Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،  وودوو یک آیین تخیلی و عجیب فرقه ای است که در وست ایندیز، به ویژه در هائیتی و جامائیکا، بخش‌هایی از ساحل آفریقا و جنوب ایالات متحده رواج داشت. وودوو بر پایهٔ نیاپرستی، جادوگری و خرافات استوار است و شکل شعایر و مراسم جادویی به خود می‌گیرد. وقتی بردگان آفریقایی به غرب منتقل شدند، به زور به مسیحیت گرویدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتربخوانید

عجیب‌ترین رسوم کشور‌های جهان که مغزتان از شنیدشان سوت می‌کشد!

بردگان، مخصوصاً در مناطق خارج از آمریکا، به بسیاری از سنت‌های آفریقایی خود پای‌بند ماندند. نتیجه تلاش برای کاتولیک کردن آن‌ها این بود که سنت‌های مذهبی آفریقایی و مسیحیت به وجود آمد که بعدها نام وودوو به خود گرفت. معتقدان به وودوو و بزرگان آن‌ها شیطان‌پرست نیستند. مناسک و آیین‌های فرقه ای این افراد بسیار غیرعادی و از دیدگاه انسان‌شناسی و قوم‌شناسی بسیار جالب است.

برای مردگان

برای جلب آرامش روح مردگان و یکی شدن با آن‌ها هدایایی به شکل غذا و پول پیشکش می‌کنند.

علاج بیماران
یک جادوگر وودو که ادعا می‌کند روحی به وجودش حلول یافته با چند حرکت دست و "دود شفا دهنده" می‌خواهد یک کودک بیمار را علاج کند. طرفداران وودو بر این باورند که شفا با وودو یا با سرعت صورت می‌گیرد یا اصلا امکان‌پذیر نیست.

بارون سامدی
در روز مردگان طرفداران آیین وودو بر سر قبر "بارون سامدی" جمع می‌شوند. به بارون سامدی عنوان "لوا"، روحی که دارای قدرت زیادی است نیز داده می‌شود و در آیین وودو نقش مرکزی ایفا می‌کند. او بر مردگان حکمفرمایی می‌کند.

پودر بچه
طرفداران وودو که به آنان " Pitit Fey" گفته می‌شود در روز مردگان، پودر سفید بچه به سر و صورت خود می‌پاشند تا شبیه مردگان شوند. آنها با رقص و آواز به حالت خلسه می‌روند تا با مردگان ارتباط برقرار کنند.

روز مرده‌گان
در اوائل ماه نوامبر در هائیتی "روز مردگان" برگزار می‌شود. در این روز طرفداران آیین وودو برای نزدیکی به مردگان مراسمی را در گورستان‌ها برگزار می‌کنند. آنها برای نزدیکی به مردگان حتی استخوان و جمجمه انسان به خود می‌آویزند.

آیین جادوگری
وودوو بر پایهٔ نیاپرستی، جادوگری و خرافات استوار است و شکل شعائر و مراسم جادویی به خود می‌گیرد.

۶۰ میلیون پیرو آئین وودو
آیین وودوو در سال ۲۰۰۳ در هائیتی رسما به عنوان یک مذهب شناخته شد. در سراسر جهان ۶۰ میلیون نفر پیرو آیین وودو هستند. (عکس از مراسم وودو در کشور آفریقایی بنین)

آئین بردگان
بیش از نیمی از یازده میلیون نفر جمعیت کشور هائیتی طرفدار آئین وودو هستند. آئینی که توسط بردگان در دوران برده‌داری از غرب آفریقا به این منطقه آورده شد.

ترکیب مسیحیت و سنت‌های آفریقایی
وقتی بردگان آفریقایی به غرب منتقل شدند، به زور به مسیحیت گرویدند. بردگان، بخصوص در مناطق خارج از آمریکا، به بسیاری از سنت‌های آفریقایی خود پای‌بند ماندند. نتیجه تلاش برای کاتولیک‌کردن آن‌ها این بود که ترکیبی از سنت‌های مذهبی آفریقایی و مسیحیت به وجود آمد که بعدها نام وودوو به خود گرفت.

رنگ سفید
زنان با لباس‌هایی به رنگ سفید در مراسم وودو شرکت می‌کنند. رنگ سفید نماد شفا یافتن است. بسیاری از ارواح در آیین وودو هریک دارای یک رنگ‌ نمادین هستند.

سیگار برای بارون سامدی
در پورتو پرنس، پایتخت هاییتی هزاران نفر در مراسم روز مردگان در گورستان حاضر شده و بر مزار "بارون سامدی" با رقص و آواز به حالت خلسه می‌روند و غذا  پیشکش می‌کنند. حتی سیگار نیز به مجسمه این روح قدرتمند می‌دهند.

منبع: دویچه وله

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عجیب ترین ها آداب و رسوم عجیب روز مردگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۸۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدای شکسته شدن استخوان‌های لیبرالیسم و نئولیبرالیسم به گوش می‌رسد

احمد شعبانی‌راد پژوهشگر حکمرانی و فلسفه و دانشجوی مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به خیزش سراسری دانشجویان و استادان دانشگاه‌های آمریکا و اروپا در حمایت از مردم مظلوم غزه و اعلام برائت از جنایات رژیم کودک‌کُش صهیونیستی اظهار کرد: بازداشت گسترده و ضرب و شتم دانشجویان و استادان معترض دانشگاه‌های آمریکا بار دیگر نشان داد دفاع لیبرالیسم از آزادی بیان پوشالی و دروغین است.

وی اضافه کرد: این روز‌ها که برخورد با معترضان به جنایات رژیم صهیونیستی در آمریکا به‌خصوص دانشگاه‌های آن به اوج خود رسیده و پلیس آمریکا از ابزار‌های گوناگون برای سرکوب خیزش دانشجویان استفاده می‌کند از هر زمان دیگری روشن‌تر شده که نظام سلطه به‌خصوص آمریکا در موضوع آزادی بیان دچار دوگانگی و تضاد جدی است و هرکجا که منافع غرب تهدید شود شعار‌ها و ادعا‌ها تغییر جهت پیدا می‌کند.

پژوهشگر حکمرانی و فلسفه یادآور شد: دولت آمریکا با شدید‌ترین و وحشیانه‌ترین روش‌ها ندای انسان‌دوستی دانشجویان و استادان دانشگاه را سرکوب می‌کند و دنبال بستن دهان دانشجویان معترضی است که فریاد اعتراضی آنها به گوش جهانیان رسیده است.

شعبانی‌راد متذکر شد: این روز‌ها بیش از هر زمان دیگری حمایت دولت آمریکا از جنایات رژیم کودک‌کُش صهیونیستی نمایان شده و وجدان‌های بیدار، سکوتشان را شکسته‌اند و با ضرب و شتم فریاد‌ها را نمی‌توانند سرکوب کنند.

وی تأکید کرد: صهیونیسم دیگر در بین جهانیان آبرویی ندارد و باید موجودیت رژیم جعلی و فاسد صهیونیستی را رو به زوال دانست، همانگونه که این مولود نامشروع لیبرالیسم در آستانه فروپاشی است، صدای شکسته شدن استخوان‌های لیبرالیسم و نئولیبرالیسم هم شنیده می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصاویری از اجساد سالم؛ راز مومیایی خود به خود مردگان در یک منطقه چیست؟ (۱۶+)
  • کشف «گذرگاه مردگان»
  • این ویتامین موجب افزایش قد می‌شود
  • صدای خُردشدن استخوان‌های صهیونیسم جهانی به گوش می‌رسد
  • کنعانی: صدای خرد شدن استخوان‌های صهیونیسم به گوش می‌رسد
  • صدای شکسته شدن استخوان‌های لیبرالیسم و نئولیبرالیسم به گوش می‌رسد
  • مصرف بیش از اندازه قهوه عجب بلایی سرتان می‌آورد
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین تره بار
  • «نیست‌وَش» افتتاح شد/ تخیلی که بر مبنای خیال صورت می‌گیرد
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین و بازارهای میوه و تره بار