Web Analytics Made Easy - Statcounter

هزاران سال پیش؛ بقراط  پدر  علم پزشکی گفت همه بیماری ها از دستگاه گوارش شروع می شود. بیش از 80 درصد  سیستم ایمنی بدن  ما داخل گوارش است و صد ها باکتری طبیعی در آن وجود دارند و بعضی از آن ها باکتری خوب هستند و آسیبی نمی رسانند و به گوارش کمک می کنند اما بعضی دیگر باکتری بد بوده و ممکن است عامل ایجاد بیماری شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باکتری روی رفتار ما اثر گذار است، اگر شما روده ناسالمی داشته باشید، تاثیر آن را روی  سلامت  کلی مخصوصاً ظاهر  پوست  می بینید که شامل ایجاد لکه، التهاب، اگزما و روزاسه است.

میکروبیوم یک نوع باکتری است که داخل روده زندگی می کند و روی سلامت کلی مخصوصاً پوست اثر می گذارد و چنانچه در بخش بهداشت و سلامت نمناک میخوانید، اگر شما روده ناسالمی داشته باشید و وضعیت تان نرمال و معمولی نباشد، التهاب پوست یک علامت رایج است که همراه با آن انقباضات شکمی ، نفخ، اسهال و یا حتی وجود خون در مدفوع هم بروز پیدا خواهد کرد.

چیزی که شما وارد بدن می کنید، می تواند به آن آسیب وارد کند یا برای آن فواید داشته باشد، در هر صورت تاثیر زیادی روی سیستم گوارش شما خواهد گذاشت. اگر از مشکلاتی مثل  افسردگی  و اضطراب رنج می برید، بازهم روده شما تحت تاثیر قرار می گیرد. غذایی که وارد بدن می کنید، فقط به بدن نمی رسد، بلکه میلیاردها باکتری موجود در روده هم از آن  تغذیه  می کنند و تعادل باکتری ها باعث ایجاد التهابات پوستی خواهد شد پس ارتباطی میان  مشکلات  پوستی و سلامت روده وجود دارد.

رژیم غذایی مهم ترین فاکتوری است که باعث می شود شما پوست سالمی داشته باشید. علت آن هم باکتری هایی هستند که در سیستم گوارش و روده زندگی می کنند و سلامت کلی شما را تحت تاثیر قرار می دهند.

بین مغز و دستگاه گوارش یا همان روده ارتباط بسیار عمیقی است که این روز ها بیشتر به این ارتباط توجه می کنند، زیرا سلامت آن به سلامت  مغز  وابسته بوده و بالعکس . بنابراین باید خیلی از آن مراقبت کنید؛ در غیر این صورت اثرش را روی پوست شما نشان می دهد .

ایجاد  چین و چروک  و خطوط روی پوست ارتباط زیادی با مشکلات روده و دستگاه گوارش دارند . مطالعه ای در این باره انجام شده است و نشان می دهد افرادی که مبتلا به روزاسه هستند ، 10 برابر احتمال  رشد  باکتری در روده کوچک آن ها بیشتر است. آن ها را با افرادی مقایسه کردند که به روزاسه مبتلا نبودند.

آن ها همچنین سندروم روده بیقرار را مورد بررسی قرار دادند و متوجه شدند که بین 15 تا 20 درصد افراد مبتلا به اختلال یا بیماری های روده، مشکلات پوستی هم دارند. همچنین به این نتیجه رسیدند هنگامی که فرد برای  درمان بیماری  پوستی مثل پسوریازیس  دارو  مصرف می کند ، فعالیت بیماری کرون هم در او کاهش پیدا می کند.

روده مانعی بین ورود مواد و چرخش آن ها است. همه مواد و محتوا داخل روده جدا می شوند و مواد غیر ضروری بیرون می روند. هر چیزی که خط موجود در روده را تحریک کند ، باعث ایجاد التهاب خواهد شد . فرقی ندارد که آلرژن غذایی، دارو، آنتی بیوتیک یا هر ماده دیگری باشد.

هنگامی که روده تحریک شده و ملتهب می شود، اتفاقات زیادی می افتد. عصب ها اعلام  جنگ  می کنند و زنگ هشدار را تحریک می کنند. بدن به  استرس  و فشار پاسخ می دهد و سیستم ایمنی فعال می شود و  سیستم ایمنی  هم که به همه جا وصل است ، علائم خودش را در جاهای مختلف از جمله پوست نشان می دهد.

 

منبع: زنهار

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۵۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند

به گزارش قدس آنلاین؛ به نقل از انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران، شهروز همتی، رئیس پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مراسم اختتامیه این رویداد ضمن بیان این مطلب افزود:  آزمایشگاه های کشور دو مشکل عمده درباره تعرفه و خدمات بیمه دارند؛ مشکل نخست این است که در ۱۰ سال اخیر در دو سال متوالی افزایش تعرفه ای در خدمات آزمایشگاهی نداشتیم و در سال های بعد افزایش ۵ تا ۱۰ درصدی را در این باره شاهد بودیم که در این صورت از تورم جاری عقب ماندیم.

