Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محسن حداد سبزوار رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی گفت: با توجه به نقش اساسی و گستردگی رشته‌های فنی و حرفه‌ای و تاثیر آن‌ها در ارتقای کیفی مهارت آموزی، کارگاه‌های آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی باید متناسب با فناوری‌های نوین به‌روز و تجهیز شوند تا بازدهی آموزش آن‌ها بیش از پیش افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: هر اندازه به آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در سطوح هنرستانی بیشتر بها داده شود، دانشجویان ماهر و توانمندتری به آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای راه می‌یابند و در نهایت افرادی با قابلیت و توانمندی بالا دانش‌آموخته می‌شوند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی ادامه داد: ایجاد مراکز نوآوری، خلاقیت و رشد و مهارت در کنار آموزش مورد توجه آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای این استان قرار دارد و هم اکنون ۱۹ مرکز رشد در این استان فعال است.

حداد بیان کرد: در مراکز رشد آموزشکده‌های فنی و حرفه ای، دانشجویان با ایده‌های خلاقانه و چگونگی تبدیل ایده به محصول آشنا می‌شوند.

 

انتهای پیام//م.ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ایجاد مراکز نوآوری مهارت آموزی آموزشکده های فنی و حرفه ای خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۷۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد وحیدی ظهر پنجشنبه طی بازدیدی از یکی از کارخانه‌های احیا شده در مشهد مقدس اظهار کرد: از ابتدای دولت در استان خراسان رضوی تعداد ۳۰۸ کارخانه راکد به چرخه تولید بازگشتند و این اقدام استاندار برای حمایت از تولید تا پایان دولت، توسط ایشان باید پیگیری و ادامه پیدا کند.

وزیر کشور بیان کرد: خراسان رضوی در حوزه احیای بنگاه‌های اقتصادی راکد عملکرد خوبی داشته است.

وی با اشاره به آمار این کارخانه‌ها افزود: از ابتدای دولت در استان خراسان رضوی تعداد ۳۰۸ کارخانه راکد به چرخه تولید بازگشتند و احیا شدند.

وحیدی اظهار کرد: این بنگاه‌های اقتصادی در حوزه صنعت «صنوف تولیدی و واحدهای تولیدی»، معدن، کشاورزی، گردشگری و صنایع دستی بودند که به چرخه تولید برگشتند.

وزیر کشور خطاب به نماینده عالی دولت در خراسان رضوی تاکید کرد: جای دارد استاندار خراسان رضوی با همین رویه و روش که منجر به احیای واحدهای تولیدی شد، حمایت خود را از کارخانه‌ها تا پایان دولت ادامه دهد.

وی تصریح کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم، همه ما باید دست به دست هم دهیم تا کارنامه‌ای ماندگار از این عرصه به یادگار بگذاریم.

کد خبر 6088655

دیگر خبرها

  • برگزاری کلاس‌های دینی و مذهبی برای دختران در روستای منصوری + تصاویر
  • اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۷ اردیبهشت
  • اعتبار ۶ همتی برای توسعه زیرساخت‌های ورزش خراسان رضوی با تحقق مولدسازی
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • مهیا بودن شرایط سرمایه گذاری در خوشاب
  • ۱۰۰ هزار تن کالا از خراسان رضوی به پاکستان صادر شد
  • فرش خراسان شمالی قابلیت درخشش در سطح ملی را دارد