.

پادشاهی اردن علاوه بر مشارکت در این عملیات، سرزمین خود را برای حمایت از رژیم صهیونیستی به کار گرفته است تا صهیونیست‌ها بتوانند تمامی پتانسیل انسانی و مالی خود را برای ایجاد کشتار در غزه به کار گیرند.

این مقاله ضمن درخواست برای باقی ماندن اردن و ملت آن در ریشه های عربی خود خواستار رعایت منافع عالی این کشور شد و گفت که حاکمیت اردن باید بدانند که رژیم صهیونیستی منافع عالی اردن را هدف قرار داده و تخاصم با این رژیم هزینه‌هایی بسیار کمتر از سازش با آن دارد و آرمان فلسطین یک موضوع اردنی نیز به شمار می رود و رژیم صهیونیستی علاوه بر فلسطین، اردن را نیز بارها هدف قرار داده است.

کد خبر 6087616

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • شهرداری مشهد ۴ نیروگاه خورشیدی احداث می‌کند
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • حمایت مردم اردن از فلسطین
  • رأی الیوم:حاکمیت اردن استمرار جغرافیای راهبردی رژیم صهیونیستی است
  • رویکرد اردن نسبت به مساله فلسطین
  • رویکرد اردن به مساله فلسطین/ از همدلی مردم تا هم‌سویی دولت با غرب
  • سابقه گسترده همکاری‌های اردن با رژیم صهیونیستی
  • اردن خود را متعهد به تأمین امنیت رژیم صهیونیستی می‌داند
  • اسرائیل؛ اسم رمز سکوت تاریخی اعراب!