وی افزود: تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی در خرید مایحتاج متفاوت و بسیار بالاتر است لذا این مشکل برای آزمایشگاه ها به وجود آمد و با افزایش قیمت ارز تجهیز آزمایشگاه ها با مشکل روبرو شد بنابر این آزمایشگاه ها نتوانستند با پیشرفت های کشورهای دیگر و تجهیزات جدید، خود را به روزرسانی کنند.

همتی بیان کرد: این موضوع در نهایت به نظام سلامت برمی گردد زیرا ۵ درصد بودجه سلامت در بخش آزمایشگاه مصرف و ۹۵ درصد بودجه در بخش درمان و بستری صرف می شود اما با تجهیز آزمایشگاه ها و ایجاد تعرفه و به روزرسانی خدمات، پوشش بیمه ای تسهیل داده می شود.

دکتر شهروز همتی

وی تاکید کرد: در نظام سلامت مبتنی بر ارزش، ارزش گذاری به خدمات آزمایشگاه ها می تواند بودجه نظام سلامت را کاهش دهد.

وی اظهار کرد: از متولیان درخواست داریم دید دیگری به آزمایشگاه ها داشته باشند؛ ۷۰ درصد تشخیص، پیشگویی و درمان بیماری ها نقش مهم آزمایشگاه را نشان می دهد بنابر این آزمایشگاه به روز و پیشرفته به راحتی می تواند یک بیماری را تشخیص و درمان بیمار آغاز شود.

همتی بیان کرد: تعرفه خدمات آزمایشگاهی به روز نیست و از تورم عقب هستیم تاخیر در پرداخت بیمه ها نیز مشکل دیگری است که باید حل شود اکنون مردم باید ۳۰ درصد از تعرفه خدمات آزمایشگاهی را پرداخت کنند اما بیمه ها این تعرفه را پوشش نمی دهند و مردم ۷۰ درصد، پرداختی دارند این ارتباط مالی بین آزمایشگاه ها و بیمار نباید اختلاف داشته باشد تا بتوان ارتباط خوبی بین آزمایشگاه ها و بیمار برقرار کرد.

وی اظهار کرد: دو خواسته در این بین مطرح است؛ یک اینکه تعرفه ها منطقی شوند اکنون قیمت تمام شده تست ها آماده شده و قیمت های واقعی در قالب یک نرم افزار به زودی در اختیار مرجع سلامت قرار می گیرد در این راستا قیمت یک تست مشخص است.

وی در پایان یکی از بازوان مهم نظام سلامت را آزمایشگاه ها دانست.

در ادامه، پروفسور امیرحسن زرنانی؛ دبیر علمی کنگره نیز در این مراسم ضمن تشکر از برگزار کنندگان کنگره، گفت: توجه به خدمات آزمایشگاه ها، پرهیز از صنف گرایی، استفاده از افراد متخصص، انتشار علم علوم آزمایشگاهی و شناساندن آن به جامعه دانش آموزی برای انتخاب رشته، معرفی چهره های ماندگار، حرکت روبه آینده از دستاوردهای برگزاری این کنگره است.

همچنین غلامرضا حمزه لو، دبیر اجرایی این رویدا اظهار کرد: «کیفیت را پایانی نیست» شعار کنگره امسال بود سعی کردیم در این راستا حرکت کنیم، همچنین استفاده از بسترهای الکترونیک در کنگره امسال، از دیگر مزایای برگزاری کنگره بود.

براساس این گزارش، قطعنامه پایانی کنگره امسال، توسط دکتر فریبا شایگان، مدیر روابط عمومی انجمن، قرائت شد.

گفتنی است در روز پایانی برگزاری این کنگره، که به مدت ۴ روز از ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت در سالن همایش های برج میلاد برگزار شد، محمدامین واعظی در بخش پوستر برگزیده کنگره امسال شد.

شایان ذکر است دکتر فرزانه عزیزمحسنی، مسئول پنل محققین جوان و پوسترهای کنگره از ۱۱۳ پوستر پذیرفته شده در کنگره امسال، ۹۰ ارائه وجود داشت که با توجه به امتیازات از بین ۵ نفر منتخب بخش پوستر، محمدامین واعظی از دانشگاه علوم پزشکی ایران انتخاب شد همچنین در این مراسم از ۵ نفر منتخب نیز با اهدای جوایز تقدیر و تشکر شد.

زینب داوودی مقدم، ناهید رضایی، امیرسالار نیکخواه بهرامی، محمدخانی عشرت آبادی اسامی منتخبان بودند.

منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • زیر پوست شهر؛ وضعیت اجاره اتاق‌های مجردی در تهران! | تصویر
  • واکسیناسیون بیش از ۷۰ هزار راس دام علیه بیماری آبله در هفتکل
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • اثرات منفی استرس روی چهره و ظاهر افراد
  • این ملحفه‌ها باعث اگزما در پوست می‌شوند
  • رابطه سلامت روده و سلامت مغز
  • وازلین برای پوست؛ خوب است یا بد؟
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: ارتباط بین روده و مغز!
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: کاوش در ارتباط بین روده و مغز!
  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند