Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از میدل ایست مانیتور، «اوهورو کنیاتا» رئیس‌جمهور کنیا و آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا برای گفتگو درباره تشدید بحران‌ها در اتیوپی و سودان در پایتخت کنیا دیدار و گفت وگو کردند.

در بیانیه ریاست جمهوری کنیا آمده است: در این نشست غیرعلنی، مقامات دو کشور «فرصت‌های جدیدی را برای همکاری در حل و فصل درگیری‌های منطقه‌ای و دستیابی به صلح پایدار در شاخ آفریقا بررسی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

کنیاتا و بلینکن درباره مجموعه‌ای از موضوعات، از جمله همه گیری ویروس کرونا و تغییرات آب و هوایی بحث و گفت‌وگو کردند. بلینکن و هیئت همراه وی با ریچل اومامو، وزیر امور خارجه کنیا نیز گفتگو‌های دوجانبه داشتند.

بلینکن و اومامو در یک کنفرانس خبری اعلام کردند: دو کشور متعهد شدند که از نزدیک بر روی شورای امنیت سازمان ملل و سایر نهاد‌های منطقه‌ای و چندجانبه برای رسیدگی به منابع بی ثباتی منطقه‌ای در شاخ آفریقا و مناطق دیگر همکاری کنند.

اومامو گفت: «ما به پتانسیل اتیوپی برای یافتن راه حلی برای این بحران اعتقاد داریم. ما معتقدیم آتش بس ممکن است. سایر شرایط مربوط به دسترسی بشردوستانه نیز امکان‌پذیر است.»

هر دو کشور تاکید کردند که برای دولت اتیوپی، جبهه آزادی‌بخش خلق تیگرای و همه گروه‌های مسلح درگیر در درگیری‌های خشونت‌آمیز در اتیوپی مهم است که به توقف فوری خصومت‌ها و آتش‌بس از طریق مذاکره متعهد شوند.

مقامات دو کشور تاکید کردند که باید امکان دسترسی کامل، ایمن و بدون مانع بشردوستانه به جمعیت‌های نیازمند را فراهم کنند، گفت‌وگو فراگیر ملی را انجام دهند و با سخنان نفرت‌انگیز و تحریک آمیز قومی و مذهبی مخالفت کنند.

آن‌ها همچنین نگرانی‌های جدی خود را در مورد تسلط نظامی در سودان ابراز کردند و خواستار احیای یک دولت انتقالی به رهبری غیرنظامیان بر اساس اعلامیه قانون اساسی و سایر اسناد اساسی دوره گذار شدند.

همچنین در پایان دوطرف اعلام کردند که متعهد به تعمیق روابط اقتصادی، گسترش تجارت دوجانبه و پیشبرد رونق اقتصادی مشترک به نفع مردم کنیا و آمریکا هستند و اعلام کردند که روی مبارزه با تروریسم، امنیت مرزی، امنیت دریایی و حرفه‌ای سازی نیرو‌های امنیتی کار خواهند کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آنتونی بلینکن کشورهای آفریقایی سودان دولت آمریکا دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۷۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خداحافظی سرد با بلینکن در چین+ عکس

رسانه‌های چینی با انتشار عکسی مراسم خداحافظی سرد از وزیر خارجه آمریکا را به نمایش گذاشتند.

به گزارش مشرق، با مشاهده تصاویر ثبت شده در رسانه‌های چینی مشخص می‌شود، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا حین ورود به چین نه تنها با استقبال سردی روبرو شد، بلکه خداحافظی سردی نیز داشت و تنها سفیر آمریکا در چین او را بدرقه کرد.

بر اساس گزارش رسانه ها، هیچ یک از مقامات چینی به بدرقه وزیر امور خارجه آمریکا را در فرودگاه پکن نرفتند و فقط نیکلاس برنز سفیر آمریکا در چین رئیسش را بدرقه کرد.

آنتونی بلینکن اخیراً به چین سفر کرد ولی از همان دقایق اولیه حضور او در چین باعث سردرگمی کارشناسان شد. به ویژه، گارلند نیکسون، کارشناس علوم سیاسی، در مصاحبه با ایزوستیای روسیه اشاره کرد که بسیار می‌گوید که وزیر امور خارجه به شانگهای وارد شد، نه به پکن.

این موضوع به دلیل عدم اهمیت سفر بلینکن برای رسانه‌های چینی بود که پوشش چندانی به عمل نیاوردند.

نیکسون خاطرنشان می‌کند که یک پروتکل دیپلماتیک می‌تواند نشان دهنده عدم احترام مناسب به هیئت آمریکایی باشد. این کارشناس تاکید می‌کند که پروتکل دیپلماتیک برای چین بسیار مهم است و این کشور از آن برای بیان اظهارات سیاسی استفاده می‌کند.

علاوه بر این، در فیلم ملاقات بلینکن پس از ورود به چین، بینندگان متوجه شدند که مراسم به اصلاح استقبال از او بدون پروتکل‌های دیپلماتیک یعنی بدون فرش قرمز و یک هیئت بزرگ استقبال کننده چینی برگزار شد.

به نظر می‌رسد مقامات چینی می‌دانستند بلینکن با چه هدفی به این کشور سفر کرده است. چرا که او در دیدار با همتای چینی خود طبق معمول زبان تهدید و امر و نهی علیه پکن را اتخاذ کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

دیگر خبرها

  • دیدار وزیران خارجه عربستان و آمریکا در ریاض
  • بلینکن در ریاض ادعای ضدایرانی کرد
  • دیدار و گفت‌وگوی رئیس‌جمهور سوریه و وزیر خارجه بحرین
  • کاخ سفید: بلینکن برای برقراری آتش‌بس ۶ هفته‌ای در غزه تلاش می‌کند
  • سفر فرستاده ویژه پوتین به سودان
  • ببینید | حرکت جنجالی وزیر خارجه آمریکا با رئیس جمهور چین
  • ریاض اولین مقصد «بلینکن» در دور جدید سفر منطقه‌ای خاورمیانه
  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • خداحافظی سرد با بلینکن در چین+ عکس
  • دیدار بلینکن با رئیس‌جمهور چین و تاکید بر حل اختلافات